Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele
Eu am intrat sa va salut ca la 9 plec la masaj
Erica noi suntem nascute in acesi zi ,aceasi luna si acelasi an ar fi super sa nastem amandoua odata...cat despre intalnire nu stiu ce sa spun ,sincer nu cred ca ajung

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata! Eu azi merg sa-mi iau rezultatele la analize. Am repetat toate analizele de sange initiale. Sper sa fie Ca ok.

Fetelor, voi ati avut dureri ale oaselor bazinului? Nu am vazut pe nimeni plangandu-se de asta, dar eu de mai mult de o saptamana am niste dureri destul de urate.
Imi trec doar dupa o plimbare de jumatate de ora si daca stau prea mult in aceeasi pozitie ma trezesc cu aceleasi dureri. E posibil sa fie lipsa de Ca, sau ligamentele care deja pregatesc nasterea? Dar mi se pare prea devreme de acum.

Va doresc tuturor o zi super!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Vasari in mod sigur sunt ligamentele sau oasele bazinului care se desfac incetul cu incetul. Este absolut normal si nu este devreme .
Mai poate fi bebe care apasa pe un nerv sciatic.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna dimineata,cum ati dormit?! eu tare greu am adormit,cred ca era deja 3 si eu tot cu ochii la tv..,cand sunt singura,nu adorm asa repede!! Dar ma simt odihnita,oricum..!
ancadragoman,ce bine de tine ,esti la masaj..,foarte bine..si eu nu stiu de cand tot spun ca merg la masaj,dar nu mai ajung..!
vasari,imi pare rau ca ai probleme cu bazinul,eu pana acum nu am avut acest gen de dureri,atat doar ca intr-o perioada aveam niste carcei la picioare dimineata cand ma trezeam de imi venea sa plang de durere,dar am luat Magne+Calciu si nu mai am..,oricum si asa duc dorul sa ma intind calumea dimineata ca sa imi trosneasca oasele de placere,dar in situatia de fata la reveredere intins !!
Sper sa iti iasa rezultatele bune la sange!!Tu vi la intalnirea de joi?!

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

ma duc sa fac niste ordine prin casa..,sa aerisesc un pic,ca e asa un aer rece si placut afara...,v-am pupat!!

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

multumim pt. noul capitol! sa fie cu noroc! Doamne ajuta!

Aseara inchid calc. la 22 si voi de atunci deschideti capitol nou si mai scrieti 4 pagini

bb mersi, am fost! m-as duce si pe Brancoveanu.. tu ai fost?
vasari pe mine ma dor oasele bazinului si tot am zis... cica se dilata ... la ligamente e alta durere!
pufule bine ai revenit!

ieri la cumparaturi mi-a zis o vanzatoare ca sticlele(biberoanele) de la Chicco sunt mai bune decat cele de la Avent, ca au nu stiu ce supapa ce nu lasa aerul sa-l inghita BB! Stiti ceva de asta?

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Multumesc mult, fetelor, pentru raspunsuri!
Pussi, citisem, dar in ultimul timp m-a cam lasat memoria.
Ancuta, eu as vrea sa vin, dar inca nu am zis nimic pt ca trebuie sa vad cum reusesc sa-mi mut o programare la dr. Am facut-o acum vreo 2 saptamani...

Eu ma duc sa-mi iau analizele si apoi trec pe la birou, ca nu mi-am mai vazut colegii de ceva timp si-mi este dor de ei.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata fetele! Ce ma bucur ca s-au mai strans pentru intalnire
Poate vine si Roxana, daca nu are treaba; poate reuseste si Anca. Hihih, abia astept !!!!

Baai, eu vreau sa am copil micut, ca sa nu ma rupa in doua, ca eu sunt o finuta . Si cum i-am zis si doctorului, eu nu ma tem ca ar fi micuta, ca si eu m-am nascut cu 2800 kg si 49 cm, iar sotul cu 3,00 kg. Deci niste pui de crevedia, si acum suntem ditamai lunganii. Basca frati-miu care s-a nascut cu 3,100 si acum are 1,92 m si destule kile . asa ca dupa parerea mea, daca bebele e mare la inceput, nu e un semn ca ar deveni mare sau gras mai incolo.

Vasari sa stii ca si eu de cam 2-3 saptamani simt durere mai ales la oasele bazinului si intre picioare. Mai focusat pe piciorul stang, cu tot cu osul dintre picioare . Si cred ca deja bazinul se lateste, face loc la bb sa iasa mai usor. Nu-i devreme la 31 de saptamani. Pai cand vrei sa inceapa sa se lateasca?

Apropo, ziceti-mi si mie unde sa ma duc sa-mi mai cumpar de imbracat, ca nu mai am nimic sa pun pe mine . Vreau sa ma duc la shopping azi, sa-mi iau ceva dragut.

30+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna dimineata! Hai ca am reusit si eu sa intru...ca in weekend am fost mai mult plecata de acasa. Ne-am distrat pe cinste, am vazut si competitia cu barci de la Mamaia, am tot iesit pe la terase, etc. a fost grozav ca m-am simtit bine!

Ieri am inceput, in schimb, serviciul, mai merg luna asta si de la 1 oct intru in prenatal.
Si tot ieri am fost la echo...unde ne-a tinut cam putin, ce-i drept, dar Bebelina este foarte bine, are 1400gr, placenta gr 1, col lung inchis, aaaa si e deja in pozitie craniana. Dar dr. a zis ca mai are timp sa mai faca o tumba

Am vazut ca voi va pregatiti de intalnire...imi pare rau ca nu sunt acolo sa vin si eu, dar o sa ne povestiti si poate faceti si poze, da??

Pupici pe toate burticile!
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!

Pussi, toti zic la fel- ca ale lor sunt cele mai bune, ca au nu stiu ce sisteme inteligente . Si cele de la Avent sunt brevetate "anti-colici"

Eu mai am unele-tot la fel, supra-numite brevetate anti-colici (anti-frectii ): Playtex si dr. Brown.

Erika, eu nu pot promite ca ajung- merg la servciu zilnic, ma trezesc la 6 ca sa ajung la 8 (sunt f. punctuala ), seara ajung pe la 6 acasa, sunt franta; dupa 2-3 ma apuca un somn de nu vad tastatura. In plus, in ultimele saptamani am tot avut tot felul de treburi seara- vineri de ex. ma duc dupa amiaza la eco; intr-una din zilele acestea trebuie sa ajung in magazine sa imi iau rochie (merg la o nunta pe 15 sept.); imi promit in fiecare seara "maine ma duc", dar cand vine timpul zic "ma duc maine, acum sunt obosita..". Sebastian de abia ma asteapta acasa, in weekend nu pot nici atat (doar sa ma nimeresc sa merg intr-un parc- dar cu Sebastian nu as reusi sa stau 5-10 minute la terasa).
Poate la urmatoarea intalnire vin si eu- in ideea ca voi fi in prenatal - de la 1 sau 15 octombrie intentionez sa "ma las la vatra"

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput