MAMICI DE ITALIA (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

buna dimineata mamicilor!
Dana-ce frumoase poze! prichindelul tau arata bine in postura asta,poate se va face pilot de formula 1,e tare scump puiutul tau
ati baut cafeaua?

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

buna dimineata si de la mine!

Multumesc katia!

eu peste 45 min. trebuie sa fiu la cresa (imi trebuie un sfert de ora sa ajung acolo) si Ale al meu inca mai doarme, se vede ca merge tarziu la nana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Buna dimineata fetiliiii

Dana super frumos baietelul tau sa iti traiasca!Chiar ii sta bine in echipament ferrari .POate ajunge sa faca reclame ptr ferrari chestii deastea.

Mie mi.a zis pediatra ca ii vede dintii....ieri a fost asha marait k mai ramasese in mintea mea doar varianta cu gingiile..
Mercic dana
Petronela ..fara suparare mie mi.a cumparat iubi acu 2 zile masline Imi plac la nebunie maslinele

Si acummmmmmmm eu mama denaturata va invit laaa siii

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata !!!!!!

dana - ce mare si frumos e juniorul Ferrarri!!!! Sa va traiasca si multi pupicei dulci de la mine !!!!

Pana la urma tot fac salata aia ... duminica gasesc masline in piata ... de alea de care vreau eu ... Cartofii de aseara au fost nemaipomeniti ... mmm ... !!!!!!

katia - eu sunt din '99 in Italia ... sept. '99.

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

buna din nou!!!
cafeaua am baut-o dar cred ca merg sa mai fac una acum
Mamii-azi e mai linistit bebe? am auzit ca dupa ce incep sa iasa dintisorii nu mai sint probleme,la primul e asa,ma asteapta si pe mine asta..........cit de curind,sper sa stiu sa-mi potolesc piccina din plins
la cafea accept invitatia dar la tigara nu,inca nu m-am lasat prada tentatiei de cind am nascut,iar inainte fumam doar 3 tigari pe zi si am 1 an de cind nu fumez asa ca sper sa mai rezist eroic
acum plec sa
petcost-ne-am cam facut vechime pe aici

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna dimineata,fetele!
Eu cafea nu beau,insa de pipat am pipat pana in nov anul trecut ca un turc asa ca te inteleg, mamii , grea pasiune!

Dana, ce baiat mare ai! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Petro, ati ales numele fetei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

BUNA ca dimineata nu mai este ca noi am fost doua si debia ne-am trezi,DAR exista totusi un DAR aseara ne-am culcat la 1,35 ca nu aveam somn.

DANA,Ale al tau este superb sa va traiasca sa fie sanatos ca tare frumos mai este si cu rosu ii sta asa de bine.

Mami multi lui bebitoiul ALE si zici ca poate sa fie de la dinti starea lui?nu-i prea devreme?

Katiapam multi la fata harnica si spor la treaba si unul si mai dulce pt Giulia

Petro ce fac fetele frumoasele?
In rest pupici la toate fetele si burticile

Mirela 26+

SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

katia - daaa ... cam cu vechime pe-aici ... da' eu ma simt bine si m-am integrat de minune !!!!

ralu - inca suntem in discutii cu numele ... dar suntem spre decizia finala. Tu cand afli ce este bb? Sau nu vrei sa stii?

E frig taaare pe la noi ... ooofff si nu am cu ce sa ma imbrac ... burtoiul e din ce in ce mai mare si eu ma simt din ce in ce o elefantica greoaie ...

mirelusa - suntem bine .. mancam si dormim cam cu asta ne ocupam ultimamente ...

Imi pare rau sa va refuz cu cafeaua si tigara .... cafea nu prea am voie, desi am mai baut din cand in cand, iar de fumat nu fumez ... dar o sa-mi fac acum o cana de lapte cu cacao ... cine vrea?

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Dana- ce scumpic de baietel ai...sa-ti traiasca !

Azi dimineata la 5 a murit Pavarotti...DD sa-l odihneasca in pace!

+20 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

aolo ginger vorbeshti serios?????§Odihneasca.se in pace...MAre om!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput