Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vasari mersi! eu am auzit ca se da in plus.. nu stiu ca nici al meu nu cere, dar in caz de cezariana cica si anestezia dureaza mai mult .. si ca ar trebui dat si pt. asta... sunt inca total nedumerita! + ca la mine sunt 2

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

victo si eu am patit-o azi urat de tot... mi-a trebuit dulce.. halvita, si am mancat-o si am adormit si m-am trezit din somn ca acreala ...

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by Vasari

dany2007, cred ca rezolvi mai usor cu un taxi. Eu am mai fost acolo, dar tot nu cred ca-l nimeresc de capul meu.
Eu inca nu stiu daca reusesc sa vin, maine am o eco, dar merg in functie de sotul meu, care are un examen... etc. E eco pt bb si alta eco completa, sa vad tot in jur

Azi am fost si la cardiolog. Concluzia: prolaps de VMA (valva mitrala) ce depaseste inelul mitral in sistola cu 3.7 mm. Nu am ce sa fac, nici chirurgical nu se intervine... asa ca trebuie sa traiesc cu ea (se pare ca totusi crizele astea pot disparea din senin sau se pot inmulti). Nu va mai dau detalii, ca pe mine m-a terminat o remarca a dr.
Dar sa gandesc pozitiv!

31+

si mie mi s-a pus la sp militar acelasi diagnostic, pe urma am repetat ecografia la dr Popescu(romar) si mi-a gasit insuficienta mitrala posibil in contextul sarcinii; mai merg luna viitoare o tura sa vedem dc s-a agravat sau nu; imi spusese si de prolaps ca s-ar trata, dar dupa sarcina; si eu am ajuns speriata la el...

Ellis28+

Mergi la inceput

eu nu prea am putut sta azi pe fotoliu, ca ma apasa un capsor jos, in vezica si nu ii place pozitia; nu mi s-a mai intamplat..

PUSSI eu citisem undeva ca nu e afectat copilul de chist(chisturile sunt pe ovare care oricum nu au activitate acum); din cate stiu nici un fibrom de mici dimensiuni descoperit in sarcina nu l-ar afecta pe bb.

Ellis28+

Mergi la inceput

ellis mersi, asa stiam si eu dar nu stiu ce sa-i spun s-o linistesc!
cu statul pe fotoliu, scaun, in picioare la mine e asa de vreo 3 sapt. Doar cand stau in pat simt ca nu ma apasa!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ellis, sa-mi spui si mie daca se poate trata. Eu am problema asta de vreo 2 ani, doar ca doctorii nu m-au luat in serios... Pentru mine oricum subiectul ramane deschis. O sa incerc sa gasesc un cardiolog bun in cazul asta.

pussi, cand am zis "cu totul" nu m-am referit la toata echipa, doar la dr . Se adauga moasa... anestezistul, bineinteles -eu vreau epidurala, dar inca nu am vb cu dr mea- o sa mai fie asistentele, asistentele de la bb, acolo cred ca o sa duc si o cutie cu bomboane or smth... Cred ca ajung pe la 20 mil cu totul.

31+

Mergi la inceput

Vasari, incearca sa te programezi la romar sincai la dr popescu, am inteles ca e seful cardiologilor pe tara, eu am fost o data la el si mai merg luna viitoare - mi-a zis sa revin la 8 luni.

Ellis28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ellis, cred ca aman pt dupa sarcina, nu mai inghit multe vizite la doctori... am facut la analize in ultimul timp, toate perfecte, bineinteles :D

De vreo 2 saptamani cred ca zilnic am fost ba sa fac, ba sa iau rezultate

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Salutare,burtici!
Ce fac fetele?
RGE,urata situatie...Sper sa ai timp sa rezolvi cu bine tampenia asta care iti face probleme
CREEM,am vazut ca ai inceput serviciul cu acelasi drag ca si mine...De ce oare???
JASMIN a mai ramas putin...

Ana, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Iuliana, da, am mai ramas putin...de-abia asteptam...lasa ca va vine si voua rindul...Nici mie nu prea-mi arde de munca, dar eu in afara de serviciul meu mai fac si altele...am de-a face cu multa lume si nu prea mai am rabdare...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin27+ Lucas Daniel

Mergi la inceput