Nazdravani de aug - sept 2003

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI
pentru toti cei care-si sarbatoresc onomastica astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mesi mult Dana! tie si printeselor!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Pe Emma am mutat-o inapoi la scoala la care a fost asta vara (ca la cealalta nu faceau decit sa coloreze si deseneze toata ziua) si mi-a laudat-o profesoara ca scrie f. bine literele (si pe alea mari si pe alea mici) si le si stie. Stie sa recunoasca si obiecte care incep cu litera respectiva (le da o foaie cu niste desene si ei trebuie sa incercuiasca obiectele care incep cu acea litera). A luat numai "Very Good". Prima luna, pentru ca a fost la scoala cealalta, a sarit peste primele 6 litere din alfabet, dar, cind a inceput scoala, a nimerit in ziua in care au facut recapitulare si a stiut sa le scrie pe toate (exersam si noi acasa:). In prima zi in care au facut litera G, nu i-au reusit deloc si a luat un Good Try, dar am exersat acasa si ziua urmatoarea luat Very Good. E foarte mindra de ea si eu de mine ca am schimbat-o la scoala asta unde profa isi da toata silinta ca pina anul urmator cind incep clasa pregatitoare copii sa stie si sa scrie tot alfabetul, chit ca ccc clasa pregatitoare pentru asta e, dar e mai bine sa le stie de dinainte. Emma le recunoaste pe toate, stie sa spuna care ce si cum sint intr-un cuvint. Cu mine acasa nu vrea sa le exerseze, pe cind la scoala e mielusel:)). La inceputul anului viitor, cind o sa inscriu, tot copiii sint testati si apoi plasati in clase in functie de nivelul de cunostinte.

Stiu ca si in Ro e clasa pregatitoare...sau nu? E obligatorie? Aici e obligatorie si nu se plateste (bine, sint numai 3 ore si 40 min pe zi, in fiecare zi). O sa va spun la anul cum e programul lor, cind o sa ma pun mai bine in tema, dar stiu ca au si o ora de Educatie Fizica pe saptamina, merg singurei cu autobuzul scolii la pumpkin patch (ehehe, ce bucurie o sa fie pe capul Emmei:).

Noi ne-am pus pe revospsit dormitorul nostru, am terminat bucataria, mai avem de vopsit holul care nu o sa fie o jucarie. Avem treba circa si ne-am propus sa terminam pina de Ziua Recunostintei (adica 2 saptamini), dar mai mult ca sigur ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din tirg, mai ales ca saptamina viitoare am 2 examene, dar dupa aia boieresc pentru ca termin deja o clasa.

Floricico, imi pare bine casinteti ok, dar spune-ne, nu ne mai tine pe jar:). Am inteles ca sinteti bine, dar ce fel de bine? Frunusica tareochioasa tacu ochii ca frunzulitele!

Cristinaaaaaa, treci la apel!!!

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

la apel, sa traiti...!

is pana peste cap cu timpul, ca n-am avut ce face si, pe langa job, mi-am luat si un proiect in privat... chestie nu foarte grea, da' la naiba de dezorganizati, nehotarati, birocrati, de ma intreb ce naiba a fost in capul meu cand am acceptat... ma rog, am zis ca un banut in plus nu strica inainte de sarbatori... da' daca ati fi auzit ce le-am facut la ultimele doua telefoane... ca mi-a sarit mustarul rrrauu de tot! doamne, inca o confirmare ca bine am facut c-am plecat din invatamant... (in traducere, e vorba de revista unei scoli de provincie, comunista pana in maduva oaselor, si tampiti sa moara aia care raspund de proiect!)

asa, acum sa revenim...
maine ne ducem la circ, abia astept sa vad cum reactioneaza copiii. desi primul circ a fost asta vara, si-am auzit ca nu e cine stie ce spectacolul cu maimute... sper sa nu fie dezamagiti!

andrei in schimb ma scoate din minti, e din ce in ce mai obraznic, parca vorbesc cu peretii. cand e vorba sa vrea ceva e mielusel, dar altfel... o tine numai pe-a lui si gata.
acum avem probleme cu foratul in nas, azi i-am pus un plasture si parca a innebunit, a promis ca nu mai baga, sa i-l dau jos... presimt c-o sa stric multi plasturi, dar se pare ca de asta ii e "frica" si merg cu ea pana in panzele albe.

realizari la gradi... parca-parca nu dau degeaba banii la engleza, vad ca invata repede si ce e mai important chiar vrea. al doilea optional e... gimnastica ritmica, se face din oficiu, dar daca vedeti un demo va tavaliti pe jos de ras. trebuie sa-l filmez neaparat, sa nu ma distrez singura!

si in incheiere, am avut revelatia ca vine luna decembrie. si in decembrie noi plateam site-ul. as crea sa stiu ce facem cu www.nazdravani.ro , pentru ca sincer, anul asta doar dana mi-a mai dat poze... si chiar sa fac update numai cu mine si cu ea...
deci, daca mai exista doritori, si nu numai pentru existenta site-ului, ci si pt functionarea lui, eu chiar vreau. ma si gandeam sa-l refac nitel, ca s-a cam "invechit", dar am nevoie de voi...
cum eu pe 15 deembrie plec in vacanta, ar trebui sa rezolv inainte sau sa anunt ca nu mai vrem spatiul.

gata, ma duc sa dorm, in speranta ca vecinii de deasupra n-au chef si in noaptea asta... ca ieri noapte n-am dormit mai deloc

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hei, Cris, parerea mea o stii. Eu vreau site-ul, dar stau prost cu memoria, asa ca daca nu te stresez prea mult, trebuie sa imi spui tu la ce poze sunte restanta.
Eu pic de somn!!! Am avut o zi cam agitata - o gramada de treburi prin casa, apoi am dat fuga sa tund copilul... Singurul punct bun a fost ca pana au tuns-o pe ea, eu am cascat gura prin magazine si m-am ales cu niste bluze misto.
Acuma, fetele Cristina, DanaEne, Irinuca... astea cu doi bebei... intrebare: bai, pe voi cand v-a apucat febra de cumparaturi? Pe mine m-a pocnit, caut patut, scoica... imi dau seama ca sunt tacanita... nu cred ca e normal! Asa ca nu e normal???
Pana si bluzele pe care mi le-am luat - ma gandeam deja daca o sa ma incapa peste burta (va dati seama cat sunt de tacanita???) > desi astea sunt cu maneca lunga si pana o sa am eu o burta de-aia pentru care va trebui sa imi fac probleme, vine vremea de tricou!!!
Aaa, si mai am o suparare - mi s-a umflat un ochi - ori m-a tras curentul ori e un nepricopsit de urcior... si tre' sa ma suport asa, ca am citit prospectul de la Tobrex si e cu antibiotic, deci scrie acolo ca nu se administreaza decat daca e absolut necesar. Mi-am zis ca ma pot suporta cu ochiul umflat, mai degraba decat sa ma risc.
Iar Eliza ma capiaza! Nu asculta nici un pic. E mama la noi de doua zile, deci imaginati-va dare in petec!
Hai va pup ca mi se inchid ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

draga anka,
pai acceseaza si tu site-uol, si vezi cam de pe la ce rubrica n-ai mai trimis poze!!

hai sa va povestesc cum fu la circ... cu iris, ca andrei si horia au stat cuminti.
a topait fi-mea tot spectacolul, a dansat, a aplaudat, in extaz. pacat ca erau atat de putine animale, si spectacolul in sine era slaaabuttt rrraaaauuuu. dar bine macar ca lor le-a placut.
acasa inca sarea prin pat, de ma gandeam cum gaseste atat energie.
de dimineata intreba de "mamutza".

acum pandesc sa vad cand prind capra cu trei iezi la tandarica, sa se mai distreze nitel.

pana una alta, hai sa va zic... m-am intalnit cu mireaf, cu toata traupa de pitici. are toti copiii in bucuresti. ce ziceti de o iesire duminica viitoare? in herastrau? la gonflabile??

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Anka, draga, da' de ce sa nu fie normal?
Dar macar daca te apuci de cumparaturi, cumpara si tu lucruri de care ai nevoie , adica tricouri, doamna .
Acum, foarte serios, eu nu vad de ce sa nu cumperi ceea ce iti va fi necesar? Mai ales ca tu stii ce iti trebuie si ce nu.
Iar buritca sa stii ca o sa creasca mai repede decat la prima sarcina. Asa se intampla, cica muschii burtii sunt mult mai relaxati dupa o sarcina, vei vedea ce repede o sa ai nevoie de haine de gravidutza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Vai de mine! Nu ma speria Dana! Deja am cam multe kilograme Nu spui cate! Tocmai mi-am luat niste fuste de iarna! Sa nu spui ca nu le voi mai imbraca prea mult de acum inainte....La serviciu nu am dat inca vestea - mai aman nitel....
Am fost azi la eco - bebe este o biluta

Mergi la inceput

Anka, stai tu linistita . Indiferent cate kilograme vei lua in sarcina, cu 2 prichindei langa tine o sa le dai jos in cateva luni.
Ma bucur ca ai vazut samburelul la eco... fantastic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Wow, intra omul din an in Craciun si afla vesti noi!
Bravo Anka, Felicitari pentru sarcina!

Poti sa-mi dai mai multe deatalii despre cursul pe care spuneai ca-l faci?
Multumesc,

Oana

Mergi la inceput