Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
frumussik spune:
chris sa stii ca legea este de partea gravidelor, cel putin la mine la munca s-au schimbat multe de cand le-am zis ca sunt insarcinata, drept sa-ti spun nu am anuntat inca in scris pentru ca nu stiu cum sa formulez , dar cumva o sa gasesc eu o soluitie,oricum este bine sa faci acea adresa prin care sa anunti, daca angajatorul tau cunoste si respecta cat de cat legislatia va trebui sa ia masuri ca tu sa iti poti desfasura activitatea sau cel putin sa ti dea ceva mai usor de facut, pe aceeasi banuti.
iar de dat afara nici nu mai vorbim, plus ca dupa cei 2 ani de crestere copil sunt obligati sa te primeasca inapoi cel putin 6 luni
frumussik
chris spune:
Vad ca si voua va e greu la servici, pe mine inca nu m-au apucat "soamnele" da din experienta sarcinii anterioare, dupa ce scap de greturile astea o sa ma apuce si somnicul.
In fiecare zi mi-e groaza sa plec de acasa ca ma gandesc ce sa mananc la servici, si mi-e pofta de orice da nu pot manca
Desi in ultimele 2-3 zile parca parca s-a mai dus din greata.
De Xor nu mai stim nimica? Ce o mai fi facut saracuta? Imi pare tare rau de ea, am trecut si eu printr-o faza de genul ala, si e cumplit.
Si stiti, cand m-am dus sa ma curete - ca eu am avut avort spontan - dr se minuna cum ma boceam eu acolo (eu plangeam ca s-a dus bb) si zicea catre asistena: ia uite, si fetele alea de 17 ani ies razand de aci!!
Sa mor nu alta cand am auzit!!!
simonette spune:
Ioana, baga-te in patutz si stai la caldurik! Iti doresc sa te faci rpd bine!
Simonette, mamica de Luca si 15+
PozeLuca
BB2
chris spune:
frumussik, eu nu am o munca grea, si nu stiu ce ar putea sa-mi dea mai usor de facut, eu sunt programator si in general in ultima perioada nu a fost rupere, e ok, nu ma plang de munca, ma plang ca ma omoara greturile si mi-e greu sa suport 8 ore aci.
Dar nu m-as supara sa stau doar 6 ore
Chris 8+ si Mara (4 ani si juma')
Clabuc spune:
Simonette,
M-am uita pe net dupa Dacia Medical, dar vad ca are adresa pe Iuliu Maniu, nu pe Bd. Dacia. Sa nu ma fi uitat bine. Vroiam sa iau nr de acolo, sa nu sun doctorita direct, s-o deranjez.
Ma grabesc la o intalnire, sper sa-mi poti da mai multe amanunte sa le vad cand ma intorc ca sa-mi fac de azi programarea.
Mersi mult!
Laly 11+
chris spune:
ioana, bravo ca te tratezi cu homeopate, si eu am descoperit homeopatia de cateva luni , ca nu mai stiam ce sa fac cu fetita, din 2 in 2 sapt se imbolnavea de la gradi si dr o indopa cu antibiotice pana ca nu am mai rezistat eu... Asa ca m-am dus la o dr homeopata, si de cateva luni - saluuuut antibiotice.
Ultima data ne-am tratat de conjunctivita cu homeopate, si ne-a trecut super,da nu va spun ca dr de familie cand m-a vazut a vrut direct sa-mi dea antibiotic si sa ma trimita la oftalmolog...
zozela spune:
Off mai Ioana eu am trecut printr-o raceala urata si stiu cum este Bea ceaiuri cu lamaie,ia-ti tratamentul si stai la caldurica..Cam atat poti face in momentele astea.
Kya ar fi super daca ai putea sa trimiti pe contul nostru-legislatia!!
Ela.. in 12 sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
frumussik spune:
ehe ..cine s-ar supara sa stea mai putin la servciiu?
eu din pacate trebuie sa incerc sa rezist 9 ore nu 8 si nu 6, asta pentru ca nu am pe nimeni sa ma inlocuiasca.dar nici nu ma omor cu munca , fac si eu cat pot, toata ziua mananc , noroc ca am o sefa intelegatoare si foarte cumsecade ca altfel eram demult timp la program de 6 ore.
frumussik
simonette spune:
Laly,acela este alt centru medical! Am cautatsi eu pe net si nu am gasit, probabil ca nu au inca site! Acel nr de tel este al asistentului nu al dr-ei, poti suna linistita! Nr. de fix este: 2115405! Suna cat mai rpd!
Simonette, mamica de Luca si 15+
PozeLuca
BB2
Clabuc spune:
Mersi mult Simonette, esti o scumpete de fata. Sun cat pot de repede. Iti spun dac-am reusit. Aia morfologica cand se face? Mai incolo?
Laly 11+