cand nu mai e prea devreme pt o crema de fata?
Raspunsuri - Pagina 2
ellinia spune:
Da, sunt creme foarte usoare. Uite, de exemplu, cand ma dadeam cu Nivea simteam efectiv ca imi ies bobite de transpiratie pe fata, de parca toata crema imi iesea pe fata
si am renuntat. Dupa foarte multe incercari am descoperit crema Aslavital, de zi, cu care ma dau acum mereu si ma simt foarte bine, iar de noapte, una din gama H3 (chiar daca sunt pentru ten matur - eu am 28 de ani - totusi o folosesc pentru ca imi place cum imi simt fata). Apropos, poate imi spune si mie cineva daca e o greseala ca folosesc o crema pentru ten matur de la varsta asta! Avand in vedere ca imi prieste, are vreo importanta? E agresiva pentru piele sau ceva de genul asta?
Pana la urma, cremele se testeaza si cea care ti se potriveste o folosesti.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
b.daria spune:
multumesc mult pentru raspunsuri, in principal si eu tot la creme hidratante ma gandeam, cu toate ca nu am tenul deloc uscat, ba chiar e foarte gras. innebunesc dimineata cand ma trezesc cu fruntea lucioasa, iar in timpul zilei trebuie la cateva ore sa imi curat fata... nu stiu de ce, doar zona ochilor e foarte uscata, in timp ce in rest trebuie sa ma lupt cu de toate, de la cosuri si puncte de toate culorile, pana la pete si urme. a propos de pete, stie cineva vreo crema care sa le mai estompeze in vreun fel? am vazut una pe la oriflame(cred), dar nu am incercat'o...
conchita spune:
B.Daria, am inteles ca la ten gras e bine sa folosesti un toner inainte sa folosesti crema. sau iti poti curata fata cu un demachiant usor seara, chiar daca nu te-ai machiat. sau cu un cleanser special. si sa te speli dimineata cu servetele speciale pentru fatza. nu e bine sa folosesti creme pentru adulti, sunt prea tari pentru pielea ta. alta idee sa iti pastrezi tenul curat si frumos este sa ai grija la dieta si sa te protejezi de soare cu o lotiune sun-block cu spf cel putin 15. si sa nu bei, sa nu fumezi, sa nu pierzi noptile. :-))
eu prefer mastile de fata si masajul, asta pentru ca a fost dificil sa gasesc creme care sa mi se potriveasca (cele cu ulei de masline merg la mine), am pielea foarte sensibila.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Si eu fac 37 de ani in curand si nu pot suporta crema pe fata. Transpir instantaneu... la fata... exista creme si pentru noi?
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema.Singura crema de fata cu care ma impac este Happyderm de la Loreal.E usoara,superlejera, imi lasa pielea catifelata,fara urmele de grasime specifice altor creme de fata
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
cristina1974 spune:
Niciodata nu e prea devremepentru foosirea unei creme de fata, insa problema e ca rebuie sa o stii pe care anume sa o folosesti,ca sa obtii rezultatul optim.
Asta depinde de tenul pe care-l ai, fara doar si poate. Eu am 33 de ani, nici un rid pe fata, insa respect regulile vis-a-vis de ingrijirea proprie cu sfintenie.Din adolescenta, de pe la 14 sau 15 ani am inceput sa folosesc cu reularitate cremele de fata, atat ziua cat si noaptea.
Ajutati-o pe Sonia
petaluda spune:
Toate tipurile de ten trebuiesc hidratate, chiar si tenul gras, numai ca trebuie sa gasesti o crema pt tipul tau de ten. Hidratarea corespunzatoare previne aparitia ridurilor de mai tarziu dar si a petelor...
Gama de cosmetice Avène, o marca frantuzeasca pe baza de apa termala, propune mai multe produse special create pt tenul tanar, cu probleme. Cunosc pe cineva care le-a folosit si intr-adevar erau nemaipomenite. Am vazut ca a folosit un gel pt spalatul fetei, fara sapun, o crema hidratanta, Clean-ac, parca se numea, si o alta crema de fata cu SPH 40 pt cand iesea din casa, pt ca daca ai acnee aceasta este favorizata de expunerea la soare.
Si eu in adolescenta am avut probleme cu cosurile si la mine s-a rezolvat cu aplicari saptamanale de masti cu argila. Le cumparam de la Aslavit parca.
Cel mai bine e sa te duci la un dermatolog daca problemele tenului iti dau mari batai de cap.
Si poti sa profiti si de fetele care machiaza prin magazinele de cosmetice ( Sephora, Beauty Shop, Body shop ... ) sa le intrebi pe ele exact ce tip de ten ai, pt ca poate fi o combinatie, de ex uscat in anumite parti si gras in altele, apoi vei sti cu siguranta ce creme sa alegi.
Iael spune:
Eu am incercat sa folosesc creme de fata si de fiecare data mi se irita pielea . Am fost la dermatolog si mi s-a recomandat Avene prntru piele intoleranta si am folosit-o o vreme . Apoi am observat ca pielea nu se mai irita nici atunci cand am folosit alte produse .
Acum nu stiu daca ar trebui sa mai folosesc , cele mai multe dintre creme contin o multime de parabeni .