cand nu mai e prea devreme pt o crema de fata?
stie toata lumea cat e de important sa ai grija de fata, hidratare si toate cele, dar eu una nu stiu daca sa incep sa folosesc o crema de fata in mod regulat... am 19 ani, nu ma machiez deloc si totusi, am vazut ca atunci cand rad se formeaza o groaza de riduri in jurul ochilor. acum nu'i bai, pt ca dispar, dar asta nu o sa tina o vesnicie si voiam sa stiu macar orientativ cand sa incep si cam ce sa folosesc...
Raspunsuri
M&M spune:
Subiectul tau m-a dus cu gandul la un interviu cu Sharon Stone, in care aceasta ii multumea mamei sale pentru ca , la varsta de 14 ani, o invatase ca e timpul sa foloseasca crema de fata oentru un ten frumos mai tarziu.
EU am inceput sa folosesc crema de fata pe la 20 de ani.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Anca Wish spune:
Eu am 30 de ani si foarte rar folosesc o crema de orice fel. Multumesc lui Dumnezeu ca inca nu s-a instalat niciun rid pe fata mea, dar nu cred ca norocul va tine foarte mult.
Mi-e greu sa ma educ in sensul asta. Sunt foarte lenesa.
O crema hidratanta cred ca nu strica la nicio varsta, dar una impotriva ridurilor cred ca e, totusi, prea devreme de folosit. 
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
Criss75 spune:
Eu cred ca ar trebui sa folosesti o crema hidratanta de zi , iar seara cel putin o crema pentru conturul ochilor. Asta ca sa iti mentii pielea tanara si frumoasa.
Criss si Alex
claujro spune:
Eu am 32 si nu folosesc nici o crema si si pe mine, probabil natura m-a ajutat sa mentin tenul normal (fara cosuri, pete, riduri). Si eu sunt lenesa in privinta asta si la fel, nici eu nu cred ca ma pot autoeduca in privinta asta.
petaluda spune:
b.daria, eu am inceput sa folosesc creme de fata in mod constant de pe la 18-19 ani. Ca pana atunci cam uitam sa imi dau o zi din doua. E vorba de creme hidratante, nu de anti-rid ca nu cred ca la varsta asta se pune inca problema.
Si acum tot creme hidratante folosesc, nu sunt grase deloc si simt ca nu mai " trage" pielea de pe fata dupa ce le aplic. Eu acum folosesc de la Neutrogena crema Pure Glow de care sunt tare incantata, si asta primavara am folosit tot de la Neutrogena Visibly Clear, care nu permite tenului sa luceasca.
Daca zici ca se formeaza mici riduri in jurul ochiului ( mai mult decat e normal, ca altfel toti le avem cand radem ) s-ar putea sa ai pielea mai fina/uscata in acea zona. Incearca sa folosesti o crema hidratanta pt conturul ochilor.
Si sa nu uiti, chiar daca nu ai purtat machiaj in timpul zilei, seara e bine pt pielea ta sa te demachiezi, sau sa te speli pe fata cu o lotiune fara sapun ( sapunul clasic usuca foarte tare tenul ), ca sa elimini praful care se depune pe fata.
J G spune:
Eu am inceput sa folosesc crema de fata de la 14 ani, mama observand ca am tenul uscat. Multumesc mama! La mine s-a format un reflex, nu pot sa adorm daca nu sunt spalata pe dinti si data cu crema hidratanta.
Deci nu e devreme, mai ales daca observi riduri fine cand razi.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
carolinah spune:
Pentru fata uscata nu este niciodata prea devreme sa o hidratezi. Eu pe fiica mea de 5 ani o dau pe fata cu crema de la 2 luni, ca altfel ii crapa fata si face rani. Vara e mai bine ceva, dar iarna e dezastru.
Daca la 19 ani vezi riduri fine care se formeaza, inseamna ca ai fata uscata si trebuie sa o hidratezi. Foloseste creme diferite iarna si vara.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
filofteia spune:
Asa cum spun si fetele depinde de ten. Au am tenul foarte uscat si alergenic. Ma dau cu creme de pe la 15 ani (era pe vremea lui Ceausescu si ma dadeam cu lapte Doina), altfel fata mi se usca si se cojea ca pielea de sarpe. Apoi am incercat mai multe creme pana la cele mai scumpe, dar tot la cele autohtone am ajuns. (gerovital plant). Singurele care mi-au mai mers bine au fost cele din gama Nivea, fabricate in Germania. Si musai sa nu fie parfumate.
Foloseste o crema pentru varsta ta (adica nu antirid). Poti incerca mai multe firme pentru ca fiecare ten are alte caracteristici.
liliana29s spune:
Si eu fac peste citeva zile 33 de ani si nu am folosit creme niciodata. Nu am probleme cu tenul nu am avut niciodata si nici ridurile inca nu dau semne dar cred ca ar fi timpul sa incerc ceva.
Ce crema imi recomandati pt. un ten normal ??
E normal sa am senzatia ca-mi transpira fata atunci cind ma dau cu crema ?? ca parca asta am simtit atunci cind am incercat.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dani!!!
CristinaT spune:
Si eu fac 37 de ani in curand si nu pot suporta crema pe fata. Transpir instantaneu... la fata... exista creme si pentru noi?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...