Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 28
anacami spune:
Pussi, sa o folositi cu placere! ce emotionant, doua paturi, doua dulapuri alaturate!!!
Anca, felicitari! te apropii pe zi ce trece de marea intalnire!
Dany2007, sunt f. multumita de Coccodrillo! si au si pt. fetite niste chestii superbe:
uite un ex. (se gasesc mai multe "teme" in meniul din stanga) http://www.coccodrillo.pl/?i=kat&id=7&PHPSESSID=728eaced1b437b0372b534b31e4160cf
Dany26- ultima data cand am trecut pe la Catimini (este langa Z de pe Victoriei) am vazut nu prea mare diversitate; asa este, au lucruri frumoase, dar niste preturi exorbitante (parerea mea), in conditiile in care o bluzita costa si peste 1-2 milioane!!!
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
RGE spune:
Doamne fetelor voi ati si spalat hainutele???eu nu m-am apucat de nimic..dar saptamana viitoare cand se mai incalzeste ma apuc si eu..aseara la 11 ma apucase curatenia..am inceput sa arunc tot de prin casa ce nu ne mai trebuie ca m-am saturat..radeam de soacra-mea ca aduna tot ca aurolacii dar am luat-o ..
...eu pana la urma cate saptamani mai am 6 sau 7??
ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
anacami spune:
Roxana, daca esti in sapt. 34, mai ai max. 6 saptamani pline...(8 daca ajungeti la 42 sapt., cat este posibil maximum-maximorum fara a fi condiderat post-matur) sau 6 saptamani si cateva zile (cate mai ai pana implinesti 34). Acum este posibil sa nasti si peste 3 saptamani, fara nicio problema (la 37 fiind deja considerat matur)...
Eu inca nu am spalat nimic, le spal in apropierea evenimentului...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
ancadragoman spune:
Dany nu cred ca reusesc sa vin ..
Nici eu nu am spalat nimic inca,mai am timp
Fetelor ma doare capul rau de tot...
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
RGE spune:
CAMI..3 saptamani???...EU NU SUNT PREGATITA SA NASC...DECI NU NASC PREA CURAND...O SA VA ANUNT CAND SUNT PREGATITA!!!
AMR maxim 7 saptamani!!
ancadragoman spune:
Roxana si daca bb vine si tu nu esti pregatita sa nu cumva sa desfaci picioarele
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
dany26 spune:
quote:
Originally posted by dany2007quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by dany2007
Neata! gata noi ma si papat (2 oute si peste) si ne pregatim sa mergem la piata.
Dany- te amuza ce face sotul meu? nu iti mai spun ca inainte sa merg la control( in cazul in care nu ma insoteste)imi face lista de acasa cu intrebarile pe care sa le adresez .
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Dany...ma si amuza f tare mai ales cum ai povestit cu detalii dar te si felicit pt asa sotz!!
28+ ANDREI
Si mai e ceva ce nu v-am spus,va stie pe toate...(din pozele de pe mail),de tine ii place cum ti-a stat la cununie,intr-o rochie roz daca nu ma insel?
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Uau super mai!!!!....al meu se amuza cand aude ce des vorbesc cu voi, mai ales ce des vb de mancare, iar acasa el ocupa calculatorul pt ca se joaca nu stiu ce joc pe net!
Si mersi de compliment
28+ ANDREI
RGE spune:
ANCUTZA nu mama cum sa le desfac ..il amenint ca-i dau la fundulet..trebuie sa stea acolo pana e mami pregatita..adica inca vreun an-5- 10-..ma rog vedem pe parcurs....bei nene eu nu nasc CLAR!! ...zicea si dr ca am ceva la cap..niste pitici mai puternici ca trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul ca nu mai am mult...dar eu nu vreau...mie imi place asa
AMR maxim 7 saptamani!!
ancadragoman spune:
Rox acum lasa ca mai sta si George acolo pana ii cumperi tu tot ce ii trebuie si il dai direct la scoala....de ce sa se grabeasca?
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
pufulet74 spune:
V-am trimis niste poze pe emailul comun cu burtica :)
------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk