Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 29
carpatina spune:
Felicitari mamica Lavinia! Bun venit Miruna, prima fetita din septembrie a odiseei noastre!
35+ cu Ioana
Annisia spune:
Bai, pe mine cui ma lasati? Chiar trebuie sa nasc exact la termen? Hait, ar fi bine si asa, numa mai tarziu sa nu fie... Nu am frate niciun simptom cum ca as face vreo isprava curand... Nici macar parlitele alea de contractii nu le mai am... Dar avem burta in schimb... Cum e reclama aia - macar avem telefon... Facui si niscaiva amarate de poze... Fatza ma strica, in rest sunt sexy si rea... Iar nu mai am chef de nimic, dar nu puteam sa ratez saptamana 39 de sarcina... Nici sa rad nu mai stiu... M-am chinuit sa mimez un strop de satisfactie...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
luy spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Aaaaa, Luy, mai vreau sa stiu ceva... Bebelanul ti-l aduc in salon cu tine sau numai la alaptat?
Mie mi-au adus pe BB si mi l-au pus la san la un sfert de ora dupa ce m-au dus la post-operator si mi l-au lasat vreo 15 minute (era si tati cu noi ). Pe urma mi l-au mai adus o data in seara aceea, sa-i dau iar sa pape.
A doua zi mi-au adus-o de vreo 2 sau 3 ori, nu mi-au lasat-o pt ca nu as fi avut cum sa am grija de ea, pt ca nu ma puteam da jos din pat (abia in dupa-amiaza aia am reusit, cu greu). Insa din ziua urmatoare, de la ora 7, mi-a fost adusa si lasata in grija pana cand am plecat acasa. Ideea este ca iti aduce si iti lasa pe bebe cand esti in stare sa ai grija de el. Cum tu o sa nasti natural... cu siguranta ca vei "beneficia" de compania lui mult mai repede decat mine
A, si in legatura cu hainutele ai vazut ca ti-a raspuns si Sim. Imediat dupa nastere ti-l infaseaza in scutecele lor + paturica aia de-ai vazut-o in poza. Cand mi-a adus-o prima oara mi-a cerut si hainute, asa ca seara mi-a adus-o deja imbracata in body + paturica respectiva.
Daca mai pot sa te lamuresc cu ceva... cu placere, numai sa ai rabdare ca eu iti raspund mai greu. Si sper sa vad intrebarea ta, sa nu ma prinzi intr-o zi in care trebuie sa sar pagini intregi, ca nu pot intra si tine pasul cu voi
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
Bee spune:
LAvinia felicitari pentru bebitza Miruna! Sa va traiasca!
Sabina bafta maine, sa treci cat mai usor peste tot ce e greu si sa te bucuri de Gheo!
Luy, minunata printesa ta brunetica. Alba ca Zapada in devenire (parul negru, fata alba, buze rosii ).
Ce-o fi cu Prisi?
Bafta maine fetelor care merg la controale!
Eu fug la somnic, in speranta ca in noaptea asta m-or lasa durerile sa adorm. PArca vad ca voi pati ca la ultima tura de mare: 2-3 nopti nedormite de durerile mele, urmate de nopti nedormite si zile chinuite cu durerile lui fii-mea (de dinti oare? parca zaresc un canin din 4 ).
si noapte buna!
Bee 34+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
luy spune:
Felicitari, Lavinia !!!!
Bine ai venit bebe Miruna, sa fii sanatoasa, sa cresti mare, cuminte si sa umpli de fericire fiecare zi din viata lui mami si tati !
Slippers, ce frumos e bebe Vladutz ! Si chiar seamana cu tine ! Imi place tare mult in poza aia din scaunel, e asa ganditor, are figura de om intelept Daaaa, si am vazut ca si el este pletos ca Maria mea
Annisia spune:
Da, Luy, mai am niscaiva intrebari. Adicatelea una singurica. Ce creme si medicamente trebuie sa am la mine??? Ce ti-au cerut asistentele acolo sau ce ai folosit tu???
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Vai de bip-ul meu.... Abia mi-am postat pozele si cineva mi-a pus un comentariu de la-la-la-bagiu... ~WOW...Very Beautiful,sexy and erotic pictures.~
Scuze, dar o sa le fac private, ca vad ca sunt multi dezaxati pe globul asta. Bai nene, si voi aveti poze in bikini sau costume de baie... ce au astia cu mine mai fratica?
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
luy spune:
Bee, uite un sa mai treaca din durerile alea si sa te poti odihni si tu...
Annisia, daca intrebi de medicamente pentru mama... Pai nimic nu mi-a trebuit, am avut calmante (algocalmin, piafen) da' n-am avut nevoie, nu am vrut sa iau si oricum daca voiam puteam sa le cer lor ca-mi faceau fara probleme ( o singura data am cerut sa-mi faca un calmant, imediat dupa ce a trecut efectul anesteziei ). Una din fetele cu care am stat in salon ( am fost 4 "cezariene" ) a suportat mai greu si a tot cerut calmante si i-au facut, fara discutie.
Pentru bebe... iar nu mi-au cerut nimic, am avut Bepanthen la mine dar nu mi l-au cerut. Daca intrebi de cosmetice pt bebe, nu le-am dat decat un sapun+sampon de la Nivea. Altceva nu mi-au cerut.
Sper ca asta m-ai intrebat
bb_yasmi spune:
luy, spune-mi si mie te rog pt bebe ce ai luat cu tine la spital, ma refer la schimb de hainute (cate), pampers (cati)......
mersi frumos de raspuns.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
Annisia spune:
Gata Luy... Multumesc frumos de raspunsuri. Esti o dulce. Acum stiu tot ce trebe. Bebe sa mai vina si treaba e rezolvata...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare