Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Sabina tin pumnii pt maine , sa treaca repede si sa vii cu un frumusel si sanatos

carmen 38s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Vesti de la LAVINIA:

DE ASEARA AU INCEPUT CONTRACTIILE, DE DIMINEATA S-AU INTETIT, ACUM A CERUT EPIDURALA, E DEJA EPUIZATA!Avea o voce saraca.....sa-i tinem pumnii! Doamne ajuta sa scape repede si cu bine!

SABINA, nastere usoara si refacere rapida!

Raluca, mami de Ilinca si...

Dar nu inteleg de ce o lasa atat pe Lavinia sa se chinuie...nu e cam mult deja, adica 24 de ore.....nu imi vine sa cred

betty78 cu bebe Mario-Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Amar, m-am prins eu, dar prea era haios cum reiesea...!

Tocmai am vorbit cu sotzul Laviniei.
Spunea ca l-a trimis Lavinia sa ne scrie pe Forum , dar el saracu' nu are stare sa intre pe nici un net.
Sunea ca acum a prins PDAul si nu o mai durea chiar deloc, isi tragea sufletul un pic; medicii spun ca pana la 12 apare si Miruna.
S-a chinuit rau pana acum, ca nu ajunsese sa se dilate cat sa-i puna PDAul, desi avea contractzii tot la 2-3 minute si cate 3 min/contractzie...! Acuma e O.K. Tata nu are voie in sala. Ce nasol...
Azi era exact termenul, dupa cum recalculase doctoritza.
Punctual BB!

Piciulika 36+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Toma_Ily multumesc frumos... o sa trec pe acolo

betty78cu bebe Mario-Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Lavinia

35+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Adimercedes Sa intzeleg ca nu ai mai avut alarma ieri noapte? Sau v-atzi obisnuit toti trei si nu o mai auzitzi deja?

Roxali, proiectul de child-care e impartzit in doua: solutzii pe termen scurt si lung. La t lung fiind chiar cresa proprie; trebuie un an pana ii dau drumul (avize etc.) Plan e ca la sfarsit de 2008 poata primi copilasii.
Bafta maine la eco! (Si eu merg maine la control. Sper sa fie bine tot.)

Sim, nu mai trebuie sa-l faci basketbalist! E deja!
Ai grija cu sanul ala – baga comprese calde inainte si reci dupa alaptat…exact cum zice Tomasa! (Numa ca ea stie si pratica, eu inca nu am trecut examenul asta…)
Intrebai de cresa: asta la noi e chiar o necesitate, nu ca ne-ar fi mai comod cu ea in firma. In Elvetzia sunt crese extrem de putzine si asteptzi peste un an, un an jumate un loc in crese - in cond in care concediu maternal e de 3 luni. Deci cam toate se retrag la crescut copilul, ca nu ai optziuni, chiar daca te inscrii pe liste cand afli ca esti gravida… Si cum suntem cateva mamici valoroase si nu vor sa ne piarda, incet se mai schimba ceva... Doar mentalitatzile de patriarhat sunt inca o mare problema...

Nemary, eu am facut pe la 32-33 sapt. eco doppler – dar pus doar pe cordonul ombilical, nu pe inimioara – verificat pulsul la BB si circulatzia.

Piciulika 36+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hai Laviniaaaaaaaaaaa!!!!

eu va scriu ultimu mesaj cu burtica;)
si ultima mea seara doar cu un singur copil galagios :-)

Ana, e superb Vladutz, si Miruna pare asa de fericita! Tu arati excelent!
Tomasa, Rox e ok, am mai scris, dar e f obosita, pt ca bb suge incontinuu.
va rog eu iertati-o de forum:))

Picilika, am uitat sa te felicit!
mie mi se pare o realizare extraordinara.
De fiecare data cand se pune temelia la ceva, e absolut grozav. Si sigur la bb doi o sa profiti :))

va pup, si tin pumnii urmatoarelor pe lista.
Sincer, eu am niste contractii cam dureroase acuma. Hm.
asa ca ma duc sa iau no-spa.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

LAVINIA
majoreta]SABINA
Sa aveti copii sanatosi si frumosi,astazi a nascut si o prietena de a mea o fetita de 3000 gr,sunt asa emotionata.Mai am si eu putin.
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sabina, Lavinia, bafta fetelor! Nasteri usoare, refaceri rapide si bebei sanatosi!

Va zic acum noapte buna ca maine dimineata la 8 trebuie sa fim la control la moasa.

Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Si eu ma duc la doctor maine ... hi hi hi.. se pare ca strainatatea se duce maine la control...

35+ cu Ioana

Mergi la inceput