Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 23
betty78 spune:
Am si eu o intrebare: unde naiba este Fox Kids in Romania..ca eu nu am gasit si aia din Mall Vitan habar nu au.
Luy felicitari pentru pritesa dulce si zambareata!!! As vrea si al meu sa zambeasca asa, ca mai tot timpul este super serios.
Betty78 de bebe Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
betty78 spune:
quote:
Am si eu o intrebare pentru mamicile care deja au mai nascut:
la ce interval de timp sunt contcatiile cand dilatatia este de 4cm?
Nu am contractii, nici gand, insa vreau sa stiu ce ma asteapta, pana la montarea epiduralei.
Pupici.
Nana: de ce nici gand????
Betty78 cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
betty78 spune:
Mami25_7 fibrinogenul este marit deobicei in sarcina, asa ca nu prea ai de ce sa iti faci griji. Stiu ca este o problema daca simultan este marita si valoarea proteinei C. Sicera sa fiu nu stiu ce efecte pot sa iti dea aceste rezultate, dar imi amintesc ca si la mine era marit fibrinogenul, iar la vreamea respectiva madecul mi-a explicat.
betty78 cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
Annisia spune:
Sim, esti pe frecventa? Sau cine a mai nascut la CF2... Cu ce il imbraca pe bebelin dupa ce iese din gaoace? Au cerut hainute sau scutecel? Ati dat voi, fara sa va ceara? Au ei? Care e treaba? Trebuie sa fie scutec sau paturica? Il pot imbraca si direct in body cu pantaloni? Eu am cumparat doua scutece frumusele de la Carrfour, brodate pe margine cu albastru, tare finute. Asta in caz ca imi cer ei si sa nu fiu nepregatita. Dar vroiam sa stiu care e politica spitalului... Am si eu o grija mai fetelor...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
afibebe spune:
fetelor am si eu o intrebare
hainutele le spalati in masina de spalat sau cu mana?????
se pot pune in masina de spalat sau nu?
am auzit fel si fel de pareri.
voi cum procedati?
mi-am luat persil gel pot pune in masina de spalat la hainele lui bebe?
va pup si multam de raspunsuri.
plange bebe.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae
Morgano spune:
Afibebe, in masina de spalat, la 60 grade, ariel, persil etc. poate mai putin decat de obicei, clatit de 2 ori! Bafta.
Ripley 34+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Yaia spune:
Iaca am reusit si eu sa incarc poze cu unele din lucrusoarele lui bebe.
http://community.webshots.com/user/Yaias
A sosit si mobila comandata, cu o saptamana intarziere. Maine seara o aducem si poate in weekend o avem montata. Si de vineri reincepe sezonul de cumparaturi, sa terminam si noi odata!
Irina 35+
Annisia spune:
Bravoo Yaia!!!! Se vede ca iti e drag deja baiatul tau, de mori dupa el!!! Asa simt si eu pentru al meu. Am recunoscut stilul, dupa cum ai asezat tu cu grija fiecare lucrusor in parte. Sa ne traiasca si sa fie fericiti!!! Si tu sa ai parte de o nastere usoara!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
cecilia L spune:
Bun venit bebe Matei, sa fi sanatos, papacios si norocos. Felicitari proaspetei mamici.
Sabina pt tine,
O sa vezi ca totul o sa fie bine, cred ca abia astepti marea intalnire.
cecilia,39+ Cristian Matei
AMR 2 zile
Yaia spune:
Annisio, m-ai prins! Deja mi-e drag de nu mai pot! Abia astept sa nasc sa-l tin in brate!
Si sa ne traiasca baietii, sa se dea la frumoasele printesele de sept-oct, ca doar de asta-i spilcuim asa, nu?
Si nastere usoara si tie, ca tu ai prioritate. Noi suntem mai mici ca varsta.
Irina 35+