Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Adina, imi pare tare rau ca inca nu ti-a trecut! stai in casa cat mai mult si odihneste-te! Ai incercat cu ceva pt. cresterea imunitatii, iei vitamine??? Jasmine ce face, merge la gradinita?

Eu am noroc mare cu soacra mea, il iubeste enorm pe Sebastian, isi dedica toata ziua lui- adica daca are alte treburi le face seara sau mai spre noapte. Noi stam in acelasi bloc, aceeasi scara- doar un etaj ne desparte- asa ca este un frecus non-stop intre case, Sebastian nu simte trecerea dintr-un mediu in altul (sunt extensii unul al celuilalt ). Soacra-mea face mancare, in timpul saptamanii nu am grija gatitului (nici in weekend nu ma omor, fac din astea rapide- ca sotului meu nu ii plac mancarurile prea sofisticate ..daca ii dai zilnic snitel/friptura+ cartofi prajiti+branza+vin este cel mai fericit...)

Bafta la eco tuturor care merg zilele acestea! astept poze

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

offf ,imi pare rau Ellis,ca ai probleme cu tensiunea si pe mine ma mai apuca uneori,dar daca ma asez un pic si beau apa ca sa ma linistesc e ok..,eu inca mai conduc,eu si asa sunt sarita un pic,nu pot sta locului,am zis ca din octombrie ma las de condus..,pana atunci mai merge!! pacat ca nu poate sa vina toata lumea,asta e..,dar data viitoare o sa fie cred si mai dificil..,sa ne inatlnim,ptr ca o sa fim si mai babane..,iar dupa vin bebelusii...,etc,asta e!!

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata
ce fac fetele???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

eu pana la urma plec maine dimineata spre Bucuresti...,ca sa fiu odihnita ptr joi,ca asa daca as pleca joi iti dai seama....,si am sa raman cu sotul pana martea viitoare ca miercuri am programare la eco la Sibiu!
Nu ma asteptam sa mai merg pe la Bucuresti pana la sf.lui sept.asa ca nu mi-am facut programare la eco Euroclinic si acum am sunat daca tot merg si binenteles ca era super plin,asta e..,sper sa fiu multumita la Polisano Sibiu!

30+ Angelina

Mergi la inceput

bb_yasmi,care-i treaba cu voi,la oraasta se trezeste lumea?!
am citit la calcul nasterii un mesaj scris de tine,era in legatura cu primele miscari ale bebelusului,daca era adevarat ,tu deja trebuia sa nasti,nu?! ca parca ai simtit la 16 sapt. ca si mine...,cu toate ca lumea spunea ca nu-i adevarat!! cica din momentul in care simti primele miscari ale bebelusului,mai ai 4 luni jumate,ai depasit bine asa ca multa sanatate in continuare!!

30+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da erika, e o prostie, un babism!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

'NEATZA!...sau BUNA ZIUA!

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

buna ziua rge,ati aparut si voi...,iti pun si tie aceeasi intrebare,vi la intalnirea cu fetele?! ca acum daca e joi,tu ai luni miercuri si vineri ,gimnastica ,vezi ca am retinut?!

30+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

cand si unde?...nu promit dar fac tot posibilul!!

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata! la unii si la altii!

deci toata lumea voteaza AVENT... bine ca am discutat! Mersi!

aici aveti cu www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank"> PRIMELE HAINUTE

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput