Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Sabinuto multa multa bafta si Doamne ajuta.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22 august 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

intr-adevar, sunt pe ultima suta:)
Tomasa, am vb cu dr Dan, e o scumpa.
eu mi-am facut ca Annisia 2 bagaje, dar din alte motive: eu 12 ore n-am nevoie de haine de bb, sapun, chestii, trestii.Abia cand ma muta la salon.Asadar va sta sotul cu primul rucsacel in spate pana ies din operatie, iar al doilea (rucsac, nu sot ) va sta in portbagaj pana ma muta astia cu bebe.

Luy, ce printesita frumoasa ai!!
Sa-ti traiasca! si chiar ca a crescut.Mihaela Oros e tinerica, dar f buna :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Afibebe, eu am spalat la masina, cu persil sensitive.
:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Eu am muncit toata ziua, am calcat, am facut curat la bucatarie, mai am baia dar asta maine.
Dureri de burtica nu am mai avut, nici contractii.... deci bebe Cristian se lasa greu.
Am verificat bagajul pt spital...... deci totul e pregatit.
Eu am emotii, mai este atat de putin pana vineri....daca dr zice sa mai stam????? am si eu pasaricile mele.

Prisi nu ai mai dat nici un semn, ai ramas la Spital.... parca ai mers la dr azi? pun majorete si pt tine, preventiv.

Luy, cred ca eu si Prisi nu nastem decat la termen si atunci provocat, bebelusii nostri se lasa asteptati.

Chiar asa, de ce avem nevoie in sala de travaliu/nastere?????????

cecilia,39+ Cristian Matei
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Cecilia, pe langa curaj si rabdare?
Scuze, nu m-am putut abtine. Sunt bine dispusa ca fetele noastre au luat bronz la mondialele de gimnastica.

Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sabina, multa bafta maine, sa aduci pe lume un Gheorghe sanatos si frumos, si sa treci usor peste a2a cezariana.

Eu recunosc ca sunt complet ingrozita de asta cu operatia nr. 2, desi teoretic nu am motive, insa prima oara n-a fost programat, dupa 26 de ore de travaliu nu-mi pasa ce faceau cu mine cat timp Ana era ok, dar acum nu ma pot obisnui cu ideea, merg in data de... la ora de.... sa scoatem fata :)

Ripley 34+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sabina balerina, suntem alaturi de tine si tinem pumnii sa fie totul perfect!!!! Bafta maine si refacere rapida iti doresc!!! Nu mai zic de gagiul tau, sa fie frumos si destept ca Sofia!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by Yaia

Iaca am reusit si eu sa incarc poze cu unele din lucrusoarele lui bebe.
http://community.webshots.com/user/Yaias

A sosit si mobila comandata, cu o saptamana intarziere. Maine seara o aducem si poate in weekend o avem montata. Si de vineri reincepe sezonul de cumparaturi, sa terminam si noi odata!

Irina 35+

Foarte foarte frumoase lucrusoarele lui bebe, Yaia! Sa le poarte cu placere!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Luy, superba zambareata ta!

Sabina, natere usoara iubita Sa te refaci repede! Te asteptam cu Geo frumusel si voinicel!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna seara si de la noi. N-am apucat sa citesc nimic din urma, si nici nu stiu cand o sa pot recupera. Mii de scuze... Noi inca suntem in organizari, adaptari si alte cele acasa. Bebe mananca bine, deci totul este ok. A aparut insa o complicatie: Miruna mi-a racit zdravan si acum trebuie sa-i tin despartiti. E ca naiba, mai ales dupa toate grijile pe care mi le-am facut de cum o sa reactioneze. Si ea saraca e asa de intelegatoare!

Va pun niste pozici:
http://family.webshots.com/album/560562012JIzzAr

Gabriela, mii de multumiri pentru mesaj. Esti o dulce, ca de obicei. Abia ai ajuns acasa si grija ta a fost sa ma feliciti pe mine. Sa va traiasca Sara, sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa, iar voi niste parinti mandri si fericiti.

Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)

Mergi la inceput