Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

hai ca io iau o pauza
ma duc sa incerc sa ma epilez pe picioare

Tomitza 39+ Natalia Ioana
mi-a facut sotu' blog
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Aniast72 si Amironeanu felicitari!!! Sa va traiasca baieteii, sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi!
Sa-i traiasca si bombonica lui Luy. E o dulceata de fetita, iar faza cu " ma predau" e mortala.
Si eu am probleme cu hemoroizii, atat acum cat si la sarcina trecuta. Nici atunci si nici acum nu am luat ceva ptr a alina suferinta. La mine, problema s-a mentinut si vreo 3-4 luni dupa ce am nascut fata si cred ca si acum voi intampina aceleasi probleme.
Pentru Sabinuta nostra, multe incurajari pentru maine.

34 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Luy, sa-ti traiasca printesa brunetica!!!! Un bebe chiar zambeste la numai o saptamana de viata? Ce frumos!!!!! Auzi, iubita, spune-mi si mie daca pledul ala in care e facuta prima poza e adus de tine sau e de la spital???? Eu habar nu am in ce iti pun copilul imediat dupa ce il nasti... Trebuie sa cumpar eu ceva special sau au ei???

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sabinutzo nu te speri ca doar sti ca esti pe maini bune...uite am pus fetele la treaba:
nastere usoara si fara probleme

Tomi parca ai avea doar o minge...imi mananc unghiile de necaz ce slabanoaga esti...si uite asa mai trag o raita prin bucatarie...macar sa ma mentin.Normal ca ar trebui sa-ti faci 2 bagaje...cred ca se mai si fura prin spitale la noi...aici ne oprim necesarul si restul le bagam in dulap.

Terrapin ii povestesti sotului visul si poate se prinde ca are de recuperat.

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Fetelor,sunt un car de nervi,toata ziua am fost numai pe drumuri.Dimineata am mers la med de familie pt prenatal si rez analizelor de sange si surpriza Hemoleucograma si VSH s-au coagulat,deci trebuie refacute,dar dr mea a inceput sa urle ca deja am facut cam multe analize in sarcina asta si ca ea nu imi mai da nici o trimitere,de parca eu nu platesc asigurari,si in alta ordine de idei fibrinogenul este cam mare 600,cand limita este de 400.Stie cineva ce inseamna asta?Stiu ca sunt ceva probl de coagulare.
Apoi am fost la serv pt a duce concediul si a-mi lua o adeverinta pt la banca.Cand am ajuns la banca,cei de la pers nu au trecut vechimnea in munca,si au nevoie de o alta adev care sa ateste faptul ca nu este intrerupt contractul de munca si ca in prezent sunt in cele 126 zile de sarcina si lauzie.Deci inca un drum la serviciu pt a duce hartiile,apoi un altul pt a le lua si uite asa poate ma apuca nascarile pe drum,ca azi am avut niste dureri groaznice,am luat niste nospa,macar sa mai stau pana vine dr in tara sapt viitoare.
Imi cer scuze daca v-am plictisit cu asta dar nu mai pot de nervi cand vad atata dezinteres total peste tot.
Va
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Carpatino prietena mea e mai mica cu 3 ani ca mine..dar cum am spus a fost harnica...la mine n-a fost sa fie..
Luy ..o frumusete copila ta...si o dulce dulce

carmen 38s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

amironeanu felicitari iubita.sa iti traiasca minunea !!!!!!!!!111
tomitza arati super bine.numai burticuta de tine
luy tare scumpa printesa ai.abia astept sa o tin si eu pe a mea in brate!
sabina

danielle 37+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am si eu o intrebare pentru mamicile care deja au mai nascut:
la ce interval de timp sunt contcatiile cand dilatatia este de 4cm?

Nu am contractii, nici gand, insa vreau sa stiu ce ma asteapta, pana la montarea epiduralei.
Pupici.

Nana, 38+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

annisia referitor la " pledul " cu care il imbraca pe bebe imediat ce il scot... la noi, la prima nastewre, l-au infasat intr-un scutec de la spital...de cand l-am vazut mi-a venit sa plang, era ceva de genul fri-galbui, dupa ce ca mai era si micut sebita, mai era si ....amarastean. acum suntem pregatiti , i-am cumparat noi scutece de finet, 90/90, le-am tiivt pe margini si o sa le dam inainte sa-l "imbrace" in el...chestie de cateva ore...pt ca dupa nu am, de gand sa-l infas...ci trecem direct la body si pantaloni.

poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI

bumbita mami de eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bee ma intrebasi ce zice sebi de fratior...ce sa zica...se pune cu capu pe burta mea, il pupa, imi spune ca acolo e bebe....imi arata patutul pe care l-a, tot "aranjat" si zice bebe, hainutele bebe...cam stie care lucruri sunt ale lui bebe...acu sa vedem cum va reactiona cu el in casa....noi speram sa fie pasnic. am citit ca trebuie sa-i implocam in activitatile lui bebe: hai sa-l schimbam pe bebe, hai sa-i dam lui bebe sa mananace etc. pt ca daca il izolezi, devine gelos.

interesanta evolutia lui bb razvan...37 sap, zici? pai ce mai astepti, mai bee? pregateste-te!!! si tu mai vroiai sa te mai plimbi pe la tara?

poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI

bumbita mami de eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput