Timisoara, Impreuna! ( 52 )
Raspunsuri - Pagina 22
Doris-Alina spune:
Inca o data va multumesc din suflet!
Stiu ca va este somnic, asa ca fugiti sub plapume,
care pe unde apucati...
dimineata va trezesc eu, promit!
Fac eu cafeaua, una speciala!
Intre Noapte Buna si Buna Dimineata, sa visati frumos!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
anda spune:
va pup si io ca-s de plumb, ma duc sa ma infig intr-o tzeapa, sa nu-mi stric freza. dorisake mama baga de cafea dimineata ca ne prindem okii cu pishcatorile.
s-aveti o noapte faina.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Doris-Alina spune:
PS:
Pentru Ana
Sa nu te ssperii...si sa nu lesini...ca esti la lucru dimineata...
Vezi ce veselie e la noi?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Neatza...dragelor...
Acum am deschis ochii, am facut o cafea din aia strong si incerc sa ma adun...
Bag seama ca e o zi frumoasa si afara, parca vad soare?![]()
Sau mi se pare...
Haideti la cafea!
Si sa continue distractia!

POZE CU NOI
katik spune:
neatza!
mai o data La multi ani doris! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!vezi ce zi frumoasa este!
si am nevoie de o cisterna de cafea, zau asa! azi-noapte am avut n-spe pauze, nu mai stiu cite, am adormit pe la 3.30, la 5.30 pauza din nou, ma culc la 6, la 7 suna ceasul, ma culc la 7.50, la 8.20 suna copilu'
. ma gindeam ca poate mai pot sa fur o ora de dormi, da' de unde, cu copilu' atomic linga mine nici gind
. acuma stau cu cafeaua linga mine dar nici n-o vad unde ca de somn ce mi-e
anda, cum sta freza?![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Mariaa spune:
yupiiii, e soareeeeee si e ziua taaaaa !!!! pot sa mai zic odata? ![]()
dupa cum vezi chiar ai o zi perfecta! si soarele a iesit pentru domnia ta!
cum te simti?
acuma am facut oki...iti dai seama? dupa ce az-nopate m-a scos netu in mod brutal de pe sfoara...m-am culcat evident, da vaz ca ati continuat frumusel pana spre ora unu ![]()
cred ca azi sunt chiaune gagicile - cel putin io asa ma simt ![]()
ma duc sa pun o cafa cu scortisoara sa ma trezesc 
tare mi-a placut spiciul tau 
hai pove...cum esti?
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
anda spune:
neatza gagice.
Doris mama, hai oficial ca n-am zis destul azi noapte 
sa ai o zi minunata.
bine c-ai facut cafeaua aia ca-mi vine sa mi-o bag direct in vene.
Kati, sta freza, sta cum sa nu, c-am dormit sprijinita de perete ![]()
mai kati, tu-mi amintesti de vremurile cind ma tinea Ed treaza tota ziulica si toata noaptea. mai, ma ridicam din pat sa ma duc la el si picam jos de oboseala. o fost groaznic. mi se face paru
numa cind ma gandesc. mie mi s-a parut ingrozitor. bine ca te tin nervii. hai c-o incurajare, trece mama, trece
.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
katik spune:
multam anda, multam! si sotul zice ca mai 18 ani si trece![]()
pina la urma cred ca ma apuc si-l duc la dr, cine stie ce-o mai fi avind pe linga dinti ca asta-i prea de tot. cu fii-mea n-am avut treaba, dar, dehh, cu sexu' asta tare...
Poze noi
katik spune:
mariaaa, mda, chiauna e putin spus! alt cuvint nu ma duce acu' mintea sa spun
cred ca o sa beau si un pitbul din ala, poate ma pune pe picioare![]()
ei, si colac peste pupaza, un vecin tocmai a inceput sa sparga ceva ziduri
. cateaua de sub mine latra non-stop, ca deh, a nascut tocmai cinci pui, e bangladesh, ce mai. pai cum sa nu urle copilu'
Poze noi