Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 20
Jasmin012 spune:
Ana, nu i-ai gasit nume la baietel?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
iuli-ana spune:
Am vb la tel...
JASMIN,m-am gandit,da' tot astept sa vina sotzul si sa discutam aspectul asta fata in fata,nu pe mail...Asa sunt eu,mai de moda veche...
La noi s-a prelungit perioada de asteptare cu inca o saptamana...
S-a format u nou taifun in Pacific si asta il intarzie...da' tre' sa gandesc pozitiv,ce a fost mai greu a trecut!!!
Ana, 23+
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
Am vb la tel...
JASMIN,m-am gandit,da' tot astept sa vina sotzul si sa discutam aspectul asta fata in fata,nu pe mail...Asa sunt eu,mai de moda veche...
La noi s-a prelungit perioada de asteptare cu inca o saptamana...
S-a format u nou taifun in Pacific si asta il intarzie...da' tre' sa gandesc pozitiv,ce a fost mai greu a trecut!!!
Ana, 23+
Da, sunt multe taifunuri in perioada asta...tocmai vazusem la stiri despre Venezuela parca si Mexic...Si atunci cind vine?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
iuli-ana spune:
Fetelor,unde v-ati ascuns???
V-a speriat ploaia...Am trimis-o la Bucuresti,a ajuns acolo???
Daca nu,e pe aproape...
Ana, 23+
iuli-ana spune:
JASMIN,ar trebui in jur de 29 sept,dar nu mai fac niciun calcul...Ideea e ca programasem ca pana la sf lui sept sa ne relaxam un pic,iar de la 1 oct sa ne apucam de zugraveli&altele...Acum intarziem ,dar asta e ,sa vina el sanatos...
Ana, 23+
Jasmin012 spune:
Fetelor, am si eu o problema: de vreo 2 zile au reinceput anumite stari cam nasoale, un fel de greata (nu puternica, dar deranjanta), asa cum am avut la inceputul sarcinii...e normal asa ceva? Ati trecut si voi prin asta?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
Vasari spune:
Jasmin, parca si la mine au revenit, dar usor de tot. Mi-am dat seama cand eram in autobuz. Acolo mi se face mie rau :). Si dimineata daca nu mananc - iar, ma simt ametita si mi se face rau.
Am incercat sa nu le dau atentie, si parca e ok.
31+
Jasmin012 spune:
Vasari, da, pai asa si la mine...nu sunt greturi propriu-zise, nu sunt puternice... un fel de incomoditate...care iese pe git afara (scuze)...Doamne, nici cum sa explic mai bine! Scuzati, fetelor.... Si eu am observat asta cam de alaltaieri...am inceput tot in masina...probabil ca e ceva normal...dar simteam cam prin lunile trei, patru.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
adinag spune:
Roxana, imi pare rau ca ai necazuri. Nu le pune prea mult la suflet!
La noi s-a facut asa rece, aproape ca ai impresia ca vine iarna! (azi dimineata erau vreo 8°), dupa masa am ajuns la 11-12, deci rece tare! Si ploua intr-una... Nu mai am chef de nimic cand vine asa o vreme...
Adina 24+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Vasari spune:
Stiu ca s-a discutat de un deo care sa nu fie antiperspirant. Cami, parca tu ai zis ca la forever e unul. L-am gasit - e si antiperspirant si e si fara miros! Cred ca e perfect pt perioada de dupa nastere - lasa pielea sa respire si sa elimine toxinele, fara sa-l deranjeze pe bb.
31+