Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
Pai toate pacientele lui stau acasa ,se odihnesc si nu se streseaza...nu de alta dar dauneaza la IR-uri
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani
pussi spune:
vreau sa stiu cine merge la intalneala... sa puneti lista si aici! si sa-mi trimiteti niste papanasi de Buc. pe PM... ca aici nu se fac ca la voi si mi-e pofta de la intalnirea Fiv-oaselor!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
anacami spune:
eu ma duc vineri la dr. Iosup- pe mine nu ma deranjeaza textele IRurile, mai ales ca de acum conteaza si astea...nici cele cu lichidele, chiar ne trebuiesc, sunt extrem de utile, si nu este rau sa ne reaminteasca cineva
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
irina_stef spune:
pussi intr-adevar traumatizanta dar frumoasa cartea,si e dupa caz real.
darleena,aici nici macar nu imi zice nimic de placenta de gradul ei,atat ca este bine,in rest masuratori dau doar la bebel.si nu ma refer doar la un medic,ca eu am fost si la spital si la particular si peste tot dau la fel aceleasi masuratori.ma gandesc totusi ca daca ar fi ceva rau,ar pomeni ei nu?mie nici lungimea bebeilor nu mi-au zis-o,cand am intrebat a scos o foaie a indoit-o si a zis vezi o lungime are indoita si alta dreapta.asa ca ce sa mai cer.
31+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
ancadragoman spune:
Cami pai abia de acum incolo conteaza ir-urile ,nu la 12 saptamani
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani
Jasmin012 spune:
Adina, ma bucur ca te simti bine, te asteptam peste citeva zile sa stai la taclale...ne lipsesc taclalele
Simona, bine ai venit, sarcina usoara
Darleena, bravo pt cele 31 saptamini! Cind vad ca din ce in ce mai multe fete ajung la AMR, imi dau seama cit de aproape suntem si noi, si cit am crescut. Vii miine la intilneala?
Ancuta, ce bucuroasa trebuie sa fii ca intri in prenatal...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
ancadragoman spune:
Jasmin eu as mai fi mers la munca,aveam atata treabaaa......dar na ca nu am mai putut
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani
anacami spune:
Jasmin, mai ai putin pana vine tati al vostru !!!
Sebastian a dormit asa:
- in primele 3 luni in camera la el, dar cu mine langa el- eu in patul mare, iar el in patutul de lemn tras langa patul meu
- de la 3 luni pana pe la 1,5-2 ani singur la el in camera
- dupa ultima varsta amintita mai sus cu un adult- la inceput cu mamaia (asa la si invatat sa doarma cu altcineva: l-a luat o perioada la ea seara- era iarna-cica cum sa lasam baiatul singur pe vreme rece , ca se dezveleste si peste noapte se face frig+ a inceput sa doarma mai mult dimineata iar cu noi misunand dimineata prin casa se trezea); trebuie sa recunosc ca mi-a prins bine, eram obosita de la serviciu, noaptea nu dormeam ca incepuse perioada cu dintii
- acum doarme cand la mamaia (cum am spus, 2 etaje mai jos, pana la somn stam cu el...), cand la noi- dar nu in camera lui ci in dormitorul matrimonial - ori cu mine, ori cu tati
Asa ca, ne-am gandit ca atunci cand va veni si bebelusa dorm eu cu ea, tati cu Sebi (nu il mai lasam jos, sa nu creada ca este deportat in avantajul fetitei...)- asta macar pt. o perioada, sper ca in curand fiecare sa doarma in camera lui (asta se va intampla cu siguranta pana va merge la scoala )
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
darleena spune:
Vin maine la intalnire. Am zis de la inceput ca ma prezint si nu mi-am schimbat decizia.
31+ si baby Kara
AMR 9 saptamani
Jasmin012 spune:
BB, hai, nu fi stresata...nu te gindi atita la mastere prematura, stai cuminte. Cum e sa-ti ceara atitea fete mina fiicei tale?
Pe Lucas nu-l vrea nimeni? O sa vedeti voi ce baiat frumos este...Seamana cu mamica lui...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel