Usi de interior.

Usi de interior. | Autor: Dory232002

Link direct la acest mesaj

Vreau sa schimbam toate usile la apartament, dar as vrea sa le inlocuiesc cu unele de termopan in locul celor de lemn.Ce parere aveti?Are cineva astfel de usi la tot apartamentul ?Ce ma sfatuiti?Credeti ca as face o alegere buna?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Usile de termopan merg la bucatarie si baie (bai), nu si la camere. Parerea mea. La camere merg cele de lemn.

pisicutza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

nici mie nu mi plac cele de termopan ptr interior , arata a clinica apartamentul , amica mea si a facut si ii pare rau.....adac iti plac f bine, eu am de lemn f frumoase rezistente cu geam superb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor, ma-m hotarat, asa cum spunea si april, ori pun de pvc la bucatarie si baie ori le pun de lemn la toata casa, acum ramane sa studiem piata...

Mergi la inceput

Dory, noi am ales termopan pt bucatarie si bai pe considerentul ca se curata mult mai usor cea de la bucatrie (aburii + grasimea de pe lemn se duc foarte greu) iar la bai rezista mai mult la aburi, diferente de temperatura, etc.
Sunt tare practice la bucatarie si bai, insa la camere sunt inestetice.
Pt camere am ales asa ceva:
http://good-times.webshots.com/photo/2313776480063298484WnuKvi
din lemn de brad vopsit alb.

pisicutza mea

Mergi la inceput

La acelasi lucru ma-m gandit si eu, numai ca acum stau si ma gandesc ca vor arata inestetid catorita faptului ca la noi intrarea in toate camerele(bucatarie, baie, dormitor si sufragerie), se face din acelasi hol, noi avand un apartament de 2 camere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Eu acum pun usi de interior si dupa ce termina baietii poate fac poze si vi le arat .Am pus usi cu geam dintr-un fel de pal furniruit ,estetic arata bine si am pus la fel si la baie .Sper ca nu vor fi probleme ca eu am geam la baie si il tin in permanenta deschis (am tot apartament cu 2 camere si asta e solutia de compromis pe care am ales-o)

Mergi la inceput

aurora56, asteptam poze si ipresii despre noile tale usi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by april
Pt camere am ales asa ceva:
http://good-times.webshots.com/photo/2313776480063298484WnuKvi
din lemn de brad vopsit alb.

foarte frumoasa usa ta, poti sa-mi spui te rog cat costa asa o usa, si daaca se poate si de unde ai luat-o.

Multumesc.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by aurora56

Eu acum pun usi de interior

cine iti monteaza usile? nu tamplarul?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Cristina, usile la camere le-am facut la comanda pt ca aveau dimensiuni nu prea "satandard" si am vrut sa iasa bine. Nu-mi plac lucrurile fuserite. Asa incat am cautat un atelier bun, bun, mi-am ales modelul si au venit baietii la masuri. Usa e din brad vopsita alb (nu cu pensula ca pe vremuri). A costat 6.5 mil cu tot cu montat, inclusv demontat cea veche.

Dory, si la mine se intra dintr-un singur hol peste tot, e drept ca e mare holul, dar si eu m-am temut de aceeasi chestie. Sa stii ca arata foarte bine pt ca sunt toate albe si eu am ales o culoare mai tare pt lavabila (oranj puternic) pt a scoate in evidenta usile. Si are efect.

Usile la bucatarie si baie de serviciu sunt cu geam mat iar la baia mare cu oglinda de ambele parti.

pisicutza mea

Mergi la inceput