Copiluti de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

monu: hai ca mai esti si nostima....am citit gresit...am observat dupa!!AVETI GRIJA

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monu sanatate limbaritei

Aurasa punct ochit, punct lovit, bravo tie, eu l-am aranjat de mult pe al meu, iar cafeaua la pat a adus-o intotdeauna, eu doar duminica i-o servesc , citeodata, depinde daca am sau nu chef.

Laura nici eu n-am chef de nimic, pot sa-ti dau o mina de ajutor la lenevit . Dar saptamina viitoare nu mai scap, fa bagaj, desfa bagaj cind ajung in Romania. Sper numai sa fie cit de cit vreme frumoasa, nu friguri si ploi.

Elisor bine-ai revenit in patrie, asteptam povesti si poze.

OlgaM, Iuliana, Nelia va doresc din suflet, sa va laudati cit de curind, ca s-au acomodat copiii la gradinita.

Si ca tot vorbiti de gradinite, Isabella va merge la anul in toamna, pentru ca nu poti duce un copil mai mic de trei ani. Sint doar doua educatoare, deci doua grupe, iar copiii sint de toate virstele de la 3 pina la cei care merg anul urmator la scoala. Merg intii cei care au deja vechime in cimpul gradinitei, apoi incep cite doi in fiecare zi, nu toti o data, vorbesc de piticutii de trei ani, cica sa se acomodeze cu cei mari. La inceput, asta din septembrie si pina la Craciun, merg doar 2 ore jumatate pe zi, asa ca nu-i pericol sa urle prea mult sau prea multi , din motive ca cei care merg in primele zile, deja s-au acomodat. Eu credeam ca-i ca la noi, grupa mica, mijlocie si mare, ce grupa dom'le, aici e o grupa cu de toate. Cica cei marisori trebuie sa-i ajute pe astia mici sa se imbrace, sa-i invete sa incheie nasturii, sa-si puna sosetelele (la sosete Isabella e campioana, doar la un picior , ca la celalalt nu mai are rabdare). Gata, m-am lungit si eu ca o zi de post.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

saliu la fete

Azi am fost si m-am tuns ca era prea lung si nu-l mai puteam aranja nicicum si-mi intra si in ochi la sala. Asa incat, vedeti poze, aici:

BEATRICE, tunsa

Pifosul a fost cu mine si a fost tare cumintel... Daca lua un lucru, il punea la loc si repeta intruna TAK, adica multumesc... Zice cateva cuvinte si in engleza, este asa haios cand le pronunta ca le zice haios rau...

Sambata acuma daca este frumos mai facem cativa km pana la DRAGOR, un oras la mare, unde am mai fost, dar cu autobuzul... acuma mergem cu bicicletele ca tot suntem invatati cu km intregi.

Maine ma duc cu Pifos la 10 dimineata in parcul de la noi la o gradinita ca suntem invitati la un festival. Si canta copii, danseaza, o sa fie fain! Abia asteptam

Luni o sa ma duc la medic pentru spatele mele sa-mi dea trimitere la fizio sau masaj. Sa vedem.. Noroc intr-o zi ca am avut diclofenac ca nu ma mai puteam misca.. Dar asta este, noi sa fim sanatosi! Mama lui de spate!

Monu, off,, mititica... Cred ca s-a speriat, nu? Pupam sa-i treaca cusatura!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

M-a sunat acum secretara obstreticianului meu. La testul pentru depistarea diabetului gestational mi-a iesit valoarea glucozei mare peste normal si ma cheama sa mai fac inca o data analiza de singe. Ce inseamna asta, a avut cineva in timpul sarcinii? Sint un pic ingrijorata pentru ca e prima data cind imi iese asa ceva, dar si pentru ca una din starile de rau din aceasta sarcina este legata tocmai de un simptom care seamana cu cele ale diabetului (ameteli, oboseala, stare de rau daca nu maninc ceva dulce - fructe, ca nu prea am avut chef de dulce in sarcina asta) si in ultimul timp s-au indesit mai ales ca nu prea am pofta de mincare si daca nu maninc simt ca pic din picioare. Am luat numai 6 sau 7 kilograme de la inceputul sarcinii, desi burta e i-men-sa.

Monu, imi pare rau pentru ce-a patit Alexia. Sper sa nu-i ramina cicatrice prea mare.
Fran, sanatate tatalui tau... ca mai mult de atit nu stiu ce sa-ti spun.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">25+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, vorbeste cu Danelutza, ea a avut diabet gestational.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

sar si eu in discutie ca sa-i spun Neliei sa stea linistita (cel putin deocamdata). Sint 2 teste in sarcina pt gestational diabetes - unul clasic de o ora, care poate avea rezultate proaste, fara ca sa insemne mare lucru. daca ti-au iesit valorile mari la ala, or sa te cheme sa faci un test de 3 ore, e cam enervant ca te inteapa de 4 ori (o data la inceput, si dupa aia la fiecare ora). trebuie sa bei porcaria aia dulce tot asa, la inceput.
Si la mine mi-a iesit mare primul test cind eram gravida cu Davi, si al 2-lea a fost OK.

uite, de pe wikipedia:
There are several tests intended to identify gestational diabetes in pregnant women. The first, called the Screening glucose challenge test, is a preliminary screening test performed between 26-28 weeks. If a woman tests positive during this screening test, the second test, called the Glucose Tolerance Test, may be performed. This test will diagnose whether diabetes exists or not by indicating whether or not the body is using glucose (a type of sugar) effectively. The Glucose Challenge Screening is now considered to be a standard test performed during the second trimester of pregnancy.
good luck!:)
Ilinca

edit ca sa adaug ca sint complet dusa cu capu'
Monu, imi pare rau de Alexia...sa-i treaca repede si sa nu se mai repete :)
Fran - multa multa sanatate tatalui tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nelia linisteste-te ca nu-i nimic grav. Asa cum spune si Tamar, vei face analize, va trebui sa te duci nemincata dimineata si vei sta trei ore, eu am stat patru pentru ca imi gasisera diabet. Nu am avut nici una dintre simptomele tale, nu puteam minca nimic ca aveam arsuri, asa ca am bagat cartofi la greu si de la ei am facut diabet. Era o tipa linga mine, cind am facut analizele, minca o ciocolata pe zi (cioco de 300 g) si nu i-au gasit nimic.
Daca o sa ai intr-adevar, trebuie sa tii regim, am scris eu pe forum ce-am papat si ce nu aveam voie, regimul e ca sa nu ajungi sa-ti faca insulina.
Uitam sa-ti spun, eu pusesem aproape 4 kg in doua luni
Sper ca ti-am fost de ajutor.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Beatriced e mai scurt decat data trecuta...parca e aceeasi tunsoare ca ultima data...si te prinde bine...
La cata miscare faci e de mirare ca te doare spatele...

Cuscra cum anunta vremea astia cred premiu de merit pentru slabit il cumulezi cu cel de data viitoare...cu laptele ti-ai revenit?!Eu imi aduc aminte de mine ca bea ca disperata ceai matern de la Hipp si pe langa asta tona de lichide ca eram un imens bidon laptaresc ...la orice miscare tasnea ...ce folos insa...

Am bagat de seama o chestie la fii-mea ...nu stiu cat i-o mari Septilinul imunitatea Deliei ,insa stiu ca i-a marit pofta de mancare...face dese halte in
frigider si mananca direct din oala...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, i-am zis si lui Margot, poate e coincidenta sau nu, dar si Andrei cand a inceput sa ia Septilin a inceput sa manince foarte bine. El e dat pentru imunitate, dar e bine si asa

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Noua Septilinul nu ne-a crescut pofta de mancare. In schimb acum, dupa accident, i-a crescut brusc pofta de mancare. Nu sta juma de ora si cere papa. Plus ca de dimineata a cerut lapte!!!!!!!!!!!!!!!! (ea nu mai bea de aproape 2 luni de cand a scapat de biberoane). Si diseara a dat deja comanda de "apte paf".

, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput