Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by darleena

Dany pai aveam asa:

AOmb: 0,75
AUD:0,72
AUS:0,63

Ai vazut si discutiile anterioare despre bb, nu cred ca trebuie sa te stresezi daca sunt cateva zile intarziere in crestere.
Am citit si la mamici de sept-oct, e acolo o fata care mai are un copil si care si la prima sarcina i s-a spus ca bb e mai mic, tot timpul. Acum la fel...si concluzia ei: asa e modelul dar asta nu inseamna ca nu sunt sanatosi.

31+ si baby Kara

AMR 9 saptamani

MERSI de raspuns!Deci la mine e mare IR nu gluma...dar nu imi intreb dr de el pt ca am aflat asta la o eco facuta asa dupa capul meu...

28+ ANDREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany2007

Dany- tu nu vi la intalnire

Dana 25+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Din pacate nu vin ca eu ies la 6.30 de la sv si e cam departe Tratoria de sv si nici masina nu am....Dar la baby expo sigur vin!
Mersi de intrebare!

28+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by dany26

quote:

Dana 25+ Luca-Rares

Din pacate nu vin ca eu ies la 6.30 de la sv si e cam departe Tratoria de sv si nici masina nu am....Dar la baby expo sigur vin!
Mersi de intrebare!

28+ ANDREI

Eu habar am unde e acest local.Mi-au explicat fetele pe unde este dar ....lasa ca il gasesc eu ca doar sunt fetita mare si vaccinata

Dana 25+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

simo, bine ai venit in "gashca" noastra!! sarcina usoara in continuare!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

bb_yasmi muerci merci de urare !!!

Simona 28+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by dany26

quote:

Dana 25+ Luca-Rares

Mersi de intrebare!

28+ ANDREI

Eu habar am unde e acest local.Mi-au explicat fetele pe unde este dar ....lasa ca il gasesc eu ca doar sunt fetita mare si vaccinata

Dana 25+ Luca-Rares

28+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Simona ne dai si data nasteri ptr listuta?

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

22.05.1978 merci mult !!!

Simona 28+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

dany2007, cred ca rezolvi mai usor cu un taxi. Eu am mai fost acolo, dar tot nu cred ca-l nimeresc de capul meu.
Eu inca nu stiu daca reusesc sa vin, maine am o eco, dar merg in functie de sotul meu, care are un examen... etc. E eco pt bb si alta eco completa, sa vad tot in jur

Azi am fost si la cardiolog. Concluzia: prolaps de VMA (valva mitrala) ce depaseste inelul mitral in sistola cu 3.7 mm. Nu am ce sa fac, nici chirurgical nu se intervine... asa ca trebuie sa traiesc cu ea (se pare ca totusi crizele astea pot disparea din senin sau se pot inmulti). Nu va mai dau detalii, ca pe mine m-a terminat o remarca a dr.
Dar sa gandesc pozitiv!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by Vasari

dany2007, cred ca rezolvi mai usor cu un taxi. Eu am mai fost acolo, dar tot nu cred ca-l nimeresc de capul meu.
Eu inca nu stiu daca reusesc sa vin, maine am o eco, dar merg in functie de sotul meu, care are un examen... etc. E eco pt bb si alta eco completa, sa vad tot in jur

Azi am fost si la cardiolog. Concluzia: prolaps de VMA (valva mitrala) ce depaseste inelul mitral in sistola cu 3.7 mm. Nu am ce sa fac, nici chirurgical nu se intervine... asa ca trebuie sa traiesc cu ea (se pare ca totusi crizele astea pot disparea din senin sau se pot inmulti). Nu va mai dau detalii, ca pe mine m-a terminat o remarca a dr.
Dar sa gandesc pozitiv!

31+

Si eu tot la un taxi ma gandeam ... .
In legatura cu ce ti-a spus medicul cardiolog,nu te speria si nu te panica,gandeste pozitiv pt bebitul tau.

Dana 25+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by anacami

eu am o problema de cateva zile: mi se umfla rau picioarele. Aseara stateam intinsa, si se umflau vazand cu ochii- serios
Azi dimineata eram ok, acum iar sunt ca niste gogosi bine dospite- in conditiile in care de azi dimineata am mancat doar orez fiert (pussi mi-a dat ideea..de fapt rudele ei care sunt medici), fara sare- doar cu un strop de ulei de masline si putin patrunjel pt. gust...Nu vreau sa ma infometez- Doamne-fereste- dar am zis sa incerc sa vad cum se comporta fara sare (si de obicei mananc cat mai nesarat posibil...)

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

eu m-am confruntat cu problema asta la prima sarcina. De peste 15 ani deja este cunoscut (cel putin aici) ca in cazul edemelor de sarcina, cea mai mare greseala este sa renuntam la sare. Daca ,,,, corpul nu are sare, nu are cum lega apa din organism si sa o scoata din corp.
Chiar se recomanda de multi si un consum usor sporit de sare in perioada edemelor, daca nu sunt alte contraindicatii (tensiune marita, etc.).
Ma mir ca in RO nu este cunoscut acest fapt, sincer spus!
De altfel: sa nu se stea prea mult pe scaun, incearca sa-ti faci bai la picioare ( tine picioarele in apa) sau chiar baie completa, iar cel mai indicat este inotul, care iti scoate fff bine apa...
Curele de orez sunt chiar foarte rele la edeme in timpul sarcinii, exact inversul de la ce ar trebi facut!

Eu zic numai ce am citit si am probat si ce m-au zis si doctorii...

Adina 24+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Simona gata esti in listuta

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput