Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Sabina

oare pe prisi o fi oprit-o la spital sau o asteptam la schimbul 3 ?

afibebe eu am spalat hainutele cu persil senzitive si clatit de 2 ori... acum persil lichid e bun ca nu lasa urme de detergent pe hainute ...

cecilia asta am facut si eu saptamana trecuta: curatenie-curatenie... insa al meu bebe nici macar nu s-a prefacut ca a inteles aluzia... acum cred ca o sa o iau si eu de maine de la capat... s-a murdarit deja casa de sambata

tomitza esti superba... eu ma bag in pestera sau mazilesc toate oglinzile din casa ca nu vreau sa ma vad cum arat .

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Unde mi-or fi manierele:

Sanatate si refacere rapida tuturor noilor mamici, bebei sanatosi si numai multumiri si bucurie de pe urma lor!

Promit sa incerc sa recuperez ce ati mai scris. Nici nu stiu la ce capitol erati cand am plecat...

Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomitza, mie mi-au crescut tzitzi dupa ce am inceput sa alaptez , asa ca nu dispera.
Terrapin, of course ca nu am ascultat-o, i-am lasat baiatului putza in pace.
Nana, . Mai ai si tu putin si o sa il admiri in voie pe Razvanel .
Luy, sunasem deja, ieri a fost pediatra la mine. Luni,insa, trebuie sa ma duc eu la ei. La buricut l-au dat si pe Stefan cu niste alcool alb (aveau niste pliculete cu ceva imbibat in alcool, dar se gaseste si in farmacii) si Baneocin pudra. Mama pleaca maine, dar ne-am intrat in ritm cat de cat, am fost si la plimbari.
Sabina, .
Gata, s-a trezit micul terorist, revin.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

luy frumoasa printesa
ana ce copii frumosi ai... iar Miruna chiar pare intelegatoare. Sa se insanatoseasca repede repede.

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

SABINA Nastere usoara!!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 33+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sabino, ce cool esti!
Esti asa de caaalma - vrei sa fi data si tu de exemplu pe aici, ca Rox, sa intri in istorie!
Maine vitejeste te duci sa-l intalnesti pe BB Gheo. Ce fain!

Nastere usoara va dorim, tzie, lui Gheorghe si... medicilor cu voi, si abia astept sa-l vad pe BB cel fin si dulce!!!
Si tu sa te recuperezi repede si sa-l potzi rasfatza pe baietzel cu laptic bun si dragaleli.

Piciulika 36+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Ana, frumosi copilashi ai, sa va bucurati de ei!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Carpatina, azi nu mi-a facut ecografie. La palpare a zis ca pare tot in pelviana. Macar m-au incurajat ca nu vor fi probleme cu picioarele ei mici, fiindca se va naste prin cezariana. Si asta era singurul lucru care ma interesa. Ma cam mira insa situatia fiindca la noi in familie nu au fost probleme de felul asta si fiind al doilea copil a avut loc destul de intors, asa cred cel putin. Fireste ca daca ramane asa pana la nastere o voi duce sa o vada si un ortoped pt. siguranta.
Luy, e superba Maria!!! O frumusete.
Tomitza, daca nu te-as cunoaste in realitate as zice ca ai trucat pozele alea. Stii ca in filme, cand alea sunt slabe moarte si isi ataseaza doar burta din decor. Esti slabuta si frumoasa foc, doar burtica e de tine. Oricum la tine se vede clar ca esti genul care nu tine cura de slabire, ai fost si vei ramane asa, ferice de tine! Sper sa-ti semene si Nati.
Sim, sper sa se rezolve cu sanii.
Sabina, eu nu am nr. dr. Dan. Dar ca e o dulce stiu deja, e tanara si draguta, mie imi place mult de ea, m-a scos dintr-un necaz cu Tudor. Pe ea as vrea-o si eu la nastere.
Slippers, acum ti-am vazut si tie pozele cu Vlad. E un scump si un dulce, sa va traisca. Mi s-a parut ca seamana cu tine, ca si Miruna de altfel, care pare foarte tandra cu el. Iar tu esti super slaba. Te inteleg ca e greu sa o izolezi, racita fiind. Oricum tu alaptezi, nu cred sa ia Vlad nimic de la surioara.
Prisi o fi nascut? De la Rox nici o veszte??? Ma cam mir, nu e felul ei sa nu ne dea de stire, mai ales ca sunt deja acasa de ceva timp...sper ca e totul ok. Sabina, tu stii ceva de ea sau Bernix?

pt. toate fetele pe care le asteapta Intalnirea

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
35+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Slippers sa-ti traiasca baetelul...seamana cu tine...si insanatosire grabnica Mirunei.

Nana pai cred ca ai mai citit povesti pe aici pe forum...nu as vrea sa-ti dau exemplul meu deoarece am patimit prea mult, contractii aveam regulate si la intervale mici , dar nu eram dilatata, iar cand m-am dilatat nu mai aveam contractii si nici puterea necesara ptr a impinge...in concluzie mi l-au tras cu ventuza + un doctor era deasupra mea.Sant multe mame care incep sa aiba mici contractii si deja sau dilatat la jumatate, de aici poate dura putin...toate prietenele mele dupa ce li s-au rupt membranele, intr-o ora simteau si capul copilului, deci dilatate super repede.In concluzie cu cat contractiile sant la distante mici si regulate esti pe aproape.

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Afibebe eu le-am spalat la masina la 40 sau 60 grade in functie de material.......ca si detergent am folosit Sano Sensitive pentru baby. Iar de principiu le clatesc de 2 ori....si apoi le calc.

Sabina multa bafta!!!!!
Teodora scumpo multumesc mult de tot!!!!

Felicitari noilor mamici!!!! Va doresc bebici sanotosi, mancaciosi si mai putin galagiosi si cat mai putine nopti pierdute!!!
betty78 de Mario-Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput