Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Felicitari partintzilor de bb MATEI, de Amironeanu! Sa va traiasca voinicul si sa va aduca numai bucurii!

Slippers, ce superb e ciufulici al tau!!! Sanatate Mirunei!

Yaya - super mami! Si ce dulci hainutze – sportiv BB!

Tomasa, stie Maria stie unde-i bine! Fata isteatza!

Tomitza numa burtica aia frumoasa e de tine! Noroc cu tzitzi in continuare!

Bee, la tine suna a durere / compresie pe nerv (coboara pe picioare) – apasa BB! Vezi cum evolueaza…

Piciulika 36+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Betty, Fox (unde au si lucruri pt bebelushi) este in magazinul Unirea, la etajul 1, langa Leonardo
eu am luat o gramada de lucrusoare frumoase de acolo, erau la reduceri
Tomasa ai fost tare cu burtica lipita in poze trucate
Multumesc tuturor pt aprecieri cu privire la "mingiuta" din dotare
in alta ordine de idei, nu am reusit sa ma epilez, am dormit ca porcu' groh groh

Tomitza 39+ Natalia Ioana
mi-a facut sotu' blog
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Roxali de informatii! Moasa mi-a zis sa merg la spital numai cand am contractii regulate si la 5 min si ma gandeam ca poate atunci am dilatatie mai mare si nu mai apuca aia sa-mi faca epidurala. De-asta intrebam. Vad eu ce si cum atunci la momentul T0.
Pupici.
Afibebe, eu am spalat lucrurile cu Ariel sensitive, la masina, la ce temperatura scria pe hainute si am dat dubla clatire.

Nana, 38+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amar

Terrapin ..te inteleg cu hemoroizii...nu am eu..dar sotul meu se chinuie de cativa ani...s-ar putea sa se agraveze de la nasterea naturala...

Mai Amar, eu intzeleg ca tati e solidar 100%, dar de ce sa i se agraveze hemoroizii de la nastrea naturala...?!!!

Oricum, al meu de mult zicea ca daca ar putea el naste in locul meu, ar face-o. Daca voi avetzi soluzia, spunetzi-ne!

Piciulika 36+ Michael

Mergi la inceput

Apropos - mi-am amintit un banc.

Merge un cuplu la maternitate, ea in contractzii (din 5 in 5 min. )...incepe travaliul...
Zic medicii: avem o tehnologie noua, care permite transferul de durere de la mama la tata, ca sa o mai menajeze pe ea de durerile facerii.
Tatal, incantat: Da, vreau sa incerc! Cum sa nu, trebuie sa o ajut!
Medicul: Dar sa stiti ca avem studii, barbatzii nu pot suporta dureri atat de mari, de aceea merge doar asa, partzial, un 5-10%...
Tatal: Cum sa nu, eu iau 10%, clar.
O conecteaza pe ea la instrumente, baga 10%... Tatal - fresh, nici o problema! Mama se simtzea ceva mai bine.
"Mai pot, mai dati-mi!" Medicii mai baga 10% - uimitzi. Tatal, ca o floare: "Mai, cum pot eu suporta durerea - fanatastic, mai vreau!" Medicii se tot consulta, mai bagau un pic... Cand ajung la 60% si tatal inca era mandru si vesel si mama nici nu mai gemea, spun: Conform studiilor, un barbat era deja mort la asemenea dureri... Fenomenal ce bine suportatzi!
Tatal: Pai da, eu sunt un tip dur, rezistent... transferatzi tot-tot-tot! ...Vezi, draga mea - uite, gata ai nascut!!!

A doua zi, postasul a fost gasit mort pe scari.

Piciulika 36+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Vesti de la LAVINIA:

DE ASEARA AU INCEPUT CONTRACTIILE, DE DIMINEATA S-AU INTETIT, ACUM A CERUT EPIDURALA, E DEJA EPUIZATA!Avea o voce saraca.....sa-i tinem pumnii! Doamne ajuta sa scape repede si cu bine!

SABINA, nastere usoara si refacere rapida!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Annisia, cand l-au scos pe bb l-au infasat intr-o chestie de-a lor care era sterilizata. Abia pe seara mi-au cerut hainute si scutecele pt bb.
Afibebe, si eu le-am spalat la masina cu dubla clatire si apoi le-am calcat.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Doamne-ajuta-i Laviniei sa mearga repede de acum...!!!
Saracutza...

Piciulika 36+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Piciulika asa e, din exprimarea mea asta reiese..dar nu asta am vrut sa spun...ci faptul ca se pot agrava mai tare la nasterea naturala...sil-am bagat si pe barbatu-miu daca are si el saracu...

carmen 38s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Bun tare bancul
Multa putere Laviniei sa scape cat mai repede

carmen 38s Oana Isabella

Mergi la inceput