Timisoara, Impreuna! ( 52 )
Raspunsuri - Pagina 23
Doris-Alina spune:
Merci fetele mele dragi, merci de urari...
Pai cum sa ma simt?
Mi-e somn de pic, ca dupa festivalul cu voi, bineinteles ca am mai stat cu Radu, pana pe la 3...
Asa ca...beau cafelutza in speranta sa ma pot aduna.
La 12 merg la tuns, apoi de la 16 la scoala, sper sa fie o zi frumoasa, asa cum am visat!
Katik, asa era si Ines, pana la 9 luni eu nu am stiut ce este aia noapte, dadeam cu capul in veioza, leganam telefonul, si nu mai vrei sa stii...iar acum, doarme ca tata-su, ca lemnul...
Si exact cum zice Anda, nici eu nu as mai avea nervi de inca un bb, sincer, sunt prea stresata.
Se pare ca tu ai rabdare destula si putere, sa treaca noptile pe langa tine...si sa o iei a doua zi de la capat.
Dar si rezultatul, va fi imbucurator peste ani...ai doi copii frumosi si minunati!
Sa-ti traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
doris, multam, si printesa ta! dar poate mai vrea si ea o fratioara sau un surior
. si apoi si rabdarea se educa, mai intervine si obisnuinta![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Mariaa spune:
eu o sa am de circulat azi prin oras, asa ca ma duc sa-mi fac lista...
ne vedem mai pe dupa masa, va pupez maxim si o zi frumoasaaa de tot sa avem cu toatele si mai ales Dorisake !!! 
Katik, te poftesc la aer curat, la mine
taie lemne un vecin da-i mai incolo...la vreo 2 case, mai canta un cuc, mai auzi o cioara ![]()
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
katik spune:
mariaa, multam! sa sti ca eu numa' afara as sta daca ar fi dupa mine...dar imediat imbrac cupilu' ca tocmai a papat si mergem afara, dupa masa daca nu ploua mergem sa luam fata de la gradi, pe jos, cu carutul
apoi probabil in parc undeva![]()
spor la trebi!
Poze noi
aidaciolac spune:
'Neata!
Da e soare , e ziua ta si te reprezinta soarele din cate imi dau seama.
Buna cafeaua! Va
si fug cu Emma la spital , e deja tarziu si sigur mi-o iau in freza. Noroc ca nu e facuta inca ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
gonghy spune:
Ooooffffff am niste draci de dimineata cu asta mica de mooooorrr.Tot ce scrisesem a sters,pe ce fras o fi apasat nu stiu da de juma' de ora ma chinuiam sa scriu si eu ceva.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
katik spune:
laura, hai nu te supa si dai si mai scrie o data!![]()
Poze noi
Doris-Alina spune:
Primesc si de la Maya felicitari scrise de manutza ei pe tastatura...![]()
Pup printesa si hai nu te supara azi, Laurelu!
Maria, spor la trebi...
Katik, plimbare placuta!
Aida, da de ce mergi la spital cu Emma?
E bolnavioara?
Anda, cum e la nunta?
Ce-au zis de freza ta tzapana?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gonghy spune:
Vreau un camion,o cisterna de 

ca nu mai poooooottttt,nu am dormit toata noaptea.
M-am pus si eu azi noapte ca tot omul sa dorm si cum m-am pus in pat a inceput asta mica foiala.
Piiii si daca ar fi tinut-o juma' de ora da a tinut-o toooooaaaaaaatttaaaaaaa nooooaaaapppptttteeeeaaaaa.
Imi vine sa urluuuuuuuuu de nervi si de 

Bai si totul cred eu acum dupa ce mi-am stors creierii,ca se trage de la laptele zuzu pe care am inceput sa il dau pe langa formula Milupa.
I-am facut aseara pe la 18 o sticla de 150 ml zuzu cu cereale si la baut pe tot,da cred ca i-a dat dureri de burtica sau ceva de trage de dimineata niste gazeeeee.......Nu se strange de burtica da stiu si eu???? 

Katik nu vrei sa deschidem un club al somnorosilor cu scobitoarea-n ochi???

Nu stiu tu cum rezisti da mie imi vine sa ma duc la
cat vad cu ochii. Macar 2-3 ore dintr-o noapte sa dorm nu mai mult si sa nu mai se miste copilul asta deloc,sa stea si sa bage somn in ea 

Maaaammmmaaaa asta iar e langa mine si vrea sa tasteze,poate iar imi sterge munca 
Doris draga mea,iti spun inca odata un LA MULTI ANI!!! si uite DD tine cu tine,ti-a oferit cadou ceva O ZI INSORITA SI MINUNATA.
Fetilii merg sa fac paturile,bagajul la bubulina si plecam la sor'mea la Chisoda. Ne intoarcem dupa masa si mai vorbim. 

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
katik spune:
laura, pai drum bun si spor la treaba, ca banuiesc ca te bagi intre borcane, sau nu?![]()
de acord cu clubul respectiv! sa sti ca nici eu nu mai pot. cred ca ai nostri copii s-au inteles
. ar trebui sa-i lasam noaptea sa se ocupe unul de altul si noi sa dormim![]()
![]()
![]()
Poze noi