Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 21
alfa_anca spune:
Buna seara, burtici!
Revin si eu dupa cateva zile de absenta motivata (se pare ca numai motivat lipsesc in ultima vreme, dar ce sa fac....). Nu mai stau sa ma mai plang acum si la voi ca deja cred ca pe altii i-am innebunit.
Nu am apucat sa citesc chiar tot din urma, decat asa un pic pe sarite , asa ca sper ca sunteti bine cu toate, desi am vazut ca sunt ceva probleme.
Jasmin starile de rau si greata mai imi apar si mie din cand in cand, pot fi de la ficat, dc apasa sarcina pe el sau da bebe vreun shut acolo.
Roxana imi pare rau de problemele pe care le ai, sper sa reusesti sa le rezolvi destul de repede pt ca stresurile si supararile nu iti fac bine. Uite un de la mine poate te ajuta macar un pic. Iar cu arsurile la mine merge f bine lapte rece de la frigider, dar sincera sa fiu nu sunt chiar asa crunte arsurile mele. Am vazut la alte fete ca iau Rennie sau Maalox si le ajuta.
Am vazut rapid si sper sa fi inteles bine ca maine se pune de o intalnire. Dc mai este loc si pt mine as vrea si eu sa vin, asa ca astept raspuns dc se mai poate si detalii despre intalnire(loc, ora, etc).
Acum 2 nopti m-am trezit in mijlocul noptii cu un carcel ingrozitor la gamba picioarului stang, pur si simplu nu puteam sa fac nimik sa scap de el, cumplit. L-am trezit pe sot sa imi indoaie talpa si asa am scapat dar am ramas cu o durere in locul acela ca si cand m-as fi lovit acolo.
Am intrat si noi in luna a 8-a, parca nu imi vine sa cred ce putin mai este.
Va pup pe toate si va urez o seara frumoasa si somn linistit, fara arsuri, greturi si alte nenorociri.
Anca 31+ Elena
poze
Vasari spune:
Alfa_anca, rezervarea e facuta pt ora 18.00 la Tratoria Il Calcio din Herastrau in interior, pt 9 pers pe numele Erika. Numarul de persoane e cu marja de eroare :)
31+
pussi spune:
ancuta sa intri mai des!
somnic usorrrrrrrrrrrrrrrrr! si pufos!!!!!!! si linistit!!!!!!!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
bb_yasmi spune:
mai e cineva???
noi azi am spalat doua ture hainutele bebelinei si acuma mai am una si sunt gata!!! maine le calc si le pun in dulap!! deci suntem harnicutze!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
mai e cineva???
noi azi am spalat doua ture hainutele bebelinei si acuma mai am una si sunt gata!!! maine le calc si le pun in dulap!! deci suntem harnicutze!!
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
Bravoooo... maine va mutati la noi,eu urasc calcatul rufelor...de fiecare data ma parlesc cu fierul
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
bb_yasmi spune:
dany sa nu ai impresia ca imi place sa calc rufe.... dar pt bebelina mea o voi face cu placere!!! hai si pt tati sa nu se supere.,...
fetelor maine seara sa veniti cu poze de la intalneala!!!
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
dany2007 spune:
Eu m-am ars pe burtica acum cateva sapt si cand m-am dus la eco, mi-a zis ca si fata ei s-a ars pe burtica,nimai ca ea avea 2 anisori...
Dana 25+ Luca-Rares
bb_yasmi spune:
cu ce ?? cu fierul de calcat???
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
dany2007 spune:
Dap ...a vrut sa calce camasa pt taticul ei,cand mami , a prins momentul...
Dana 25+ Luca-Rares
bb_yasmi spune:
off mai dany!!! atunci las-o mai molae cu treburile astea...
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!