Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
A, vad ca voi vreti sa imi faceti necazuri... io is pofticioasa din fire si cine stie ce se intampla... :), daca tot aud de mancare pe aici.
Si, ca sa ma laud nitelus, eu nu platesc nimic la ginecolog. Ca merg prin intermediul companiei la care lucrez. Inmod normal o consultatie e 80 de ron, o ecografie inca 100, parca (era scris pe usa tariful). Sper sa functioneze sistemul pana la sfarsitul sarcinii mele si mai departe, ca mie imi convine ;). Cu banii astia am ce face, nu?
Nicoleta
gbutucica spune:
Clau sa-ti fie de bine ,
Roxana Nu mai ridica sau cara , ca poate nu stii dar esti insarcinata!!
va pup , mie imi tot cade netul si in plus mai am si o sedinta
Giani
RalucasS spune:
fetelor, mi-am facut si eu pana la urma de mancare,(ca mi se facuse foame, tot vazand ca vorbiti de mancare) si am si terminat de mancat: mazare cu kaizer afumat si salata de varza langa, stiu ca nu prea merge salata de varza dar de vreo cateva zile mancanc salata de varza cu orice
12+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt
frumussik spune:
numai eu nu pot manca carne , nimic facut cu carne :(( ce invidioasa sunt, cred ca daca as fi citit sortimentele de mancare si nu as fi fost insarcinata le-as fi gatit pe toate intr-o zi
frumussik
bitza037 spune:
quote:
Originally posted by underqueen
vreau si eu reteta de paste cu sos si carnita !!!!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
14+
Draguta, am vazut ca fetele ti-au dat reteta de paste cu carne tocata, eu nu o fac cu carne tocata ci cu carne taiata cubulete ori piept de pui ori carne de vita.Noi carne de porc evitam cat putem.
Eu pun carnea sa se prajeasca in putin ulei dupa care adaug si eu niste ceapa tocata, dupa care pun ori rosii in bulion din conserva, pe care le tai marunt sau fac sos de rosii eu(dau rosiile prin razuitoare fara pielita si le prajesc in ulei pana scad putin) .Astea din urma sunt delicioase, le pun si la ciorbele de vara, are o aroma si un gust de mori mancand.Dupa care mai pun condimente in functie de gustul fiecaruia .....si cam atat.Pastele le fierb si le las separata.
Pofta buna!!!!
IRINA
+8
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
simonette spune:
quote:
Originally posted by frumussik
numai eu nu pot manca carne , nimic facut cu carne :(( ce invidioasa sunt, cred ca daca as fi citit sortimentele de mancare si nu as fi fost insarcinata le-as fi gatit pe toate intr-o zi
frumussik
Scumpa de tine!!! Lasa caai sapoti manca si tu carnitza cat o sa poti duce! Mai ai un pic de rabdare ca nic eu nu vroiam sa mai vad carne in fata ochilor si uite acum ce bag in mine!
Simonette, mamica de Luca si 15+
PozeLuca
BB2
bitza037 spune:
Frumusik ce bine de tine ca nu poti manca carne.Este mai sanatos asa.Eu mai mananc desi mi-as dori sa nu....
IRINA
+8
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
simonette spune:
Raluca, stai pe loc cu greva ca nu am de gand sa va parasesc! Nici vorba!
Vreau varza murata!!!
Honney, asa am zis si eu la inceput si crede-ma, am insistat insa la un moment dat din bun simt am plecat caci parca ma bagam pe gat cu forta!
Roxana tu sa faci bine sa nu mai zici nimic de nuci verzi pana nu fac si eu rost ca altfel te trezesti cu mine la usa!
Clau, sa-ti fie de bine! Bine ca ai papat sa stai la taclale acusik!
Ella, cred ca am atipit vreo 20 de minute si m-a trezit o musca tampita ca am adormit cu geamul intredeschis si la sufragerie nu avem plasa de tantari
Ma apuc de putina ordine ca n-am facut nik azi!
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Mihutz, lasa gatitul acum...baga-te in patuc cu o cana de ceai cu lamaie si miere si fa-te bine ca sa treaca nasul! Roaga-l pe sotz sa faca el ceva de papa!
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Nicoleta felicitari pt analize!!! Fetelor...o sa fie bine pana la termen, o sa vedeti!
PozeLuca
BB2