Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 16
Yaia spune:
Felicitari Andreea, refacere rapida si un bebe sanatos, cuminte si destept!
Fetelor, m-am decis azi sa incerc si eu webshots-ul, poate pun si miste poze cu lucruri de bebe azi. Asa ca daca aveti timp, puteti sa-mi ziceti daca vedeti primele 2 pozici? Ca poate am facut vreo greseala...de gravida si neatenta!
Mersi mult.
http://community.webshots.com/user/Yaias
Irina 35+
tomasa spune:
Am venit si eu de la control. Totul e bine, se pare ca fetita mea nu se grabeste sa ne cunoasca, se simte bine acolo in burtica. Colul e bun, nu preseaza pe nicaieri, are loc sa mai creasca, deci totul ca la carte. M-a mai chemat peste doua sapt. la o noua ecografie si vom stabili si data tot atunci.
Acum mi-a facut control pe masa, tuseu si recoltare secretii/culturi dar a fost un finut ca de obicei, n-am simtit nici un disconfort.
Cand aud la voi de dureri si chiar sangerari dupa asa ceva ma simt tare norocoasa ca am un medic atat de atent si cu mana usoara. Sper doar sa nu apara probleme la examenul de secretie, dar asta o voi sti de-abia peste 5 zile.
Sim, mie la spital mi-au spus sa procedez astfel intr-un caz ca al tau: dus cald si sanul muls bine sub dus, sau comprese calde aplicate pe sani si apoi muls sau bb la san, pana goleste cat mai bine si simti ca se inmoaie sanul. Imediat dupa aplici comprese reci pe san, dar atentie mare NU GHEATA! Comprese obtinute din prosoape udate sub jet de apa rece si stoarse bine, aplicate pe toata suprafata sanului.
Daca simti edeme sau noduli, canale infundate se aplica Garmastan pe tot sanul, nu doar pe areola si mamelon si se maseaza foarte superficial, cu multa blandete, doar cat sa intre crema in piele. Repeti procedura zile intregi daca e nevoie, la fiecare supt pana se rezolva problema si se regleaza cproductia.
Daca insa respecti intocmai procedura descrisa mai sus iti garantez ca de maine nu vei mai avea probleme.
Slippers, Rox, cum v-ati acomodat? Surioarele si-au primit bine fratiorii?
Bee, ce baiat mare ai, bravo tie. In alta ordine de idei, poti sa-mi spui si mie ce probleme neurologice ai avut cu Ana la nastere ? Si mai ales de la ce au aparut...
Nemary, eu am facut la 32 sapt. eco cu doppler. Eu stiu ca e relevant ca sa vedem IR-urile si cum se hraneste bb.
Sabina, emotii pt. maine? Mai ai vreo veste de la Bernix? Ca azi cand am fost la spital ma gandeam la ea, noi doua aveam cam acelasi DPN.
Prisi, si eu ma mir ca te-au lasat sa astepti atat fara sa te induca. Hai, bafta, poate azi e ziua cea mare.
Tomitza, iti tin pumnii stransi si tie ca mai ai tare putin. Cu E-Coli nu fi amarata ca sigur cedeaza la tratament, iar Natalia e mare deja, nu o mai poate afecta antibioticul.
Hai ca m-am intins iar cat o zi de post. Fug sa gatesc ceva pt. Tudor ca acum vine ora mesei pt. el.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
35+Maria
tomasa spune:
Amironeanu, felicitari!!! Sa fie sanatos si norocos Matei si sa creasca bine.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
35+Maria
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Asa ca daca aveti timp, puteti sa-mi ziceti daca vedeti primele 2 pozici?
Se vad.
35+ cu Ioana
kriss79 spune:
Andrea, felicitari pentru bebe Matei! Sa fie sanatos si papacios! Refacere usoara!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 32+ cu Alessia Stefana
sim_stoian spune:
Yaya, se vad.
Tomasa, sar'na. Aplicasem cald si am muls, am pus acum rece si dupa aia o sa dau cu Garmastan.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
andrruzza spune:
Amironeanu, felicitari! Sa fie sanatos, cuminte, destept si norocos!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"