Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 18
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by Vasari
dany2007, eu sunt ingrozitoare! glumeam cu dr cardiolog in timp ce ea imi explica despre ce e vorba. Asa am facut si in salvare :P era mai speriata doctora decat mine. Stiu ca daca ma agit si disper nu rezolv nimic. Sper sa fie totul bine si intr-o zi sa dispara de tot simptomele.
31+
Mi-ai adus aminte de o faza pe care a facut-o sotul meu doctoritei de la eco.
Aveam programare la eco si l-am luat si pe sotul meu ca sa vada si el bebeul.Pt ca eu am o sarcina cu pb si care tb monitorizata non-stop,sotul meu s-a implicat f mult ...a cautat informatii pe net pe unde a putut si e f documentat (mai ales in ce tine de ecografii),stie ce gard tb sa aiba placenta ,fluxul prin artere bla bla .
Am intrat noi la eco,m-am pus pe masa si el a inceput sa ii dicteze ecografistei ce tb sa imi urmareasca,cand l-am auzit nu stiam ce sa mai fac ... si culmea il intreba daca e bine ...se apucase sa ii dea sfaturi si sa ii explice in ce conta "sindromul antifosfolipidic "...
Nu va mai spun ca uneori intra si el pe DC si mai citeste forumul...
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Victo spune:
Jasmin..stii mama cum e cu arsurile astea..nu stii..ma, cand li se pune lor pata..poti sa incerci si mama remediului de care ai auzit tu..ca nu te lasa nici de-ale naibii...eu le mai rezolv cu vomitat..dar cateodata imi pare rau de mancarea prea buna mancata si refuz sa vomit, ca acum ma pot abtine..;) iar 2 rennie, inca functioneaza.
asta e sg lucru pt care astept sa nasc.bine, pe langa faptul ca vreau sa-l vad pe bebelas...
dar stiu sigur ca o sa imi lipseasca piciorusele din burtica..
31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by loub_erika
ne-am trezit si noi,dar sunt un pic confuza ,nu stiu ptr cate pers; sa fac rezervarea,sa cer o masa de 9 chiar daca vom reusi sa ajungem doar 6 sau 7!? ca cine stie,poate reusiti sa ajungeti la 18:30,cred ca asa am sa fac si inca ceva, sa tot anuntat cod galben ,eu cand am venit de la Medias ,a plouat cu galeata pana la Brasov,poate vezi ca maine seara ploua,asa ca o sa fac ptr interior,rezervarea nu terasa,ca dupa atatea lamuriri si pregatiri am avut ca sa ne vedem nu vreau sa ne si ploua!!
30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Erika, spune-le ca faci rezervare pt 8-9 persoane, in principiu...nu cred ca e problema daca suntem mai putine.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
loub_erika spune:
acum sun jasmin012ptr rezrvare ptr 9 pers!
mersi mult ca nu ne-ai uitat pussi,cu gravibinonul,am trimis mesaj,acum asteptam sa vedem daca am avut noroc
30+ Angelina
pussi spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Si ca sa compenseze raul cu binele, tocmai am primit si contractele de la CordBlood pt celule stem!
31+
si ce scrie in ele?
Cu dr. gineco ai vb de recoltare? Sti cumva daca se da ceva in plus la dr. pt. recoltare?
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
pussi spune:
erika cu placere, stiu ce inseamna Fiv si cat de mult a contat la mine ca le-am facut si ce disperata am fost!
BURTICA ROZ
pussi spune:
am si eu nevoie de un sfat, am o prietena in 20 sapt. si azi la morfofetala de trim 2 i s-a descoperit un chist de 5 cm. Situatie ei e mai complicata... are endometrioza si ovare polichistice, sarcina reusita prin Fiv... Stiti cumva in ce masura ii poate afecta chistul sarcina?
BURTICA ROZ
loub_erika spune:
asa e pussi si eu am avut nevoie sa fac de urgenta o fiola la inceputul sarcinii,tot prin FIV,ca am avut o mica scurgere maronie noaptea ,am facut rapid gravibinon si dimineata nu am mai avut nimic,din fericire am actionat la timp!!
Gata fetele rezervarea e facuta ,ora 18.00,la Tratoria Il Calcio din Herastrau,in interior,ptr 9 pers. pe numele meu;Erika,va astept cu drag si sunt sigura ca ne vom simti super!!
30+ Angelina
Vasari spune:
dany, am vazut ca mai sunt barbati pe forumuri ca ale noastre si unii foarte bine documentati. Cel putin pt celule stem de la un barbat am aflat detalii pe un alt forum!
Pussi, am primit 3 contracte:
- contract de procesare a sangelui placentar;
- contract de depozitare a materialului de transplant obtinut;
- contract pt asigurarea transportului;
Am mai primit o cerere pt prelevare si o cerere pt transport. Fisa de recoltare si confirmarea - astea o sa le completez eu partial, le trimit la ei si ei mi le returneaza odata cu kitul, iar eu le trimit dupa recoltare actele astea completate si de dr mea cu stampila spitalului.
Am inteles ca pe la inceputul lui octombrie o sa am si kitul de recoltare. Sincer nu stiu cat sa dau in plus, eu ma gandeam la 10 mil pt tot. Habar n-am cum e si nici n-am pe cine sa intreb. Doctorita mea nu cere bani si stiu sigur ca au fost cazuri in care mamicile nu i-au dat nimic... probabil nu aveau o situatie prea buna in momentul respectiv. E draguta cu toata lumea.
31+
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Victo
Jasmin..stii mama cum e cu arsurile astea..nu stii..ma, cand li se pune lor pata..poti sa incerci si mama remediului de care ai auzit tu..ca nu te lasa nici de-ale naibii...eu le mai rezolv cu vomitat..dar cateodata imi pare rau de mancarea prea buna mancata si refuz sa vomit, ca acum ma pot abtine..;) iar 2 rennie, inca functioneaza.
asta e sg lucru pt care astept sa nasc.bine, pe langa faptul ca vreau sa-l vad pe bebelas...
dar stiu sigur ca o sa imi lipseasca piciorusele din burtica..
31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
Nu, Victo, nu stiu, ca eu nu am...doar vreo 2 zile am avut, din cauza unui fel de apa semicarbonatata, semiplata, cum s-o numi...si care nu-mi facea bine...dar am auzit de trucul ala si am zis ca sa-l impartasesc si fetelor, poate la unele merge...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel