Strumfi de iulie-august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Fetelor care alaptati, am deschis un topic la "clubul scutecelor" si va invit sa-l cititi. Sper sa dati curs invitatiei mele si sa fim cat mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

valen, of! Mi s-a rupt sufletul cand am citit cat de dureroasa a fost despartirea pentru a merge la gradi. Si cand ma gandesc ca si pe mine ma va astepta acelasi lucru. Macar eu sper sa il poata duce sotul sa nu fiu paratasa la faza finala a despartirii ca nu stiu cine o sa planga mai tare. Pe Stefan il duc prima oara la o gradinita cu program prelungit. Nu e foarte incantat ca va trebui sa doarma si sa manance acolo.
Om vedea ce-o fi.

Vorbeati de regim. Nici eu nu tin nici un regim. Cel putin fructe mananc de orice fel gasesc acum. In special nectarine. Si banane. Problema e ca nu reusesc sa ma abtin sa nu manac dulciuri. Ma gandesc - de fapt ma scuz in ochii mei si ai celor din jur - ca am nevoie de enrgie, ca ma "suge" asta micu de toata. [:)))] Si mie imi vine sa rad de ce pot scorni. dar pe bune, e o nevoie fizica de ceva dulce, in special ciocolata sau prajituri.

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

repede , repede ca s-a sculat Dariuca mea.

Eu la urechiuse i-am dat cu kanamicina ca facuse cojite.

Nu raspunde nimeni cate kg au bebeii acum?? Ma tot gandesc daca nu e prea grasuna fata mea. La 7 saptamani are aproape 7 kg (cantarit pe cantar normal eu si apoi eu cu ea - nu am cantar de bebe). Pe de alta parte ea are 61 cm , deci e si mai lunguta si nu pare prea dolofana si in plus a fost si maricica la nastere - 4180 g.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

Dariuta mea

S-a raspuns de mai multe ori...e o medie cat iau copii in greutate.
In primele 4 luni IN MEDIE 750g/luna, apoi cate 500 si in ultimele 3 luni cate 250g.

Matei a luat in prima luna 1,400 si in sapt 5- 250g...

Nu exista copii obezi hraniti la san!...iau mai putin in greutate cand incepe diversficarea

Si apoi mai scad cand incep sa se inalte, pe la 1,6-2 ani.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Luna, eu cred ca procedezi bine cu prepararea laptelui. Nu ai cum sa il faci cu apa fiarta atunci. Eu iti spusn din experienta cu Stefan. Pe mine ma stia blocul si in cele 3 minute pana i-l aduceam - procedam la fel ca tine. Si ca sa anticipezi tu cam cand se va trezi ca sa fi pe faza...hai sa fim seriosi.AAr insemna sa nu mai dormi. asa ca nu te mai stresa. Cezara va creste mare si frumoasa si cu apa fiarta de cu seara, stai linistita.

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Multumesc frumos fetelor care mi-au inteles supararea legata de Sarah; de regula o duce sotul meu la gradinita si nu plange pt. ca ii place acolo si s-a obisnut cu educatoarele si colegii. Ieri insa a plans pt. ca eu am plecat cu Ines iar pe ea am lasat-o acolo. Am inteles ca s-a potolit imediat, doar ca inima mea de mama.... Cand m-am dus s-o iau, am strans-o tare in brate, am pupat-o, i-am spus ce mult o iubesc si am intrebat-o de ce a plans. Mi-a raspuns:" aa cacapipii mmiiaaauu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

Buna fetelor,
Nu stiu daca s-au mai discutat lucrurile astea pe aici, eu una nu le-am gasit, asa ca indraznesc si eu sa intreb:
1. voi cu ce curatati ochii la bebei? Bebitei mele i-a intrat o geana in ochi si nu stiu cum sa i-o scot. Partea buna e ca pare sa nu o deranjeze
2. ce culoare e kk la bebeu de peste o luna: tot timpul galben auriu sau sunt normale si scaunele verzulii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Cristina inca o data ti-am admirat pozele. Adica fetita. Bine, bine si realizarea lor e deosebita. Si mie imi pari mai frumoasa acum decat Cristina pe vremuri. Esti mai luminoasa.

Dariuta mea

Multumesc mult! V-am admirat si eu pe voi, sunteti tare frumoase.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Oana mersi de sustinere. De luat in greutate a luat ok faza e ca de cand mi-a zis moasa ca asa se face corect (si asa scrie si pe cutie) caci altfel nu omori bacteriile din formula, ma stresez mereu. Parca o otravesc asa ma simt.

Pozici special pt Nico/nma www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3671" target="_blank">aici. Astept pozicile cu cercei.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Simo, multumesc pentru raspuns. Ideea era de cat au bebeii nostrii (centralizam eu). Teoria o stiu si eu, mai ales ca am fobia asta cu greutatea am tot citit. Stiu ca media e de 750 g insa daca te uiti un pic prin urma ai sa vezi ca majoritatea mamelor de la noi si-au raportat cresteri de peste un kg in prima luna (deci la noi ar fi cam minima acest 750 g).

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cristina e superba Ingrid! Pupici.

Maria ochii eu ii curat cu ser fiziologic pus pe fasa infasurata pe deget. Nu folosi o fasa sterila la ambii ochi ca sa nu transferi o eventuala infectie de la un ochi la altul.

Caca fetei mele (alimentata cu formula) este galben si mai bate si in verzuliu rareori. Mi s-a spus ca devine verzuliu cand bebe manaca prea putin sau prea mult. Important e sa nu devina total verde.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput