Usi de interior.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by april

Cristina, usile la camere le-am facut la comanda

Usile la bucatarie si baie de serviciu sunt cu geam mat iar la baia mare cu oglinda de ambele parti.

Sunt foarte frumoase usile, dar eu nu stiu daca raman sau nu in casa asta asa ca nu se merita.

Voiam sa te intreb de usa de la baie: oglinda este pana jos?

merci.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Am motat usile si sunt foarte multumita de ele.Usile sunt cu rame din lemn ,umplutura din pal si foaie din mdf,foarte bine finisate.Sunt cu material romanesc dar cu manopera chinezeasca ca altfel ar fi costat ca cele de la porta door.Eu am platit 380 ron /usa ,montaj 80 ron/usa si spuma 60 ron /toate usile .Total montaj 4 usi - 380 ron si 1520 ron pentru plata usi.Imi plac usile : culoarea se potriveste perfect cu mobila, cu bucataria si chiar cu baia, imi place luminozitatea lor(au geam mat si am pus acelasi model chiar si la baie ca nu se vede inauntru decat umbra persoanei),feronerie(fiica mea a crezut ca,clantele sunt din aur),montaj (baietii au lucrat cu atentie ,nu mi-au distrus faianta si gresia, meticulosi si chiar cand au observat ca am comandat o usa mai mica decat golul au adus alta mai mare de pe stoc ).Cand o sa si tencuiesc pe langa ele am sa fac poze si vi le arat .Ce mai , isi merita banii, si cei cu montajul si usile cumparate (parca am vazut la bricostor aceleasi usi cu 340 ron/usa dar nu sunt sigura ).Am vazut o usa dubla cu model ca usile noastre si era superba pentru o usa de terasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

quote:
Originally posted by april

Cristina, usile la camere le-am facut la comanda

Usile la bucatarie si baie de serviciu sunt cu geam mat iar la baia mare cu oglinda de ambele parti.

Sunt foarte frumoase usile, dar eu nu stiu daca raman sau nu in casa asta asa ca nu se merita.

Voiam sa te intreb de usa de la baie: oglinda este pana jos?

merci.

nu Cristina, 2/3 din usa e oglinda.
treimea inferioara panel. Asemenea si la bucatarie si baia de serviciu. M-am gandit sa nu cumva sa dam cu piciorul si sa facem praf geamul, respectiv oglinda.

pisicutza mea

Mergi la inceput

baietii care au motat usile sunt de la firma de la care le-am cumparat dar montajul este separat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by aurora56

baietii care au motat usile sunt de la firma de la care le-am cumparat dar montajul este separat .

poze1
poze munte 2007

sa le stapaniti sanatosi si spor la treaba.

Ps: da-mi si mie firma, te rog!

Mergi la inceput

Firma e din Tulcea , nu stiu daca te poate ajuta cu ceva dar daca vrei iti dau um pm ca sa nu fie considerata reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

quote:
Originally posted by aurora56

Am motat usile si sunt foarte multumita de ele.Usile sunt cu rame din lemn ,umplutura din pal si foaie din mdf,foarte bine finisate.Sunt cu material romanesc dar cu manopera chinezeasca ca altfel ar fi costat ca cele de la porta door.Eu am platit 380 ron /usa ,montaj 80 ron/usa si spuma 60 ron /toate usile .Total montaj 4 usi - 380 ron si 1520 ron pentru plata usi.Imi plac usile : culoarea se potriveste perfect cu mobila, cu bucataria si chiar cu baia, imi place luminozitatea lor(au geam mat si am pus acelasi model chiar si la baie ca nu se vede inauntru decat umbra persoanei),feronerie(fiica mea a crezut ca,clantele sunt din aur),montaj (baietii au lucrat cu atentie ,nu mi-au distrus faianta si gresia, meticulosi si chiar cand au observat ca am comandat o usa mai mica decat golul au adus alta mai mare de pe stoc ).Cand o sa si tencuiesc pe langa ele am sa fac poze si vi le arat .Ce mai , isi merita banii, si cei cu montajul si usile cumparate (parca am vazut la bricostor aceleasi usi cu 340 ron/usa dar nu sunt sigura ).Am vazut o usa dubla cu model ca usile noastre si era superba pentru o usa de terasa .

poze1
poze munte 2007

Sa stii ca si mie imi este frica ca nu cumva sa-mi strice gresia sau faianta atat in baie cat si in bucatarie, pt. ca este pana sus pusa(faianta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Daca masurile pt usi sunt bine luate si daca au putina grija nu se imtampla nimic cu faianta.

pisicutza mea

Mergi la inceput