Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Vai de mineeee..Annisia bine ca ai scris tu si ma scutesti pe mine...aceleasi stari le experimentez si eu....a mea toata noaptea a crosetat..ori a cusut la masina nu stiu...dar a fost harnica...

carmen 38s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Amar, Annisia, si al meu se misca foarte mult in ultimul timp, de am impresia ca nu mai doarme deloc. Noroc ca eu pot dormi chiar daca el se misca. :))

Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

si al meu pedealeaza de zor si da din maini.. iar al meu e deja flacau mare

prisi sa punem de niste majorete ca sa vina fata? poate termina si ea de pensat si fardat si se hotareste sa apara

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bumbita si Sim sa va traiasca flacai!

Afibebe nu te speria de colici, lasa ca scapti voi si de asta

Piciulika felicitari ptr proiect...de cand incep sa-l puna in practica??

Cred ca si eu voi indura cat toate celelalte luni la un loc...arsuri, tumbe etc...incerc sa nu le bag in seama , ca de , mai avem o gramada.Maine am de facut ecografia si voi vedea ce si cum.

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

neata, se pare ca a fost o contractie trecatoare ,
oricum merg la dr pe la 11 sa vedem ce mai zice

pupici si o zi buna

daca raman pe acolo dau mesaj

poze
40+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fetelor, .
Sabina, ce e cu gandurile astea la tine? Lasa ca mai ai putin pana la intalnirea cu bb si o sa vezi cum nu aveai dreptate. Astept detalii, da?
Hihihi, Piciulika, poate il fac basketbalist . Snuruletul rosu e opera mamei. Felicitari pt proiectul cu cresa. Si eu as vrea sa se faca asa ceva unde lucrez.
Bee, era linistit pentru ca il plimbasem, ca acasa mai face si scandal.
Bumbita, astea Libero sunt mai moi si absorb mai bine. In maternitate incepuse sa se irite putin de la Pampers-ii imprumutati de acolo. Plus ca sunt mai rigide scutecele Pampers. Asta e parerea mea, da' stii tu, fiecare cu opinia lui.
Tomitza, si tu mai ai putin.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mi s-a umflat rau sanul drept si bb nu vrea sa mai traga din el, cred ca am vreun canal infundat si nu ii vine laptele ca lumea. Toata noaptea m-a chinuit durerea. Acum, de dimineata am bagat pompa la treaba si am scos vreo 40 ml, dar mai am ca e tare in continuare. O sa imi pregatesc niste comprese calde si dupa aia...dau la pompa .
Sabinooooooooo, alte remedii mai ai pt asta? Am impresia ca simt si un mic nodul in partea dinspre mana.
Si stangul e putin umflat, dar a papat bb din el si e mai bine acum. Oricum, o sa bag pompa la amandoi si strang lapticul sa i-l dau cu o seringa pt ca o sa imi manance urechile de foame acusi. Revin mai tarziu.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Ne-am trezit si noi!
Eu ma simt ca dupa boala. Parca nici nu am dormit suficient "and beleve me..."
De cand mi-a zis dr ieri cum sta bebita la orice lovitura imi da mi-l si imaginez. Parca nu mi se mai par asa haotice loviturile lui. Stiu ca la centrarea de ficat participa popou` si la upercut-ul de dr piciorusele.

isabeluta36 +
bebita
AMR 23 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Prisi bafta la doctor!

Sim dus cald , comprese calde, prosop umezit si pus la microunde...si incearca sa-l "chinuiesti" mai mult pe el, adik sa traga bine , sa nu adoarma , sa aiba gurita pozitionata bine, cu o parte din aureola inauntru

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

neatza gravidutze! sunt o viitoare mamica de ian 2008 si am si eu o intrebare pt.voi, care aveti mai multa experienta. este utila ecografia cu dopller, morfologia de trim III ati facut-o cu dopller sau fara?
multumesc pt.raspuns si va doresc sarcini usoare in continuare.

Mari 19+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput