Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 23
RGE spune:
VASARI!!!!!!!...Drumul Taberei..Cetatea Histria ..chiar la policlinica la etajul 1 este un laborator particular ..eu numai acolo fac..
ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pufulet74 spune:
Victo, de ce zici de mine, ca stau noaptea?
Acuma inca dorm, pe la inceputul sarcinii dormeam vreo 3 ore pe noapte ...
------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
pufulet74 spune:
Intreba ce e wrap-ul, din cite stiu eu asta e, am un link cu info despre el:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475&SearchTerms=Wrap,in
Eu cred ca la asta se referea Adina
------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Vasari spune:
RGE, multumesc mult, e chiar aproape de mine!
Fetelor, mie inca nu mi-a aparut nicio vergetura, dar tac malc, pt ca stiu ca pot aparea si in ultima zi! Ce-o fi o fi!
Ancuta, am vorbit azi cu o colega care a nascut la Giulesti si a zis ca toata lumea s-a purtat super cu ea, desi auzise numai povesti... La fel si alte fete care au nascut in aceeasi perioada cu ea. Singurul neajuns (sau depinde cum il considera fiecare) e ca nu lasa bb in camera cu noi.
31+
roxx spune:
creem, pe mine ma mananca sanii- mai mult cel stang si am observat si niste dungutze pe el - si burtica. dar ma dau cu crema si imi trece.
vine Luca Teodor
Roxana 27+
Victo spune:
valei fetelor..cum puteti mama manca..ardei iute..usturoi??? io nici piper nu pun la mancare...
ha ha RGE si eu tot cu petit beuerre sunt..dar cu lapte ii prefer eu...ca seara fructe..nu e indicat pt arsuri.
pussi eu nu prea beau apa dc am arsuri, ca vomitatu-i gata...
Lala mami, tu numa ne dai sfaturi..tu nu ai intrebari? hai ma zi-ne tu ce faci...ce mananci..iaca-ta noi ne intrecem acilea..
creem pe mine nu ma mananca, dar am o durere continua la coastele din dreapta, sus.
ca mi-am amintit..imediat intram in luna a 8a unele dintre noi. va mai incumetati la
pufu, pai am vazut ca le-ai tinut companie fetelor asta-noapte. eu pe la 11 pic de somn..bine, dar la 8 sunt sus!
va rog sa observati ca am progresat si raspund nominal..
am adoptat tehnica lui cami(cred) cu notepad-ul...merge..
v-am pupat. ma duc la un film.
31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
roxx spune:
quote:
Originally posted by Victo
... dar am o durere continua la coastele din dreapta, sus.
31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
si pe mine ma doare tot acolo. cateodata mai tare, parca ma arde.
vine Luca Teodor
Roxana 27+
Lala_D spune:
Victopai spusei acu cateva pagini ce am facut de mancare
Intrebari momentan nu am , poate si de la relaxarea de a mai fi trecut odata prin asta.
Am fost muuuult mai disperata in primul trimestru din teama de a nu pierde acest copil dar acum de cand misca m-am relaxat.
Acum astept cu nerabdare sa ajung in decembrie
Iar nasterea pentru mine a fost un eveniment placut care nu mi-a lasat niciun sentiment urat desi am nascut natural, fara epidurala.
Asa incat daca va pot spune voua cate ceva despre asta pe mine ma multumeste.
Dar nu ai nicio grija daca ma apuca intrebarile aici vin cu ele
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
creem spune:
quote:
Originally posted by roxx
creem, pe mine ma mananca sanii- mai mult cel stang si am observat si niste dungutze pe el - si burtica. dar ma dau cu crema si imi trece.
vine Luca Teodor
Roxana 27+
Banuiesc ca iti trece mancarimea...liniutele roz nu cred...eu m-am dat cu putina crema hidratanta, dar cred ca si de la sutien ma mananca, mai ales cand il dau jos. O sa stau mai mult fara prin casa, dar la servici n-am ce face
creem spune:
quote:
Originally posted by roxxquote:
Originally posted by Victo
... dar am o durere continua la coastele din dreapta, sus.
31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
si pe mine ma doare tot acolo. cateodata mai tare, parca ma arde.
vine Luca Teodor
Roxana 27+
Si pe mine ma doare la coaste dar mai ales in partea din spate a coastelor...dar cred ca e si din cauza pozitiei in care stau.
fetelor voi mai stati pe spate? ca mi-a zis dr. sa incerc sa nu mai stau decat pe o parte, dar nu pot intotdeauna, ca ma atentioneaza b ca nu ii place. Cel putin eu asa deduc