Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
anacami spune:
Pussi, uite aici:
http://www.avent.com/uk/en/bottlefeeding_feeding_bottle.php
Si eu m-am nascut micuta (2-max. 2,5 kg), dar nu a fost problema- mai ales ca am fost din sarcina gemelara. Sebastian a avut la 37 sapt. si un pic 2840 g si 48.5 cm; a crescut dupa intr-un ritm fantastic, in primele 3 luni a luat chiar si cate 1,5 kg/ luna. Acum este exact cat trebuie, si ca lungime, cat si ca greutate
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
anacami spune:
biberoane Playtex (l-am cumparat din SUA, dar acum vreun an au fost importate si in Romania-le-am vazut la BabyExpo):
http://www.playtexproductsinc.com/infant/bottleFeeding_reusables.asp
Mai am un biberon la care se facea multa reclama pe site-ul Buburuza (mag. on-line al desprecopii)- Bfree- cu nu stiu ce sistem anti-colici super-destept .
Cele de la Dr. Browns si Bfree au niste tubulete prin ele, care cica ar ajuta la circulatia aerului (il vedeti aici, apasati pe marire poza http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2792584&cp=&fbn=Brand+Name+Secondary%7CDr.+Browns&f=Taxonomy%2FTRUS%2F2255957&f=PAD%2FBrand+Name+Secondary%2FDr.+Browns&fbc=1&parentPage=search)
Acum care are de facut, face cu toate ceaiurile si biberoanele super-inteligente.. Iar daca il alaptezi, chiar ca nu mai ai ce face..
lista necesar bb
pussi spune:
cami mersi frumos! ce m-a mirat e ca la acel magazin se aflau produse Avent, Chicco si Nuk .... deci nu stiu de ce vanzatoarea lauda doar Chicco??
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
roxx spune:
neata si de la noi!
am dormit asa de bine. m-am trezit de dimi cand a plecat florin si apoi am adormit la loc.
acum tre sa fac putin pe . am de si de .
va si doresc o zi buna si racoroasa.
vine Luca Teodor
Roxana 27+
dany26 spune:
Creem, ellis si roxx FELICITARI pt bebeii grasunei...se pare deci ca la noi predomina bebeii grasunei ...eu fac exceptie ca e mai mic cu o sapt dar....e ok sper!
Eu nu cred ca ajung joi la intalnire...pt ca ies la 6.30 de la sv...si e cam departe si nu am masina....dar data viitoare....ajung sigur!
28+ ANDREI
Roxxy80 spune:
Neata, burtici. S-au trezit si puturosii.
Fetelor, am si eu o problema. Ieri am facut curat prin casa (sters praful, dat cu aspiratorul, schimbat asternuturile) si dupa aceea am murit toata ziua de dureri de mijloc si de noada. Chiar nu mi s-a parut ca am facut mare efort, insa am fost rupta pt toata ziua. O fi normal? Chiar sa nu mai pot face nici macar un minim de efort?
Burticute, faceti si voi un efort si veniti la intalnirea de joi. Ar fi tare frumos sa ne cunoastem. Ma refer la fetele din Bucuresti. Dupa ce vom face cunostinta cu bebeii, o sa ne mai dorim sa putem iesi la astfel de intalniri (cel putin primele luni va fi imposibil). Ce ziceti? Faceti un mic efort?
Roxxy 26+Rares Matei
pufulet74 spune:
Buna dimineata burticutele !!
Eu m-am trezit de dimineata buna ca nu am mai putut dormi de pe la 5,30, mi-am pregatit omuletul de servici, si acum calc de zor hainutze... pfff.. noroc ca sunt mici :)
------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
anacami spune:
uite ce spun cei de la Avent:
http://www.avent.com/uk/en/learn_more_clinical_trials_colic_crying_fussing_feeding.php
In prima poza se poate vedea cum trebuie sa stea copilul la san in mod corect corect (adica trebuie sa cuprinda cu gurita intregul mamelon, nu doar sfarcul - altfel este jale atat pt. el ca nu are spor/randament, si pt. tina ca iti face rani, nu este stimulat sanul cum trebuie..)
lista necesar bb
irina_stef spune:
neatza gagici!
pussi eu eram hotarata sa cumpar de la chicco,dar moasa m-a sfatuit sa cumpar de la avent tocmai ptr smecheria anti-colici,mi-a zis ca multe mamici s-au declarat mult mai multumite de ele,si asa ca am luat de la avent.mie cel putin imi plac si mai mult ca au tetinele de silicon si nu latex.fina mea spunea ca astea cu tetinele din latex dupa mai multe sterilizari deja li se inmoaie foarte tare tetina.suzete le-am luat de la chicco ptr ca mi-au placut ca erau bleo cu ursuleti.
31+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
dany2007 spune:
Neata burtici!
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica