Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 15
loub_erika spune:
buna fetele,am ajuns si noi acasa la Bucuresti si inainte de a ma duce sa imi fac ora de dormit am intrat sa vad cum mai stam cu lista ptr maine:
- Sheritra
- Darlena
- Roxxy80
- Dany2007
- Jasmi02
- Kiva ?!
- Vasari ?!
- RGE ?!
- Loub_Erika
deci asta e lista ,eu plec sa ma culc fetele ,dar dupa ce ma trezesc as vrea sa fac rezervarea ptr masa de maine,ca nu cumva sa ramanem fara,ptr ca de obicei e super plin,abia astept sa ne vedem!!
Sper din tot sufletul sa veniti toate de pe lista si poate si cateva surpriza,hai ca va pup!!!
30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
anacami spune:
eu am o problema de cateva zile: mi se umfla rau picioarele. Aseara stateam intinsa, si se umflau vazand cu ochii- serios
Azi dimineata eram ok, acum iar sunt ca niste gogosi bine dospite- in conditiile in care de azi dimineata am mancat doar orez fiert (pussi mi-a dat ideea..de fapt rudele ei care sunt medici), fara sare- doar cu un strop de ulei de masline si putin patrunjel pt. gust...Nu vreau sa ma infometez- Doamne-fereste- dar am zis sa incerc sa vad cum se comporta fara sare (si de obicei mananc cat mai nesarat posibil...)
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
ancadragoman spune:
Cami eu stau cu perne sub picioare si mai si doprm asa ,succes garantat sau ma rog la mine una tine treaba
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani
anacami spune:
da Anca, dimineata erau ok si la mine; dar ce ma fac la serviciu??? acum mi-a adus o colega o cutie si stau cu picioarele pe ea.Este neplacut, ca simt cum imi plesneste pielea si ma inteapa carnea. Nu mai vorbesc de senzatia pe care o am atunci cand apas pe pedalele de la masina- simt ca incerc sa indoi un sac prea-plin...
lista necesar bb
pussi spune:
cami si eu am patit asa sapt. trecuta( cea cu orezul, de care nu am ascultat) si sambata noaptea am mers la baie de vreo 7 ori .. dimineata surpriza..-2 kg. Cred ca sunt momente cand faci retentie de apa! Daca nu creste tensiunea n-ai motive de alarmare! Si cu orezul... trebuia 3 zile de orez
cam putina lume la intalneala
erika prietena ta cu Fiv mai are nevoie de Gravibinon... e un subiect nou deschis pe tema asta ..il caut
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
anacami spune:
Pussi, merci! sa inteleg ca peste doua zile voi fi ca noua ? ar fi ceva...
Cu tensiunea stau bine, ca de altfel si in rest- sunt super-ok , ca o caprioara (de fapt mai este ceva, imi este somn si as dormi mult mai mult decat am la dispozitie...de pe la 2-3 sunt o "cascata" si jumatate!!!)
lista necesar bb
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pussi
irina cu nu stiu ce sa-ti zic.. decat sa mergi la medic si stiu ca nu vrei! Cu IR-urile stai calma, eu am ajuns la concluzia ca-i moda de Bucuresti. Numai fetelor din Bucuresti li se spune de IR.
BURTICA ROZ
Pussi, Irina, nu chiar toti medicii masoara IR-urile. Dr. Nedelcu de la Sanador nu mi-a masurat nici un IR, cind am fost la eco morfologica la 21 saptamini. Cred ca doar unii au fixatia asta cu IR si gradul de maturitate al placentei...ca nici pe asta nu mi-a zis-o...doar Iosup da...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
anacami spune:
tensiunea chiar am masurat-o des, ca imi era frica de eclampsie/preeclamsie la edemele astea...
Bblusa misuna si ea de zor, acum mi se muta burta cu totul cand intr-o parte, cand in alta
lista necesar bb
pussi spune:
erika uite aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106797
cami atunci e ok ... o fi apa!
jasminicilor... n-aveti dr. la moda
BURTICA ROZ
anacami spune:
Jasmin, eu am fost si la dr. Pop, si sarcina asta si cea trecuta- si dansul mi-a masurat IRurile. Eu nu cred ca strica neaprat, problema este sa nu te alrmeze ca ar fi ceva grav...eventual sa iti dea masuratoarea, iar ginecologul sa hotarasca
lista necesar bb