Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata !

Pussi exista detergent special pt bb. Il gasesti in farmacie si se numeste Dermalin.

http://www.sensiblu.com/index.asp?page=dermalin

Felicitari pt inca o saptamana, la cat mai multe

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Felicitari pt bebelina,Ramo!!! Si...poate pui o pozica dupa ce ii vezi fatzuca,sa ne bucuram si noi!
Sa folositi cu bucurie si sanatate patutzul cel nou!

Ana, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Adina, multumesc mult! este logic ca organismul are nevoie de toate, trebuie insa sa gasesti combinatia perfecta fiecaruia- orice dezechilibru nu este indicat, daca imbunatatesti un aspect, faci rau la altele...Multumesc mult de tot!!!
Dany, sunt si hainute frumoase pt. baietei, eu am descoperit firma Coccodrillo, sunt super-haioase si pline de culoare, materiale f. bune si rezistente la purtat si spalat; sunt putin mai scumpe (si decat Z), dar sunt indragostita de ele!!
(http://www.coccodrillo.pl/?i=kat&id=6 , gasesti aici colectia veche; cea noua inca nu este afisata, de obicei BabyExpo coincide cu lansarea noii colectii..; in stanga paginii exista un meniu cu toate sub-colectiile)

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

La cap. detergent de bebe, se mai gaseste si Teo Bebe; eu i le-am spalat cu detergent normal (Ariel)+ balsam Sensitive+program cu clatire intensiva. Toate le-am spalat la masina...
Jucariile ar fi bine sa fie spalate- daca permit, ar fi bine sa se foloseasca doar cele cu material anti-alergic, la care nu se smulge puful (sa-l inghita copilul).Fiti f. atente la plusuri!!! Cele din plastic se pot spala cu o solutie de sterilizare (au si la Chicco), o parte din cele de ros se pot si fierbe (atentie la eticheta)
RGE, imi pare tare rau, mai ales ca acum trebuie sa fii f. linistita, fara urma de stres. Ai nevoie de ajutor ???
Vasari, super ca iti place; eu totusi transpir, nu miroase transpiratia dar ma ud. Inafara de distribuitori, se mai pot cumpara produse Forever si de la sediile lor: am vazut unul in Baneasa, imediat dupa intersectia de la pod Baneasa, vis-a-vis de Antena1

Fetelor, ati citit aici ???

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata! Pussi, felicitari pt noua saptamana si sper sa gasesti mobila pe care o cauti!

Astazi am intrat si eu in saptamana 33. Mai sunt atatea de facut! Sper sa reusesc sa fac si sa cumpar tot.
Eu am luat un detergent pt bb de la farmacie (sigur gasesti la oricare daca intrebi) si l-am folosit eu. Mi s-a parut super! Nu era dermalin, dar nici nu mai tin minte marca. Doar pretul :)). Era 25 ron o cutie.
In mod sigur tot de-asta o sa iau. Tot asa - fara miros, hipoalergenic, procesul de fabricatie blabla...

32+

Mergi la inceput

Vasari, cumva Teo?

Pentru fetele din Bucuresti (sau care pot veni in Bucuresti pt. asta), s-a deschis o expozitie de mobila-cu vanzare; prezentau la stiri si mobila pt. copiii, f. frumoasa

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata burtici :)
Pussi, felicitari si sa ne arati si noua poze cu mobila daca iti place si cumparati !
Ramo, felicitari pentru bebelusa si vrem poze ! :)
Vasati, felicitari !!

------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Cami, pai e normal sa transpiri, stiu ca nu e anti-perspirant. Dar doar asa se elimina toxinele din organism. Pe la inceputul sarcinii am gasit un articol (nu un mesaj pe forum) pe DC despre deodorantele antiperspirante care m-a cam speriat. Era scris in urma unei conferinte. Pe scurt eram sfatuite sa evitam folosirea lor pt ca pot produce noduli la sani si nu toti inofensivi.
Eu inca nu am deodorantul, abia l-am comandat aseara. Am aflat doar parerea cuiva care l-a folosit.

32+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacami

Vasari, cumva Teo?

Pentru fetele din Bucuresti (sau care pot veni in Bucuresti pt. asta), s-a deschis o expozitie de mobila-cu vanzare; prezentau la stiri si mobila pt. copiii, f. frumoasa

lista necesar bb

Nu era nici Teo... L-am luat odata cu sapunul Klorane si ma gandesc daca nu o fi aceeasi marca. E clar ca nu mai tin minte. Zilele astea o sa cumpar unul si va zic atunci ce e.
Dupa cum vezi eu testez tot ce iau pt bb :)). Adevarul e ca imi plac si ma tenteaza sa trecem toti pe produsele astea. Si sotului meu ii plac.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu ma gandesc sa spal hainutele cu mana,ca parca mi frica sa le bag in masina sa nu se intample ceva cu ele,ca sunt tare dragute.Chiar daca sunt mai multe,o sa le spal cu mana,si apoi o sa le calc.
Am vazut ca vorbeati de stari de greata,parca si eu am,cica sunt normale pentru trimestrul 3.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel31+ Beatrice Alessia
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput