Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by loub_erika

eu am plecat la shoping ,ne auzim mai tarziu,nici nu stiu cum sa ma imbrac cu vremea asta,cand e cald cand e rece,distractie placuta ,pupici,se apropie inatlnirea de diseara ,super,cred ca o sa avem masa de 10 chiar daca am cerut de noua,asa ca stati linitite,macar sa fim atatea,ar fi frumos,pupici si mai vb!!!

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Barrrr ce frig e afara.... eu cu ce ma imbrac ?? nu ma mai cuprinde nimic... haine de am numai de vara.

Succes la shoping.Unde mergi?

Dana 25+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

e super frig! eu mi-am luat acum vreo 2-3 sapt. de la Kenvelo pantaloni de trening cu talie joasa pt. stat in casa, erau vreo 40 Ron!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26

quote:
Originally posted by dany2007

Neata! gata noi ma si papat (2 oute si peste) si ne pregatim sa mergem la piata.

Dany- te amuza ce face sotul meu? nu iti mai spun ca inainte sa merg la control( in cazul in care nu ma insoteste)imi face lista de acasa cu intrebarile pe care sa le adresez .

Dana 25+ Luca-Rares

Dany...ma si amuza f tare mai ales cum ai povestit cu detalii dar te si felicit pt asa sotz!!

28+ ANDREI

Si mai e ceva ce nu v-am spus,va stie pe toate...(din pozele de pe mail),de tine ii place cum ti-a stat la cununie,intr-o rochie roz daca nu ma insel?

Dana 25+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Pussi, frumoasa mobila :)
Mai ales pe alb cred ca o sa fie si mai si :)
Vreau si eu patutz :((
Si eu am o problema cu hainele, ma stringeau rau de tot toti pantalonii asa ca marti am cumparat un costumas cu pantaloni si vesta de gravidutze, iar pantalonii o sa pot sa ii modific pentru ca nu au burtica de material in fata, ci doar elastic pe margini

------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

dany sa sti ca si la Premaman am vazut haine de baieti frumoase!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Si mai e un magazin de bebici pe Calea Victorie langa de Biserica Alba,Catimini.Dar cred ca predomina hainele de fetite din cate am vazut ...

Dana 25+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Ce fac fetele?
Azi facem 31 de saptamani!!!!!

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

dany2007 eu te cred pe cuvant, nu l-am incercat .
Daca este asa o sa folosesc si pt bebe detergentul nostru ( Persil gel sensitive) si gata .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

neata burtici,harnicute ca de obicei

azi fac 32 saptamani,mai am 8,dar dupa spusele doctorei ar fi 6 saptamani.

ma duc sa va citesc din urma

31+ Anya si Matei

AMR 8 SAPTAMANI

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

NEATZA si de la noi..am trecut sa vad ce mai fac fetele...noi suntem bine..foarte infometati asa ca ne bagam la papa ...si revenim...eu sunt imbracata in treningul sotului care nu prea ma cuprinde..dar altceva nu am......am uitat sa va spun ca sotul nu este mititel deloc...
..referitor la KAY SI SOSONICA ..am primit si eu ieri un pm de la cineva care mi-a spus ca Piroiu Diana de la Sanador pe care vi-o recomandam eu a fost unul dintre dr care nu a vazut inimioara fetitei...vreti sa va spun marti la cine am eco???
...colac peste pupaza ..ca nu aveam "destule" belele pe cap...m-am trezit cu fata plina de cosuri ca in primele luni de sarcina, burtica imi creste si nu prea mai pot sa dorm nici intr-o parte iar vergeturile au ajuns pana la calcai peste noapte..sa nu mai vb de straturile de grasime si celulita ca nu are rost...
ERIKA..imi pare sincer rau pt ce ati patit..e groaznic...sti ce ma deranjeaza pe mine cel mai tare?...nu cand se pronunta ei gresit in procese cu bani..imagineaza-ti ca acesti judecatori prosti si inculti dau sentinte si in procese de divort, cu copii, decid viata unor oameni..banii ii facem noi la loc sanatosi sa fim insa am inceput sa cred ca acei oameni de prin puscarii care spun ca au intrat nevinovati chiar sunt....sotul a lucrat in domeniu si efectiv de ieri a ramas socat..daca ii mai explic si speta ta deja se arunca de la balcon...eu tare imi doresc ca oamenii astia care dau asa sentinte sa poata sa raspunda penal ca i=-as lua eu la intrebari.....voi pe baza actului notarial de ce nu le-ati pus ipoteca pe casa??va ajut eu

ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Neata
Ce fac fetele?
Azi facem 31 de saptamani!!!!!

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mult inainte si sa ajungeti sanatosi la termen!!!
Tu vi diseara? poate ne intalnim si mergem impreuna..

Dana 25+ Luca-Rares

Mergi la inceput