Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

ce liniste pe aici, cred ca se odihnesc toate burticile si proaspetele mamici , ce bineeeee

eu mi-am schimbat bioritmul adorm pe la 4 , da dorm bine dimineata

ma duc in pat poate gasesc ceva interesant la tv
pup fetele si somn usor si linistit

poze
40+ Miruna

Mergi la inceput

ieri nu a aparut nici un bebe la orizont, poate azi avem mai mult succes eu sper....

poze
40+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Prisi, ai dreptate e tare linste pe aici, eu am dormit pana la 1,30 iar acum se pare ca bantui. Il simt pe bebe ca apasa jos, dar contractiile si durerile au disparut.Bebe s-a jucat la greu in burtica, de fapt cred ca asta mi-a alungat de tot somnul.

Bee, nici eu nu stiu cum ar fi mai bine pt bebe si pt mine, sa ma rog sa se declanseze nasterea singura, sau sa merg linistita vineri la Sp sa-mi declanseze\dr nasterea.Vineri dr mea este de garda, ceea ce ma linisteste, ma gandesc ca desi la Roxana i s-au rupt membranele acasa tot i-a facut injectia lui peste ca nu avea contractii(cel putin asa am inteles eu)Asa ca sincer chiar nu stiu.Parca inclin sa merg vineri la spital.....si dupa cum stau lucrurile asa cred ca se va intampla.

Merg sa incerc sa mai dorm.

cecilia,39+ Cristian Matei
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Cecilia bebelusha mea o simt jos de mult dar de vreo 3 zile parca nu ma mai pot tine, merg la baie de 6 ori intr-o ora iar la plimbare mai mult de 500 de m nu prea mai pot, bebelina e destul de activa, merg maine la dr sa vad ca-mi zice, contractii am in fiecare zi da nu dureroase

poze
40+ Miruna

Mergi la inceput

Prisi cunosc senzatia si eu merg foarte des la baie, eu mai am si alta problema de altfel am avut-o de cand ma stiu, sunt constipata, indiferent de ca mananc, pana acum ma ajutau supozitoarele, dar acum nici astea nu mai au efect, imi este si frica cand merg la baie,
mi-e sa nu iasa cu totul...... nu glumesc.
Bafta multa la dr, cred ca e timpul sa-ti si tu bebelusul in brate, chiar asa de ce te mai lasa daca ai trecut de sapt 40, eu stiu ca este destul de riscant sa treci de termen.

Vad ca sunt singura pe aici, ma bucur ca macar voi puteti dormi, eu am niste arsuri..... acum beau lapte si mananc biscuiti.Vad ca nici laptele nu ma ajuta... am gafat-o aseara, am mancat nectarine, ma asteptam la arsuri dupa ele, dar cine s-a putut abtine sa nu manance....aveam si eu pofta.

Bafta la doctor celor care merg maine, sa veniti cu vesti bune.

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Nu naste nimeni azi??????????????

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Cecilia si Prisi vad ca nu aveti somn!
EU una am niste dureri post tuseu vaginal + cultura secretii col, de nu am putut dormi. A fost un cosmar intreg noaptea asta. Nu tu sa pot sta culcata, in fund e tot rau. PArca in picioare imi mai trece. Si astept dimineata sa ma bag in cada sa uit de dureri. Noaptea n-am indraznit ca mi-e frica sa n-o trezesc pe cea mica. Si culmea e ca n-am mai patit faze de genul asta dupa controlul pe masa. Am mai avut in schimb dureri de genul asta si acum vreo 2 saptamani, cand eram zombi de nesomn. Asta este. Dintre placerile sarcinii. Sper sa ma mai ierte, ca mai am treaba si chiar nu e momentul sa nasc. Trebuie sa stau cumintica la coada sa-mi vina randul.
Bee 34+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Neata,
am dormit si eu un pic, m-a trezit o contractie sper sa mai vina si altele sa nu fie doar asa ....alarma falsa, am mai avut contractii da asta a si durut

Bee sper ca esti mai bine si pe mine m-a durut ultimul control, dar numai la spital, dupa nu am mai avut nimic, pup

poze
40+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Nu stie nimeni daca e grav cu circulara de cordon?

teo

Teo, la simpla circulara eu stiu ca nu e problema. In unul din filmele vazute cu nasterile in direct la noi la clinica, unul din bebelusi avea circulara si moasele i-au dat cordonul peste cap si gata, l-au scos. La dubla sau tripla circulara stiu ca e problema, dar la simpla nu e. Si mai e vreme sa se desfasoare. Deci chiar nu ai de ce sa te stresezi!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Offf, eu nu am dormit toata noaptea... Atata m-am perpelit prin pat si m-am sucit, ca m-a gasit dimineata huhurez... Am niste arsuri calumea de tot. Vreti si voi? Eu cred ca bebe o sa iasa direct cu codita lu ta-su...
Asssaaaa, plus ca ma duc la baie non stop. Nici nu trebuie sa simt nevoia, ca daca ma pun pe tron, fac instant... Trebe sa-mi iau pampersi...
Bebe misca fratica de zor. Eu nu stiu, zau, unde are atat loc de intors TIR-ul?! Da din maini si din picioare de zici ca exerseaza toate stilurile de inot. Cred ca cel mai mult ii place ala ”fluture”, la ce galme si guguloaie vaz eu prin burtoiul meu...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput