ce ati face daca...
Raspunsuri - Pagina 2
chichi16 spune:
Era idel daca era in lesa, dar era un caine atat de ascultator. Foarte rar ii puneam lesa. Si avand in vedere ca era si baietelul cu bicicleta ii era cam greu sotului meu. Cu toate ca nu a fost dresat era super cuminte si daca pleca din fata blocului venea singur. Poate ca e vina noastra ca s-a intamplat pentru ca e adevarat ca animalele sunt imprevizibile.
terry spune:
Azi n-a mai 'iesit' deloc. dar inca nu indraznesc sa ma bucur pentru ca au mai fost zile din astea.eu nu condamn si nici nu judec pe nimeni care a recurs la aceasta metoda. poate ca si eu voi ajunge in situatia in care sa zic ca ii este mai bine sa se 'odihneasca' si sa nu se mai chinuie. dar e atat de greu de luat decizia asta...
vorba aia..."niciodata nu spune niciodata!"
deocamdata nu consider ca il chinui (si nu este nicio aluzie la ce a spus louisea).
am apreciat sfatul fiecareia dintre voi si l-am respectat pe fiecare in parte.
pe terry il am de cand avea 4 luni si a fost martisorul primit de la sot.
cand il vad cum se bucura cand venim acasa si incearca sa dea din ciotul (adica din codita) lui, dar din cauza durerilor n-o mai face ca inainte...ma face sa-mi inlatur gandurile eutanasierii si sa mai sper. nu sper intr-o vindecare pentru ca sunt constienta ca nu se va mai reface dar...sa fie stabil.si eu am mai avut un caine care a fugit de acasa la cateva luni dupa ce m-am maritat si m-am mutat de la parinti. el a ramas cu ai mei dar tot eu veneam si il scoteam dupa amiaza afara si era atasat de mine. era invatat sa ceara afara si sa se duca singur in gradina blocului, si dupa ce isi termina plimbarea se intorcea. pana intr-o zi cand nu s-a mai intors.mai povestiti si voi de animalutele voastre trecute de prima tinerete.chichi, imi pare tare rau de catelusul tau.va pup si va multumesc tuturor.
andriushca spune:
terry, poate e de bine, eu sper asa sa fie!
a mea catelusa e caniche, se numeste Zozo si o poti vedea la semnatura. (nu e rasa pura dar asta n-a contat niciodata)
o am de pe la 1.5-2 luni. acum face 12 ani in octombrie, e balanta:)are un inceput de cataracta, sforaie noaptea, nu mai e chiar asa sprintena dar tot ca un pui se comporta, are jucariile ei preferate cu care face ture prin casa:)
jocul ei preferat e "har-mar" si "podul". la "har-mar" ne jucam tavalindu-ne prin pat si maraind, la "podul" ii place sa stea cineva pe un scaun si ea sa treaca pe dedesupt, dintr-o parte in alta si invers. e tare haioasa si o iubim mult.
despre ele, animalutele noastre si nu numai, povestim mai mult pe la subiectul "Animale", unde te invit, daca vrei sa vii.
te pup si sanatate lui terry!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
chichi16 spune:
Terry, ne-ai dat o veste buna. Poate totusi Dumnezeu ii mai alina batranetea catelusului tau. Sper din tot sufletul sa-i fie mai bine.
Te-ai gandit vreodata ca poate celalalt catel pe care l-ai avut a plecat in cautarea ta, sau pentru ca era suparat ca nu mai stateai acolo cu el? Mi-a povestit prietena mea ca avea la bunicii ei un catel care o conducea mereu la scoala si in fiecare zi o astepta in fata scolii la terminarea orelor. Cand a plecat o saptamana in vacanta, la intoarcere catelul o astepta in fata garii si a falat de la mama ei ca catelul mergea in fiecare zi la gara sa o astepte pana in ziua in care s-a intors. Este uimitor cat de mult se ataseaza animalele de stapani. Catelul era pentru ea prietenul caruia ii impartasea si bucuriile si necazurile. cand a imbatranit la un moment dat a fugit de acasa si bunicii i-au explicat ca a plecat sa moara.
Sper ca nu am plictisit cu povestea asta pe nimeni dar pe mine m-a impresionat foarte tare.
andriushca spune:
chichi, frumoasa povestea dar si trista...cum sa ne plictisesti? poti sa ne mai povestesti daca mai ai si te invit si pe tine la "Animale" sa mai citesti si acolo alte povesti cu tot felul de animalute.
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
aidaciolac spune:
terry ma bucur ca 'batranelul' vostru are analize bune si se simte mai bine. Cine stie ... dar trebuie sa ai in vedere si ca are o anumita varsta , care este destul de apreciabila si sa nu iti faci sperante desarte.
chichi si eu cunosc sentimentul pierderii unui animal drag. Este groaznic. Trebuie sa recunoastem ca sunt membrii ai familiei (mai ales daca sunt tinuti si in casa.
Va si multa sanatate!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
terry spune:
asa este aida. sunt constienta de lucrul acesta. nu ma astept la o minune, dar macar sa-l vad ca nu mananca degeaba.multumesc ca sperati alaturi de mine
andriushca spune:
terry, ce mai face catelul tau? cum se mai simte?
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
Mariaa spune:
terry? ce vesti ai ?
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>