Nazdravani de aug - sept 2003

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anka... MI-NU-NAT ... MI-NU-NAT ... MI-NU-NAT ...
E o veste excelenta... SARCINA USOARA, doamna!

Stai linistita, ca racii sunt copii buni de tot.
Eu sunt balanta, iar Cosmin al meu e rac si tare bine ne intelegem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai fetele, am intrat la clubul scutecelor, am cautat pe pag 1, apoi pe 2, imi spun "ce naiba? Unde e subiectul?" Mi-am dat seama ca noi nu mai suntem la scutece.....
Bai, scriu fetele alea de la odisee de ai zice ca altceva nu mai fac mai! Se epuizeaza ziua si capitolul!
N-am doctor! N-am timp sa imi caut doctor! Ce doctor sa imi iau??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Anka felicitari! Sa fie cu noroc! Un copil sanantos is norocos si fericit! Si voi sa va bucurati de amandoi!

Of, la capitolul timp stau teribil de prost. Ajung asa rar pe aici, dar suntem cu inima alaturi!
Am fost plecati cateva zile la Madrid intr-un mini concediu si acum imi e cumplit de greu sa le ajung din urma. Mai mult ieri a fost ziua sotului meu si cum a schimbat prefixul am avut si de sarbatorit cu prietenii dar si de tinut piept familiei!! Glumesc insa a fost cam istovitoare luna octombrie si inceputul lunii noiembrie!
Anka, eu am sot scorpion si fiu leu... Sa iti povestesc cum e? Numai sa fie ei sanatosi ca noi ne adaptam... n-avem ce face...

Alex e ok si asta e celmai important. Iar noi ne straduim ...

Sanatate multa si numai bine. Va las!

Mergi la inceput

Carmen, LA MULTI ANI sotului tau.
Ma bucur ca Alex e bine, sigur ca asta e cel mai important.

Oana a facut o alergie alimentara, dar habar n-am de la ce.
In rest, fetele mele sunt bine. Oana merge la camin, face si gimnastica si e tare incantata . A invatat sa faca "barcutza", "fluturele" si "lumanarea" .

Cris, voi ce faceti?????

Mergi la inceput

Sanatate Dana celor mici si voua! tare greu e cu alimentele astea... nici nu stii ce mananci. Una scrie pe eticheta, alta contine alimentul in cauza...

Ieri l-am dus pe Alex la dans. A fost o zi super-grea pt amandoi si am hotarat sa il duc ca sa ne mai relaxam... Am ajuns pe la 17,00 acasa si am aflat ca dna de germana e la ore cu el de la ora 15,30, asa ca copilul nu si-a facut somnul... ma rog nu stiusem ca ieri era zi de lectii insa nu am comentat... bine, cum dimineata avusese engleza la gradinita m-am gandit ca e obosit... asa ca, dupa ce pleaca dna, pe la 18,30 il iau si plec la dans. Acolo, multi copii, Alex printre cei mai mici - mai era un baietel mai mic, dar care era la a 4 sedinta... Bun, intra in sala, il dezbrac... si constat ca, in viteza, nu ii luasem schimburi asa ca l-am lasat in pantalonii de strada...
Fericit nevoie mare, isi ia copilul locul in formatie, in primul rand, ca un incepator mititel ce este, si incepe sa danseze, i se 'repartizeaza!!!' o fetita de inaltime apropiata si deodata se opreste si nu mai vrea sa faca nici un pas. Instructorul, un finut, il scoate discret din sala si imi spune ca ... "a facut putin pipi"!!
Nu-mi venea a crede! Din sept 2006 nu s-a mai petrecut asa un eveniment! Normal ca il iau langa mine si incerc sa il impac - avea niste lacrimi mari in ochisori si s-a luminat cand a vazut ca nu il cert - si realizez ca nu am cu ce il schimba! Il sun pe tata-sau sa aduca hainute si intre timp o dna imi da niste schimburi cu imprumut! - ii cumparase nepotelului un treningut si nu i-l daduse inca! No coments referitor la dna aceea, rar mai gasesti asa ceva. Schimb copilul repede si dau sa il asez pe un scaun cand el imi spune ca vrea sa danseze!
A fost in extaz pana la sfarsitul orei!
Pur si simplu nu a spus ca vrea la baie ca sa nu piarda nimic!

Sunt tare mandra ca s-a reintors in sala si nu a facut un capat de tara din asta! Eu cred ca intram in pamant, insa el si-a reluat locul si a continuat! Ma bucur ca nu seamana cu mine! Eu nu am voie sa pierd, trebuie sa reusesc din prima mereu, pentru ca altfel ma descurajez si nu o iau de la capat! El nu, e tenace si vrea sa incerce!
In partea a doua a orei i s-a 'repartizat' alta fetita si era putin suparat dar pana la urma l-am convins ca e la fel de frumaosa ca si prima!, chiar daca mai inalta putin decat el - sunt putini baieti - 10 baieti la 16 fetite, si de asta, daca au ureche muzicala ii pun sa danseze cu mai multe fetite. Nu stiu daca al meu copil are ureche muzicala sau nu insa a invatat repejor pasii si sper sa se descurce. Au primul spectacol in decembrie si nu va participa decat la un numar sau doua cred, ca e prea nou, insa, daca ii va place va invata si step si dansurile irlandezele din programul de anul asta... numai sa ii placa.
Asa ca martea asta o fi fost grea ca orice marti insa pana la urma ma bucur ca am invata ceva nou despre copilul meu.

O zi buna.

Mergi la inceput

Carmen, m-a emotionat ce ai povestit.
Bravo lui Alex ca nu a fost timorat, dar si tie felicitari pentru ca ai reactionat atat de frumos, asa cum avea si el nevoie.
Intradevar, rar oameni ca si doamna aceea, jos palaria.
Vad ca Alex e angrenat in multe si-mi place asta.

Oana merge doar la gimnastica, face orele de muzica la camin si vrem s-o inscriem din iarna la grupa de patinaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Servus fetele,

Intai si inainte de orice: FELICITARI ANCA!!! Sa va dea Dumnezeu un copilut sanatos si care sa aiba drumul in viata cat mai lin si mai luminos.

Despre noi, pe scurt: suntem ok. O sa incerc sa intru mai pe incolo sa scriu mai multe. A se retine insa ideea ca suntem bine:). Uite...pun si eu un album cu poze de Ioana, mai noi:

http://community.webshots.com/album/561328535XvQpNj

...cam asa aratam la 4 ani...ochi de frunza...chip de inger si ...temperament o la la la..
:))))))...ca seamana cu maica-sa:))))

Va pupam si va dorim multa sanatate si numai bine sa va fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Frumoasa fata, Flo! Sa va traiasca mandra. Ma uit la Eliza si mi se pare ca mai are cateva trasaturi de bebe, dar IOana ta parca e o mica domnisoara! Ma bucur ca voi sunteti bine - imi era si frica sa intreb

Hai sa iti spun una - de vreo doua saptamani, ma duc la un workshop misto cu comunicarea cu copiii (m-am gandit ca e cazul sa mai fac si altceva pentru mine decat casa si serviciu).
La prima sesiune, ne-am prezentat toti, evident. Noi, vreo 9 gagici si un barbat. Incepem noi intr-o ordine oarecare, ajungem la una din ele care a fost superhaioasa si ne spune ca are o fetita, dar e divortata, diverse. La final spune "Sotul meu este si el aici, si anume este domnul de acolo"... va dati seama ce ne-a bufnit rasul! A fost super tare faza, di de admirat oamenii 100% mai! Fiti atenti, divorteaza, devin acuma cei mai buni prieteni, si mai vin si la workshop amandoi!

In rest - am vorbit azi cu dr de familie. Ma duc la inceputul sapt viitoare pt analize si un prim eco.
Azi ma simt oribil, am o gripa si 38 temperatura. Sper sa nu se agraveze, ca si asa ma simt groaznic. In rest, nici un gret, nici nimic.
Am aflat ca dr mea care a nascut in vara e back in business, asa ca nu ma mai apuc de cautar - nasc la CF2 cu dr Budu. E tinerica (ma rog, mai mare putin ca mine, deci categoria HB...) da' vreau sa zic ca n-are 50 de ani
Va pup ca ma duc sa mor dincolo in canapea

Mergi la inceput

Floricico, e bine ca ne-ai scris... e bine ca ne dai vesti dintr-astea optimiste. Si eu m-am gandit la tine mai deunazi, dar n-am avut curaj sa pun o intrebare. Uite ca a fost un feeling fiindca tu chiar ne-ai scris.
Super copila ta, o floricica tare-tare frumoasa. M-au emotionat pozele, nu stiu de ce exact... cred fiindca e atat de dulce, de reusita. Sa iti traiasca!

Anka, bine ca ai rezolvat problema medicului, ca-i tare importanta. Abia astept sa ne povestesti cum fu la eco, gravidutzo!
Sanatate!

Mergi la inceput

La multi ani tuturor celor ce isi sarbatoresc azi zilele de nume si sa fie fericiti si sanatosi si inconjurati de dragoste!

Dana multumesc, eu am ales sa il angrenez in cat mai multe pe Alex pentru a-l tine ocupat. Cum copii pe langa bloc nu servim deocamdata, i trebuie ceva activitati,sa alegre, sa se joace,sa socializeze si nu numai la gradinita.
Oana are timp si a face gimnastica si muzica e deja mult... eu inca la muzica nu am avut curajul sa asper ca va merge! Pupam copii frumosi.

Superba fetita ta Floricico sa fiti sanatoase si numai de bine!

Mergi la inceput