Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by dany26

Creem, ellis si roxx FELICITARI pt bebeii grasunei...se pare deci ca la noi predomina bebeii grasunei ...eu fac exceptie ca e mai mic cu o sapt dar....e ok sper!

Eu nu cred ca ajung joi la intalnire...pt ca ies la 6.30 de la sv...si e cam departe si nu am masina....dar data viitoare....ajung sigur!

28+ ANDREI

Dany..si Bebelina mea e mai mica cu vreo 2-3 zile, dar nu e nici o problema! Stai linistita ca e totul OK cu Bebeul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!!!!
Am fost ieri la epilat,si n-am patit nimic,in caz ca va intrebati.
Azi ma duc la eco,de abia astept!!!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel31+ Beatrice Alessia
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata, ce faceti?

Mie tot rau imi este, nu se face deloc mai bine...

Vasari, sa ne spui cum ti-au iesit analizele!
Irina, cum te mai simti?
Creem, felicitari pentru grasuna! Are timp sa mai faca o tumba, insa in mod normal nu o mai fac...
Cami, ai totusi o viata destul de stresanta! Nu ti-e greu sa-l vezi asa putin pe Sebastian? De fapt, intrebare prosteasca, mai bine zis: cum te-ai obisnuit cu asta? Eu din motivul asta am lucrat dupa Jasmina numai part-time, ca sa fiu cat mai mult si cu ea (mai ales ca nici nu stiu cine ar sta asa mult cu ea, ca la gradi se inchide la 17.30 si nici nu as vrea sa o las asa mult acolo; nici nu este recomandat - chiar cei de acolo recomanda sa nu fie copilul mai mult de 38 de ore saptamanal la gradi, ca e prea mult pentru pitic...). Tu ai ajutor cu bunicii, nu?
Vad ca si Ellis a fost la eco, am scapat eu... Ce fain ca nu mai aveti mult!
Roxxy, sigur ca poti face in continuare efort gen curat, aspirator (cu toate ca mie mie se pare tare greu cu aspiratorul pe covoare...). Insa corpul ti-a aratat ca lui i-a fost prea mult., Deci ori pauze mai dese, ori il lasi pe sotul tau sa dea cu aspiratorul (la mine asta e treaba lui, dar eu oricum rar am dat si inainte).
A propos de Avent, eu sunt mare fan! Am si pompa de san, inca de la prima sarcina, din pacate n-o gasesc!
Fetelor, voi v-ati documentat un pic asa despre alaptat? Cele care aveti de gand? Sa fiti pregatite, pentru ca primele saptamani sunt de multe ori nu tocmai roz la acest capitol, si mai bine sa stii ce te asteapta. Dupa, e usor, dar la inceput oricum suntem mai stresate, obosite, si daca nu suntem pregatite, prea usor renuntam, si e mare pacat!

Adina 24+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Mult succes Ramonella la eco!!!

Creem mersi...dr-itzle de la 2 eco mi-au zis ca ar fi din cauza ca am avut mereu CM neregulat...sper sa fie asa!

28+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ADINA imi pare rau ca nu te simti bine.eu sunt bine,numai ca presiunea aia ajos tot mai este,lichide am inceput sa beau in prostie numai de frica de infectie,cred ca o sa ajung sa pun o hartie cu rezervat la baie ca a devenit unul din locurile in care stau cel mai des in casa.
cu alaptatul eu am primit o carte de la medic pe care trebuie sa ma apuc sa o studiez constiincios,pe mine una ma intereseaza mult,si as vrea sa am laptic ptr bebeii mei,consider ca e cel mai sanatos ptr puiutii mei,acum DOAMNE ajuta sa functioneze bine fabrica!

31+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si eu tot pentru gama Avent votez
Am sa iau tot de la ei de la mameloanele de silicon, tetine, biberoane, suzeta si pompa de muls Isis.
Am avut cate ceva si la Bogdan si mi s-au parut cele mai bune.
Atunci am avut si Chicco si Nuk.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esma_angel spune:

va multumesc ptr primire....

mai fac inca o data apel dc se poate sa fiu trecuta in lista cu DN 12.02.80, UM 22.02 si DPN 29.11 si cu un carucior roz, si dc nu cer prea mult si adresa de mail cu parola, plsssssssssssssss

multumim anticipat

Melek, mamica lui Esma (06.10.2003), si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

eu am iesit putin pe afara sa cumpar cate ceva.va pup si vb mai tarziu!

31+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata!
FELICITARI, CREEM, PT GRASUNICA, E SI MAI GRASUNICA DECAT A MEA! SI LA MINE E IN POZ CRANIANA, DR MI-A ZIS CA E BINE SA STEA ASA, SA NU SE MAI SUCEASCA...DE FAPT A ZIS "VAI DE FUNDUL TAU DACA SE MAI INTOARCE".

ERIKA, DIN PACATE NU VOI VENI LA INTALNIRE, PENTRU CA NU POATE SOTUL SUB NICIO FORMA NICI SA MA DUCA, NICI SA MA ADUCA, IAR MIE MI-E GREU SA IES SINGURA PANA ACOLO CA MEREU MI-E RAU CAND IES...CU TENSIUNEA MEA, LIPSA DE AER...MI-AS FI DORIT SA VIN, POATE REUSIM DATA VIITOARE.

Ellis28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

ce mai fac fetele..,eu am pus niste carne la dezghetat ca vreau sa fac niste paste bologneze...,ca nu ma ami facut de mult...si in timpul asta liber...,daca va zic ce caut pe net o sa va apuce rasul..dar poate stiti si voi un site sau un magazin Bucuresti unde as putea gasi hainute ptr catelusi..,ca maicamea e disperata ca are un Bichon Maltez si tocmai a tuns-o la 0,ca nu o mai putea pieptana,iar ea era asa de mica ,dar acue si mai mica...,are par numai pe cap,deci va dati seama cum arata,dar va arata bine pe viitor,ca eu i-am spus ca la caini primul par ar fi indicat sa se tunda...dar nu a avut puterea pana acum si ieri au tuns-o ,asa ca ma intrebat daca-i pot face rost de o hainuta ceva ,ca sa o poata scoate afara,stiti ceva despre asa ceva!!??

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput