Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Sabinuta tinem pumnii.Sa dea Doamne Doamne sa scapi cu bine iar bebe Gheorghe sa vina sanatos si mancacios.

Lavinia multa bafta.Curaj draguto nu mai ai mult.

Fetelor va multumesc din suflet pentru sfaturi.
M-am chinuit sa le spal de mana si sincer e aiurea.

Sunt ft suparata.Taica meu e preot si nu vrea sa-mi faca iesirea din casa decat la 40 de zile.
I-a facut lui Cristisor rugaciunea de punere a numelui de la 8 zile si acum ciuciu.
M-am certat cu el urat de tot.
Mi-a venit cu cartea si mi-a aratat ca nu am voie dupa regula bisericeasca pana la 40 de zile sa ies, dar eu inebunesc.

hai ma gandeam sa stau 2 sapt dar nu 6.

si mi-a zis ca el nu-mi face rugaciunea.
sun preotul de zona si stiind ca -s fiica sa mi-a zis acelasi lucru , sun un altul si la fel.ala mai vine si cu completare......pai nu ti-a spus taicato????????????????????????

deci tra sa stau.
moooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.trebe sa gasesc o solutie.

pe 30 vreau sa facem botezul si trebe sa merg sa-mi caut sala si cate si mai cate.

zicea ca eu nu am motive intemeiate sa mi se faca rugaciunea mai repede si asa ca.......... la curte cu tine caine.

nici nu mai pot sa dorm.
sunt disperata, trebe sa gasesc o solutie.

multam de raspunsuri merg ca mi s-a trezit printul.

va pupic.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22 august 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, nastere usoara si refacere rapida. Abia astept sa-l vad pe bebe GHEO!

Lavinia, fii tare. Sa dea Dumnezeu sa treaca mai repede si sa fie totul bine!

Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Afibebe pai cred ca trebuia sa te astepti la asa ceva de la tatal tau...cred ca nu prea ai ce sa mai faci...il trimiti pe sot sa-ti caute o sala.

Piciulika ,Carpatina bafta maine la control.

Sabineluuuuuuuu sa fi barbata...asteptam vesti.
Rox normal ca e motivata...la asa motiv "grasunel"

Lavinia

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragelor,
putzin inainte de orele 22 s-a nascut

Miruna Antonia de Lavinia
Are 3 kilograme si 53cm si are "parutz mare", dupa cum zice Tati!
Dupa travaliul lung, nasterea a fost usoara si sunt bine amandoua!

Bine ai venit, mica printzesa!
Multa sanatate si sa aduci bucurie parintzilor!

Piciulika 36+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Luy, sa-ti traiasca printesa brunetica!!!! Un bebe chiar zambeste la numai o saptamana de viata? Ce frumos!!!!! Auzi, iubita, spune-mi si mie daca pledul ala in care e facuta prima poza e adus de tine sau e de la spital???? Eu habar nu am in ce iti pun copilul imediat dupa ce il nasti... Trebuie sa cumpar eu ceva special sau au ei???

Multumesc mult, Annisia !
Stii ce zambet are ? Ucigator ! Ne topim instantaneu, si eu si tati ! E drept ca nu cred ca ne zambeste noua, zambeste in somn cand viseaza cine stie ce, dar zambeste si in cursul zilei, atunci n-as putea spune de ce, ce-i trece prin minte la momentul respectiv. Insa... ce sa zic, noi suntem oricum le-si-na-ti cand ii vedem zambetul smecheresc.
Sa stii ca paturica aia o au ei in spital, ti-o dau de cand se naste si pana pleci din spital. Dar iti cer hainute dupa nastere si-l imbraca in ele, iar paturica aia o ai ca sa-l invelesti.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sarut mana tanti Luy de raspuns!!! M-am mai linistit. Oricum ii luasem si eu doua scutecele, pentru orice eventualitate...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Aaaaa, Luy, mai vreau sa stiu ceva... Bebelanul ti-l aduc in salon cu tine sau numai la alaptat?

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

yaia super lucrusoarele bebelinului
slippers ai un flacau in toata regula sa fie sanatos si fara colicei
lavinia bravooooooo mamico.ai scapat !!!!!!!!!!!! felicitari ptr. micuta !!!!!!!!!!!1

danielle 37+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Bine ai venit LAVINIA, sa fi sanatoasa, papacioasa, norocoasa si FRUMOASA, iar proaspetei mamaici felicitari si refacere rapida.

Sabina, chiar daca nu mai apuci sa citesti mesajul meu iti doresc o nastere usoara, refacere rapida si un bebe sanatos.

Nu stiu tu cum te simti, dar eu care practic maine seara o sa fiu in aceeasi situatie am niste emotii, cu cat trec orele cu atat nu imi vine sa cred ca mai este atat de putin pana la intalnirea cu bebitul meu. Merg sa incerc sa fac nani ca am cazut in borcanul cu melancolie, sper sa pot dormi in noaptea asta..... doamne mai este asa putin.

Noapte buna,

cecilia,39+ Cristian Matei
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Neuronul meu a luat-o razna, voiam sa spun BINE AI VENIT MIRUNA

cecilia,39+ Cristian Matei
AMR 2 zile

Mergi la inceput