Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Anisia si Amar, dragele meke, exact asa am fost si eu azi noapte, agent de paza la apartament numai ca eu pe langa arsuri am avut si o greata de imi venea sa vomitsi pe langa toate astea niste dureri ca la ciclu...

Sim... sa-ti traiasca bebelushul, e o dulceata de copil!!! .
Mai fetelor cand ma uit la pozele cu bebei si cand ma gandesc ca peste o saptamana si ceva o sa am si eu un "asa ceva" in casa, in bratele mele, in viata mea imi vine sa plang de emotii, de bucurie, nici eu nu stiu...

O intrebare... e problema daca beau cate un pahar de Pepsi? mi se face pofta cateodata, dar tot nu eram impacata daca e bine sau nu... voi ce ziceti?

Multumesc fetelor care au pus problema cezarienei, cand am fost ultima data la ginecolog, i-am zis ca mi-e foarte frica de nastere, la care mi-a zis ca oricarei femei ii e frica, numai ca unele o zic altele nu, unele tipa in timpul nasterii, altele nu. El nu m-a refuzat(din prima) la cezariana, dar m-a intrebat daca m-am documentat ce implica cezariana, apoi eu nu ma prea documentasem, stiam doar ca-i taietura, ca vaginul , perineul si restu iti raman intacte, tu nu te stresezi cu travaliul .. etc. insa am renuntat la idee...Daca Doamne fereste nu intervine altceva, merg pe cale naturala, cu toata frica, dar nu vreau sa am operatie din cauza ca mie mi-a fost frica... O operatie e operatie pe tot restul vietii...E parerea mea, si nu vreau sa se supere pe mine fetele care sunt pentru cezariana... Apropo... si la epidurala inca sunt in deriva daca s-o folosesc sau nu...

Rodica

Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 1+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Rodica, din cate stiu, nu e problema daca bei putin Pepsi din cand in cand. Tine totusi minte ca are cofeina si e posibil ca bebe sa-ti dea un sut dupa aceea (prea multa energie, al meu asa reactioneaza). Si nu uita sa alegi Pepsi normal, cu zahar, nu cel care are zaharul inlocuit cu indulcitori nerecomandati in timpul sarcinii (gen aspartam).
eu, de exemplu, nu beau cate un pahar, dar bag cate o gura mica cand si cand. Se aduna cam un pahar, doua pe saptamana, poate si mai putin. Si moasa mi-a zis ca e ok.

Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Roxali
Sim dus cald , comprese calde, prosop umezit si pus la microunde...si incearca sa-l "chinuiesti" mai mult pe el, adik sa traga bine , sa nu adoarma , sa aiba gurita pozitionata bine, cu o parte din aureola inauntru
Ali32si Enrico 7ani
poze

Dus cald facut aseara, compresa calda azi inainte de muls. Am scos pana la urma 60 ml, i-am pus la rece si cand se trezeste ii dau sa ii pape. Nu mai vroia sa apuce deloc tzitzi, cred ca il incomoda ca era asa tare. Nu am sanii mari si probabil ca ii venea greu sa apuce. Sper sa se rezolve problema de acum pentru ca s-a mai dezumflat.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nemary

neatza gravidutze! sunt o viitoare mamica de ian 2008 si am si eu o intrebare pt.voi, care aveti mai multa experienta. este utila ecografia cu dopller, morfologia de trim III ati facut-o cu dopller sau fara?
multumesc pt.raspuns si va doresc sarcini usoare in continuare.

Mari 19+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Eu una nu am facut morfo de trim III pentru ca nu au fost probleme, iar dr imi facea eco la fiecare control. Poate te ajuta fetele care au facut mai multe eco.

Poze

Mergi la inceput

Multumesc Yaia, e din asta cu zahar, stiam ca alea cu indulcitori sunt mai "toxice".

Pupici...

Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 1+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

'neatza

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ieri s-a nascut bbMATEI, de Amironeanu !

Copiez stirile ce le-am primit noi de la surioara Andreei:

"e baietel, 3.750g!
cursul evenimentelor: dimineata la 9 prima jumatate de pastiluta contractii ff usoare care s-au oprit la 11. la 13 a doua jumatate de pastiluta. contractii usoare incepand cu ora 14. la 18 dilatatie 2 cm. la 20.30 dilatatie 4 cm, voma, contractii mai dureroase. la 20.55 a urcat sus cu contractii dureroase rau, dilatatie 5 cm. pus perfuzie la 21.15 introdus epidurala. la 21.30 a venit pe lume Matei dupa 3 impingeri!!!!! nu s-a rupt, nu au taiat-o, nu s-a fisurat! Matei a inceput sa tipe imediat! am fost si i-am vazut aseara la 22.30. andrea era bine, Matei e superb! Va pup! "

Felicitari tuturor mamicilor si viitoarelor mamici tinem pumnii sa fie totul bine !

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Bine ai venit, bb Matei! Sa le umpli de fericire viata parintilor tai! Felicitari, Amironeanu!

Poze

Mergi la inceput

Aminoreanu... felicitari mamico, nastere naturala, fara rupturi, fara taieturi, Bravo fetito...

Matei... sa fii sanatos, sa cresti mare, sa se bucure mami cu tati de tine

Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 1+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetele, aveti idee de la ce varsta se primesc bebeii la cresa? Si exista crese private? Va pup pe toate si mersi mult.

Mergi la inceput