Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicoleta spune:
Salut.
Vesti bune si de la mine, acidul uric este in limite normale, m-am linistit. Restul analizelor sunt si ele bune, in limite, mai putin 2, dar nu cred ca au relevanta prea mare (sunt, din cate am inteles, legate de hematii, insa hematiile si hemoglobina sunt normale).
Sunt mai linistita acum.
Mai, la niciun subiect la care am scris nu se inainte in ritmul asta! ::))
Nicoleta
underqueen spune:
Nicoleta, ma bucur ca toate analizele sunt bune!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
14+
zozela spune:
Mi-ati facut pofta de paste!!Mor dupa astea Bolognese!
Underqueen se fac usor usor!!Iti trebuie carne tocata-amestec(vreo 200-250g-pt.2pers.),Spaghetti-cam 1/3 dintr-un pachet de 500g,1cutie de rosii decojite,2cepe,sare,piper,patrunjel,usturoi..e bun si putin parmesan(dar nu-i obligatoriu-noi cand nu avem-nu punem).Se caleste ceapa-se adauga carnea tocata si usturoiul si le tii pe foc pana se evapora apa din carne,apoi pui rosiile tocate marunt sau date pe razatoare si aduci toata treaba la fierbere(cam 20 min).Cand sosul e aproape gata-fierbi si pastele(stii tu cum),le scrgi bine si apoi-fie amesteci toate treburile astea,fie pui pastele pe farfurie si apoi sosul deasupra lor.Acum poti pune si parmesanul ras(sau cascaval-rucar)si partunjelul.Pofta buna!
Giani distractie placuta!
Simo fata obosita!
U all!
Ela.. in 12 sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
honey79 spune:
Scumpa Simonette imi pare rau ca te-ai simtit pe dinafara. Adevarul e ca, la inceput si eu m-a simtit in plus, dar am insistat cu mesaje si fetele sunt ok.
Ba mai mult, mi-au fost alaturi, zilele astea cand am trecut printr-o spaima destul de mare.
Oricum, mie-mi place tare mult de tine , mai ales ca avem DPN-ul in aceeasi zi.
Ma bucur totusi ca esti fericita si ca te simti bine printre randunici.
Va citesc si eu mereu, dar n-am intervenit pana acum.
Sarcini usoare tuturor si bebei sanatosi.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+
underqueen spune:
zozela, mersi mult! chiar ca se fac usor...abia astept!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
14+
gbutucica spune:
Nicoleta ma bucur ca ti-au iesit bine analizele, dar sa ai grija de tine.
si eu sunt de aceeasi parte cu Simonette in legatura cu zuzele.aici am fost primita mai cu caldura, cel putin asa am simtit
Giani
mihutza11 spune:
pup randunicile pe ziua de azi
noi am avut ieri paste in meniu, desi mie nu prea imi plac... in schimb ii plac sotului...oricum eu sunt bucuroasa cand imi spune ca vrea paste, ca si le face singur asa cum ii plac si cu ce vrea in ele... macar cu felul asta de mancare sa ma scot si eu
azi dimineata m-am trezit cu nasul infundat si durere de gat.. vad ca mi-e mai bine dar ma duc acasa cum termin aici si bag ceai cu lamaie ca nu se poate altfel... si doar nu sunt asa sensibila la raceli, dar uite ca acum cu vremea asta cam mi-o iau in freza... si nu e bine pt bebe...
in rest, azi sunt in dilema ca nu stiu ce sa mai fac de mancare.. nu am chef sa gatesc azi... si mi-e somn... si mai am 2 ore pana termin programul... uff...
pupici!!!
Mihaela
10+
Roxana Claudia spune:
Honey - si eu m-am simtit in plus la voi la Zuze...la fel ca si Giani, ca si Simo. Nici n-am fost bagata in seama. La randunici am primit imediat atentie
Eu azi am facut renumitul meu tort de mere si am pus si migdale prajite in el
Si ca sa ma laud si cu prostiile facute: am iesit cu copilul in parc fara carut. Fireste ca a onosit imeiat si ghici cine a carat pe burtica prin tot parcul vreo 12 kg??
Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
frumussik spune:
sa fiu sincera nici pe mine nu ma entuziasmeaza pastele, mai ales cele cu carne, am vreo 3 saptamani de cand nu am mai pus carne in gura.
azi am papat cas de oaie cu rosii si chiar mi-a placut. cel putin asta am gasit de cumparat la magazinele din jur :P
frumussik
clauclau spune:
Ei dragele mele, sunt cu burtica plina acum . Felul 1 : varza cu carnati, felul 2 : lasagna, felul 3 nu pot sa-l mai mananc, dar pana plec acasa dovedesc eu si casoleta cu zacusca. Yumiiii, ce bine e acum! Ca m-ati inebunit cu mancarurile de care tot vorbeati mai devreme, acum puteti sa ziceti orice caci sunt aranjata!
Roxana, de-acum sa iei caruciorul cu tine! . Cred ca ti-a fost greu sa-l cari in brate pe micul nazdravan, dar ce nu face o mamica!
Nicoleta, felicitari pentru analize! Acum ai scapat de-o grija.
Honey, sarcina usoara si tie si bebelus sanatos si mancacios!
CLAU 14+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2