Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 24
Vasari spune:
Creem, eu ma trezesc noaptea ca dorm pe spate! Nu am ce sa fac...
De exemplu, noaptea asta m-am trezit dormind relaxata pe spate, am vrut sa ma intorc pe-o parte, dar mi s-a parut ca mi se rup oasele bazinului, asa ca mi-am luat avant si m-am rasucit!
Daca acum abia ma intorc, nu stiu ce o sa fac mai incolo...
Stiu ca nu e bine sa dormi pe spate, dar la mine se pare ca e inevitabil :))
31+
Vasari spune:
Mai, eu cred ca am halucinatii! Am vazut sau nu... un subiect postat de creem in legatura cu dormitul pe spate? nu-l mai gasesc!
Clar e ca eu am raspuns la ceva!!
31+
pussi spune:
creem incearca cu un tampon cu ulei de masline, ala sigur hidrateaza! si lasa-i liberi acasa... face bine si pt. lactatie!
adina m-am dumirit si eu wrap-ul .. nu-mi iau ca nu le pot pune pe amadoua!
bb daca are si cine sa doarma cu tine atunci e super ok! Tati ar vrea sa mearga dupa 15.09 o sapt. in Delta la pescuit, merita saracul ca noi anul asta n-am avut concediu... dar mi-e frica de mine cu dormitul.. suntem obisnuite cu el in pat! Nu i-am zis nimic ca sa nu-l descurajej! Cu mine are cine sa doarma .. sau matusa sau o verisoara, desi o prefer pe mami meu!
victo ce bine ca tu poti manca branzica seara! Eu de dimineata am bagat 2 iautele si acid cat incape! Am sa vorbesc si cu gineco meu sa vad ce zice!
lala nu stiu hormonal ce ar actiona asupra tranzitului... de obicei singurul hormon care reduce tranzitul este progesteronul, progesteron ce nu va mai fi produs adata cu eliminarea placentei. Ovarele produc o cantitate mult mai mica si abia in faza luteala! eu cred ca are mai degraba legatura cu clisma si anestezia( care relaxeaza muschii) ca la orice interventie.
nimeni n-a cumparat cosmetice pt. BB?
Mi-am luat si eu tensiunea: 122/77. Cum e?
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
creem spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Mai, eu cred ca am halucinatii! Am vazut sau nu... un subiect postat de creem in legatura cu dormitul pe spate? nu-l mai gasesc!
Clar e ca eu am raspuns la ceva!!
31+
Da, n-ai visat e chiar inainte de raspusul tau! Si sa stii ca si mie mi se intampla la fel. Sotul rade de mine ca nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta!
Daca sunteti pe la mare cumva saptamana asta, am aflat ca va fi un targ pentru bebei si gravidutze de joi pana duminica la Liceul Mircea. Abia astept!
Lala_D spune:
Pussi eu am folosit la Bogdan si am fost foarte multumita cosmetice de la Bubchen
http://papagal.net/images/shampoo.jpg
Acum am de gand sa folosesc in primele luni produse Mustela.
http://www.mustelausa.com/images/about-baby-image.gif
Despre hormonul nasterii cred ca e vorba de oxitocina, cel responsabil de contractii, ca eu nu am avut nici anestezie si nici clisma, la fel si colegele de salon, dar moasele pe toate ne-au avertizar de vizita la baie.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
Vasari spune:
creem, ce bine ca am raspuns cu adevarat la ceva! am niste momente cateodata (poate si de oboseala) cand nu mai stiu ce e real. Au inceput sa ma sperie episoadele astea :).
31+
Jasmin012 spune:
Buna, burticutzelor, sper ca toate va simtiti bine si nu aveti nevoie de o macara sa va impinga de la spate cind coboriti din masina, asa cum ma simt eu...Azi am intrat si noi in luna a 7-a...
Doamne, greu e sa mai tina omul pasul cu voi, eu iar am o perioada mai aglomerata la servici de asta nu prea pot intra...Oricum confirm din nou prezenta la intilneala de joi, asa ca, Erika, sa stii ca venim si noi. Am dwe recuperat acum un intreg capitol, caci albinutzele au scris tare mult, ca intotdeauna.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pussi
multumim pt. noul capitol! sa fie cu noroc! Doamne ajuta!
Aseara inchid calc. la 22 si voi de atunci deschideti capitol nou si mai scrieti 4 pagini
bb mersi, am fost! m-as duce si pe Brancoveanu.. tu ai fost?
vasari pe mine ma dor oasele bazinului si tot am zis... cica se dilata ... la ligamente e alta durere!
pufule bine ai revenit!
ieri la cumparaturi mi-a zis o vanzatoare ca sticlele(biberoanele) de la Chicco sunt mai bune decat cele de la Avent, ca au nu stiu ce supapa ce nu lasa aerul sa-l inghita BB! Stiti ceva de asta?
BURTICA ROZ
Pussi, eu mi-am luat 2 biberoane de la Avent, sunt anticolici cica, nu permit lui bebe sa inghita aer in timpul mesei...stiu ca produsele Avent sunt cele mai bune, dar eu cu tehnica nu o am....stiu asta tot de la voi...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
pussi spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Pussi eu am folosit la Bogdan si am fost foarte multumita cosmetice de la Bubchen
http://papagal.net/images/shampoo.jpg
Acum am de gand sa folosesc in primele luni produse Mustela.
http://www.mustelausa.com/images/about-baby-image.gif
Despre hormonul nasterii cred ca e vorba de oxitocina, cel responsabil de contractii, ca eu nu am avut nici anestezie si nici clisma, la fel si colegele de salon, dar moasele pe toate ne-au avertizar de vizita la baie.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
mersi! scuze! e clar ca tu vorbesti clar de actul in sine si eu de reluarea tranzitului acum am priceput! Mersi frumos din nou!
BURTICA ROZ
pussi spune:
lala de Mustela produse de sunt multumita pana apare prima vergetura! Oricum sunt bune, asta e clar!
jasmi merg pe AVENT, m-au convins fetele!
BURTICA ROZ