Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 17
RGE spune:
...Buna seara fetelor......in primul rand SA FIE CU NOROC NOUL CAPITOL!! SA VENIM NUMAI CU VESTI BUNE!! DOAMNE AJUTA!!
..noi suntem bine..in mare..ca sa zic asa..bebe George a fost foarte agitat astazi ..cred ca iar s-a intors el cumva ..problema este ca toata ziua am reusit sa beau doar apa si sa pap o felie de pizza ..altceva nu pot...am niste arsuri ingrozitoare ..
...promisesem un raspuns astazi..ma scuzati fetelor nu am vrut sa par nesimptita..de abia am ajuns acasa si am si fugit la calculator...nu vreau sa-mi opriti loc la masa pt maine ..nu vreau sa incurc prefer sa pot ajunge si sa nu am loc....momentan (ca numai mie mi se intampla toate)...am niste probleme la firma -ULUI..cu o nesimptita care ne-a pacalit anul trecut cu o mie de euro ..am dat-o in judecata si bineanteles cum am eu noroc in toate a castigat..tot ea..culmea..bineanteles ca am facut recurs..mare greseala..tot aia a castigat ..deci nu se poate asa ceva..acum nu mai e vorba de bani...fac ceva pe mia ei de euro ..problema este ca mi-a pus propire pe conturi la firma ca am sa-i dau cheltuieli de judecata....deci tineti-ma ca fac moarte de om...am niste nervi de nu va puteti inchipui...si bineanteles ca acum alerg sa-mi fac alte conturi si sa mut masinile de pe firma pe numele meu..ca sa isi vada banii pe cheltuielile de judecata din parti..plus ca i-as da si o portie ...
o sa va trimit pe mailul comun o poza ca de cand ma chinui sa va mai trimit si eu poze....va pup pe toate si va rog din suflet sa ma scuzati..o sa incerc sa citesc din urma sa vad ce ati facut..sper ca sunteti ok toate..pupici.
ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pussi
erika uite aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106797
cami atunci e ok ... o fi apa!
jasminicilor... n-aveti dr. la moda
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
Pussi, ma faci sa rid!
Cami, da, simbata pe la 16 il vedem pe tati...incerc sa-mi ocup timpul ca sa nu ma gindesc prea mult, ca mor de nerabdare!
Deci te duci la Iosup vineri...eu la 19 saptamini jumate am fost la el, iar la 20 saptamini jumate (adica la diferenta de o saptamina) am fost la Nedelcu. E adevarat ca mi-au iesit IR-urile bine la Iosup, nu mi-a zis nimic de rau, decit ca sa am grija la kilograme, ca aveam prea multe luate...dar la Nedelcu mi-a placut mai mult, mi-a vorbit tot timpul, mi-a spus tot ce facea bebe, in plus stateam cu fata la ecran, aproape toata eco a fost in 4D si nu in 3D, etc...am paltit aceeasi bani pt ambele eco 3.200.000, dar cea de la Sanador a meritat banii, chiar daca m-am enervat ca receptionistele au uitat de mine, au chemat inaintea mea pe cineva programat dupa mine si am astepta vreo 2 ore, de-mi venea la un moment dat sa plec...
Deci de camera copiilor o sa profite Stefania...eu pe Lucas o sa-l pun sa doarma singurel...a propos, miine primesc de la o prietena (cu rugamintea sa nu-l dau cind creste Lucas, ci sa i-l inapoiez pt un eventual viitor bebelus (ar fi al treilea) un patut din ala de calatorie, ca din ala voiam sa-i luam momentan.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by RGE
...Buna seara fetelor......in primul rand SA FIE CU NOROC NOUL CAPITOL!! SA VENIM NUMAI CU VESTI BUNE!! DOAMNE AJUTA!!
..noi suntem bine..in mare..ca sa zic asa..bebe George a fost foarte agitat astazi ..cred ca iar s-a intors el cumva ..problema este ca toata ziua am reusit sa beau doar apa si sa pap o felie de pizza ..altceva nu pot...am niste arsuri ingrozitoare ..
...promisesem un raspuns astazi..ma scuzati fetelor nu am vrut sa par nesimptita..de abia am ajuns acasa si am si fugit la calculator...nu vreau sa-mi opriti loc la masa pt maine ..nu vreau sa incurc prefer sa pot ajunge si sa nu am loc....momentan (ca numai mie mi se intampla toate)...am niste probleme la firma -ULUI..cu o nesimptita care ne-a pacalit anul trecut cu o mie de euro ..am dat-o in judecata si bineanteles cum am eu noroc in toate a castigat..tot ea..culmea..bineanteles ca am facut recurs..mare greseala..tot aia a castigat ..deci nu se poate asa ceva..acum nu mai e vorba de bani...fac ceva pe mia ei de euro ..problema este ca mi-a pus propire pe conturi la firma ca am sa-i dau cheltuieli de judecata....deci tineti-ma ca fac moarte de om...am niste nervi de nu va puteti inchipui...si bineanteles ca acum alerg sa-mi fac alte conturi si sa mut masinile de pe firma pe numele meu..ca sa isi vada banii pe cheltuielile de judecata din parti..plus ca i-as da si o portie ...
o sa va trimit pe mailul comun o poza ca de cand ma chinui sa va mai trimit si eu poze....va pup pe toate si va rog din suflet sa ma scuzati..o sa incerc sa citesc din urma sa vad ce ati facut..sper ca sunteti ok toate..pupici.
AMR maxim 7 saptamani!!
Roxy imi pare rau pt tine,nu te necajii ca sa nu ii faci rau lui George.
Eu credeam ca tu ne surprinzi cu vreo specialitate culinara,deja imi curgeau balute. Mai fixam o intalnire si atunci sigur vei veni.
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by anacami
eu am o problema de cateva zile: mi se umfla rau picioarele. Aseara stateam intinsa, si se umflau vazand cu ochii- serios
Azi dimineata eram ok, acum iar sunt ca niste gogosi bine dospite- in conditiile in care de azi dimineata am mancat doar orez fiert (pussi mi-a dat ideea..de fapt rudele ei care sunt medici), fara sare- doar cu un strop de ulei de masline si putin patrunjel pt. gust...Nu vreau sa ma infometez- Doamne-fereste- dar am zis sa incerc sa vad cum se comporta fara sare (si de obicei mananc cat mai nesarat posibil...)
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
Incearca sa stai cu picioarele pe sus, atunci cind ai ocazia.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
Vasari spune:
dany2007, eu sunt ingrozitoare! glumeam cu dr cardiolog in timp ce ea imi explica despre ce e vorba. Asa am facut si in salvare :P era mai speriata doctora decat mine. Stiu ca daca ma agit si disper nu rezolv nimic. Sper sa fie totul bine si intr-o zi sa dispara de tot simptomele.
RGE, imi pare tare rau, mi se pare revoltator ce ai patit si mai ales ca se intampla acum, cand singura preocupare ar trebui sa fie linistea ta si a lui bb.
Fetelor, azi cred ca cel putin 8 persoane s-au ridicat sa-mi cedeze locul in autobuz! In metrou, surpriza, 2 barbati s-au ridicat in acelasi timp!! Asta merita sarbatorit! Pana acum doar doua antecedente am avut cu barbati care s-au ridicat sa-mi cedeze locul!
Femeile erau mult mai dragute...
31+
loub_erika spune:
ne-am trezit si noi,dar sunt un pic confuza ,nu stiu ptr cate pers; sa fac rezervarea,sa cer o masa de 9 chiar daca vom reusi sa ajungem doar 6 sau 7!? ca cine stie,poate reusiti sa ajungeti la 18:30,cred ca asa am sa fac si inca ceva, sa tot anuntat cod galben ,eu cand am venit de la Medias ,a plouat cu galeata pana la Brasov,poate vezi ca maine seara ploua,asa ca o sa fac ptr interior,rezervarea nu terasa,ca dupa atatea lamuriri si pregatiri am avut ca sa ne vedem nu vreau sa ne si ploua!!
30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
RGE spune:
VASARI, DANY 2007..imi cer mii de scuze fata de voi ..sper sa nu va suparati pe mine..o sa incerc totusi sa ajung ..dar nu promit...
AMR maxim 7 saptamani!!
Vasari spune:
Si ca sa compenseze raul cu binele, tocmai am primit si contractele de la CordBlood pt celule stem!
31+
Jasmin012 spune:
Roxana, pt arsuri incearca si tu un remediu pe care l-am mai pus aici: amestec de apa si lapte in cantitati egale, baut putin cite putin (in sorbituri). Una din fetele care au arsuri l-a incercat si a spus ca da rezultate...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
Roxana, imi pare rau...nasoala situatie...oare cum as reactiona eu intr-un caz ca asta? Doamne, e strigator la cer! Ma supara tare nedreptatea...
Vasari, ce noroc pe tine!! Eu nu am avut experiente din astea: cu mare greutate se ridica cineva sa-mi dea locul...cind se intimpla sunt totusi fete cele care o fac...nu se tine cont nici macar ca exista locuri rezervate...nimeni n-are nici o treaba cu bunul simt...
Iar despre problemuta ta, e bine ca esti optimista, nu te lasa...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel