Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Bravo Amironeanu Felicitari... sa-ti traiasca puiutul....bifati acolo ca la Oradea e fara taieturi....dar cred ca depinde si de materialul clientului...ca sa iasa de la prima proba..

carmen 38s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Sau se intampla la Bucuresti????..nu mai conteaza totul e bine cand se sfarseste cu bine..

carmen 38s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Tomasa, ma bucur ca totul e in regula cu Maria si cu tine. Doar de curiozitate.. s-a intors?

35+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Felicitari amironeanu! sa fie bebe Matei sanatos si norocos!

tomasa, ma bucur ca Maria e bine acolo la caldurica. Si ce bine ca ramai tu sfaturile.

violetan nu stiu sa-ti raspund la intrebari, desi tare o sa intereseze subiectul asta peste un an

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Salut fetelor.Noi suntem bine,am fost ieri la prima monitorizare,se pare ca fetita mea inca nu vrea sa se nasca. La consultatie insa mi-a spus ca ea a coborat foarte mult si apasa pe col,vedeti ca ajuta foarte mult plimbatul pe jos? Va garantez din experienta. Ieri de exemplu am umblat muult pe js,mai intai la spital,apoi la policlinica si in cele din urma la cumparaturi. Am luat 2 paturi mai groase,una ptr carut si alta ptr patut,avand in vedere faptul ca se apropie vremea urata ,am mai luat creme si sapunuri ptr bebe si m-am pus in pat sa ma odihnesc abia seara dupa 19,cand a venit acasa sotul. Vreau sa va cer un sfat,la voi sotul are vreo teama in legatura cu ? Pe mine medicul m-a sfatuit sa facem mult ptr a grabi nasterea,insa la consultatie sotul nu a fost cu mine si nu a auzit ceea ce a spus medicul. Aseara am incercat sa-i explic insa nu vrea,ii este teama. Cum sa-l fac sa inteleaga,ajutati-ma voi,

Cristina 37+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bine-ai venit Matei!! Si felicitari Andreea pt cele 3 impingeri:))

eu am fost la tuns, arat ca de 12 ani din nou.
exagerez, da mi-a facut tipa un breton mai asimetric, si-miplace de el de mor.daca na-s fi asa rotunda ca o luna plina, as zice ca-s chiar sim[atica

Simona, pai ti=a raspuns Tomasa.
In legatura cu gheata: poti sa pui gheata, dar NUMAI in felul urmator: o sticla de 0.5 invelita plina cu apa si pusa la congelator, pe care o invelesti bine cu un prosop si o pui pe locul cu pricina.NU direct pe piele, asta e total interzis(nu maistiu de ce, dar nu e bine)
Asta m-a sfatuiit si pe mine ginecologul.
care, btw,Tomasa, la fel de finut actioneaza la tuseu, n-am avut niciodata vreun disconfort.

eu sunt moarta de frica. ma alina doar gandul ca la pranz mananc salau cu maioneza
dar stiu bine, la momentul Z ma port plina de curaj.....acuma vreau doar sa vad un bebelus sanatos, ca frumos si destept o sa aiba grija toata lumea sa mi se para, hihihihi

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am uitat ceva: Sim, pune bb la san totusi, dar stii tu, cu pozitia aia smechera de alaptat:
pui mana pe toarce, si cu aratatorul sub mamleon tragi de san in jos, pana cand se ingusteaza f tare.
Asa, nu i se mai pare lui bb greu de apucat!!

pompa nu desfunda ca bebelusul, asta e clar....

Roxana nici nu mai stie unde e computerul, bebelusul mare o cam solicita, mai iertati-o cateva zile:)

va pupa si va multumeste din suflet pt toate incurajarile.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Sim foarte dragut flacaul tau . Hai ca daca respecti sfaturile pe care ti le-a dat Tomasa isi revin sanii.
Felicitari Amironeanu, sa va traiasca Mateiutzu si sa va bucurati de el !!
Tomasa ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la doctor si multumesc pentru un gand bun

Tomitza 39+ Natalia Ioana
mi-a facut sotu' blog
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Cristina, sincer nu stiu cum sa-l convingi pe sot sa treaca la fapte, poate doar sa gasesti niste articole pe net in care se explica clar ca nu este nicio problema sa practici in timpul sarcinii (daca sarcina nu e cu probleme).
Noi am avut o viata sexuala destul de activa (atat cat s-a putut); medicul ne-a spus ca este ceva absolut normal. Am inteles amandoi treaba asta si totul a mers de la sine (mai ales ca eu nu am avut alte probleme, dureri, sangerari, contractii etc.).
Multa bafta !

Tomitza 39+ Natalia Ioana
mi-a facut sotu' blog
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Toma lly si noi am putut face in prima jumatate a sarcinei,insa in momentul in care am implinit 28 de saptamani am avut probleme cu bebele,contractii premature si risc de nastere inainte de termen.Medicul ne-a spus sa ne ferim de un contact sexual,sa stau la pat si sa evit orice fel de efort+ medicamente la greu. Acum insa lucruriile sau schimbat,medicamentele ce le-am luat ptr relaxarea uterului desi sunt 4 saptamani decand nu le mai iau imi creaza acum probleme ptr ca imi lungesc timpul de nastere.Nu vreau sa ajung la inducere. Din cauza asta medicul m-a sfatuit sa incerc si partea cu sa vedem daca se schimba ceva. Sotului insa ii este frica

Cristina 38+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput