Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Cami, nu stii cumva un link sau unde pot sa vad mai multe detalii despre mobila?
Eu nu pot sa ajung in Buc dar ma gindesc ca poate firmele care participa o sa aiba si pe net prezentata mobila

------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Pufulet, spuneau ca sunt 500 de expozanti...

uite site-ul oficial al acestei expozitii:
http://www.bife.ro/

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by dany2007

quote:
Originally posted by Vasari

dany2007, eu sunt ingrozitoare! glumeam cu dr cardiolog in timp ce ea imi explica despre ce e vorba. Asa am facut si in salvare :P era mai speriata doctora decat mine. Stiu ca daca ma agit si disper nu rezolv nimic. Sper sa fie totul bine si intr-o zi sa dispara de tot simptomele.

31+

Mi-ai adus aminte de o faza pe care a facut-o sotul meu doctoritei de la eco.
Aveam programare la eco si l-am luat si pe sotul meu ca sa vada si el bebeul.Pt ca eu am o sarcina cu pb si care tb monitorizata non-stop,sotul meu s-a implicat f mult ...a cautat informatii pe net pe unde a putut si e f documentat (mai ales in ce tine de ecografii),stie ce gard tb sa aiba placenta ,fluxul prin artere bla bla .
Am intrat noi la eco,m-am pus pe masa si el a inceput sa ii dicteze ecografistei ce tb sa imi urmareasca,cand l-am auzit nu stiam ce sa mai fac ... si culmea il intreba daca e bine ...se apucase sa ii dea sfaturi si sa ii explice in ce conta "sindromul antifosfolipidic "...

Nu va mai spun ca uneori intra si el pe DC si mai citeste forumul...

Dana 25+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

CE SUPER ! Bravo !!!

28+ ANDREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

eu nu prea am putut sta azi pe fotoliu, ca ma apasa un capsor jos, in vezica si nu ii place pozitia; nu mi s-a mai intamplat..

PUSSI eu citisem undeva ca nu e afectat copilul de chist(chisturile sunt pe ovare care oricum nu au activitate acum); din cate stiu nici un fibrom de mici dimensiuni descoperit in sarcina nu l-ar afecta pe bb.

Ellis28+

Si eu am asa ceva....dar mie mi-a zis ca s-ar putea sa ma fi nascut cu asa ceva...si cica nu se poate remedia cu pastile ....doar operatie....dar nu e cazul...poate, poate pe la batranete...60-70 ani....si mi-a zis sa nu fac eforturi prea mari...Iar eu am intrebat (in ideea ca vreau sa slabesc dupa sarcina)...pot sa fac jigging?Si dr. cica nu prea...mai bine nuDoar gimnastica sa fac...
Dar o mare frica o am...daca conteaza asta la anestezia pt cezariana ...ca eu vreau sa fac rahie....Inca nu am vb cu dr ginec despre asta...abia la sf lunii ma vad cu ea...si sper sa imi zica ce si cum...

28+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna dimineata burtici,ne-am trezit si noi cu voie buna,vreau sa trag o fuga pe la Unirea ca nu am mai fost de mult,vreau sa imi caut niste sutiene,poate ajung si pe la mall in Vitan ca acolo am auzit ca se gasesc ptr gravidute!!
RGE,eu cred ca te inteleg cel mai bine cum te simti in momentul asta,legea la noi e de rahat,scuzati expresia dar asta-i adevarul,ptr ca si eu ma confrunt de cateva luni bune cu o situatie tare ciudata,chiar luni asteptam rezultatul de la proces,cand ma suna avocatul sa imi spuna ca iar sa amanat pana pe 1 oct,plus ca asta e recurs,ptr ca prima data noi am pierdut,toata lumea a fost socata,eu am zis ca mor de nervi! Acum ceva timp am imprumutat finii cu o suma de bani mai maricica,prin notariat,cu semnaturi etc;asa ei trebuiau sa ni returnezez in rate trimestriale,dar nimic nu au mai returnat asa ca sau stricat relatiile si i-am dat in judeacata,dar surpriza cu toate ca noi aveam dovada scrisa ,originala de la notariat ca i-am inprumutat,ei au spus ca au semnat dar nu au primit nici un leu,doar au vrut sa ne ajute pe noi ca eram nasii lor,cica noi aveam nevoie de o dovada scrisa cu bani,etc,bai am zis ca nu e adevarat,si nu e vb de o suma mica e imensa,dar va dati seama ca in prima runda lor le-au dat dreptate,adica ce sa cred din asta ca notarii nu sunt valabili,pai asa inseamna ca oricine vrea imprumuta mii de euro ,dupa care zice ca nu ia primit,doamne cat urasc legea asta,deci de asta spun RGEca te inteleg perfect,luni eram distrusa ca ei tot o tin verde ca nu au primit nimic,sa speram ca pe 1oct legea nu o sa mai fie atat de oarba,dar nici nu vreau sa ma si distruga nesimtiti de fini,pe care noi am vrut sa-i ajutam,de asta am si venit la Bucuresti sa ma mai relaxez si sa mai uit de situatia asta,asa ac fruntea sus si nu te lasa distrusa de situatie,hai diseara sa ne bine-dispunem!!

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ce liniste pe aici...
pufule uite mobilierul:
http://www.mobilabekab.ro/catalog.php
.. la pag 17, nu se vede bine si nu vreau pe albastru ci pe alb

si patuturile le cumpar separat! .. inca nu stiu de unde

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Neata! gata noi ma si papat (2 oute si peste) si ne pregatim sa mergem la piata.

anacami- mercic pt site, imi place colectia de hainute,se vede ca sunt calitate iar de culori nu mai spun...

Lala-D- sa stii ca vestiul DERMALIN e o porcarie de detergent (sora mea lucreaza in Sensi Blu si de la ea stiu,intradevar se cumpara in prostie dar, nu e ce pare ).

Dany- te amuza ce face sotul meu? nu iti mai spun ca inainte sa merg la control( in cazul in care nu ma insoteste)imi face lista de acasa cu intrebarile pe care sa le adresez .

Dana 25+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

eu am plecat la shoping ,ne auzim mai tarziu,nici nu stiu cum sa ma imbrac cu vremea asta,cand e cald cand e rece,distractie placuta ,pupici,se apropie inatlnirea de diseara ,super,cred ca o sa avem masa de 10 chiar daca am cerut de noua,asa ca stati linitite,macar sa fim atatea,ar fi frumos,pupici si mai vb!!!

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany2007

Neata! gata noi ma si papat (2 oute si peste) si ne pregatim sa mergem la piata.

Dany- te amuza ce face sotul meu? nu iti mai spun ca inainte sa merg la control( in cazul in care nu ma insoteste)imi face lista de acasa cu intrebarile pe care sa le adresez .

Dana 25+ Luca-Rares

Dany...ma si amuza f tare mai ales cum ai povestit cu detalii dar te si felicit pt asa sotz!!

28+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dany sa sti ca si la Premaman am vazut haine de baieti frumoase!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput