Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 22
creem spune:
Aaa...si BB, am vazut ca erai ingrijorata ca nu se misca Yasmi...stii ca si eu am avut perioade cand o simteam foarte putin si intram in panica, dar erau alarme false. Cred ca era doar mai somnoroasa in zilele alea. Si chiar ieri mi s-a intamplat la fel, dar ma autosugestionez ca e totul bine! Fii linistita si increzatoare ca e totul bine!
pussi spune:
creem eu m-am dat pe sani cu crema inainte sa fiu ... si acum ma dau cu crema antivergeturi...stiam de la o mamica ca i-au aparut vergeturile cam la 1.5 luni de sarcina, abia aflase ca e ! Asa ca am incercat sa previn! Eu zic ca e normal!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
Roxxy80 spune:
Creem, mi-e mi-au aparut vergeturi doar pe un san (cel care a crescut mai mult), insa nu ma mananca. Am auzit ca sunt normale mancarimile, inclusiv cele de burtica. Eu zic sa nu-ti mai faci probleme. Da-te cu ulei de bebelul cum ma dau si eu.
quote:
Originally posted by creemquote:
Originally posted by bb_yasmi
eu sunt in pic..., sotzu' va trebui sa plece peste cateva zile sau o saptamana afara din tara timp de 3 saptamani si mie frica sa nu nasc in timpul asta sau daca nu am sa ma descurc singura???? mamai meu vine de abia peste o luna in tara (sa ma ajute dupa nastere), soacra vine si ea peste 2 luni in tara ....oara o sa ma descurc???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
BB stai linistita ca nu nasti tu asa repede! O sa fie bine, ai sa vezi!
Fetele, nu imi raspundeti si mie? VA mananca ceva, vergeturi, sani? sau eu sunt mai ciudata?
Roxxy 27+Rares Matei
Lala_D spune:
PUSSI am impresia ca nu e la fel cu laparo . Cred ca are legatura mai ales cu hormonii eliberati in timpul nasterii si de aici tranzitul mai dificil.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
Victo spune:
gata, m-am intors,,curatica..
erika..cu progaramarle la euroclinic...mai incearca..sa stii ca nu toate operatoarele iti dau acelasi raspuns! eu am probat pe pielea mea!
RGE..bine ca mi-ai facut pofta de lapte cu fidea...
adina g, ce-i acela wrap???
ellis, ai grija cu tensiunea ta. :)
fetelor nu mai reusesc sa recuperez..offf..si numa o zi n-am intrat.
ma duc sa mananc ceva..acum am descoperit branza fagaras de la milli sau napolact..e ok pt o cina usurica...
idei de mancare pt mane..ca azi e deja tarziu..cu ce am facut eu azi, bineinteles.. ciorba d e fasole verde si felul 2 un fel de salata orienatala, doar ca am pus asa...cartofi, oua, rosii, catraveti, ardei, ceapa..si cu vinegreta de rigoare..mai trebuiau niste masline, da mi-a fost lene.:)
31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussi
bb ar trebui sa fie cineva langa tine... pe care sa poti conta, sa suni la orice ora ... daca chiar apare ceva!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
pai am pe cine sa sun in caz de nevoie si vreau sa vb cu o femeie sa vina sa doarma la mine noaptea!!! iti dai seama ca daca nua m pe nimeni nu pleaca tati.....
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by creem
Aaa...si BB, am vazut ca erai ingrijorata ca nu se misca Yasmi...stii ca si eu am avut perioade cand o simteam foarte putin si intram in panica, dar erau alarme false. Cred ca era doar mai somnoroasa in zilele alea. Si chiar ieri mi s-a intamplat la fel, dar ma autosugestionez ca e totul bine! Fii linistita si increzatoare ca e totul bine!
creem la mine misca dar nu mai e asa activa!!!
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
la capitolul mancare: pe noi ne-a invatat tati cu budinca facuta de el!!!! o data la 2 zile face budinca pt fetele lui!!!! dragul de el!!!!
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
fetele eu va pupi, ne bagam la TV un pic, asa la telenovele....
cine face prezenta in tura de noapte???? iarasi doar eu si erika ???
ne auzim ami tarziu!!
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
dany2007 spune:
quote:
creem la mine misca dar nu mai e asa activa!!!
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
Nu te speria ca nu mai e asa activa.Acum e fetita mare si nu mai are loc in burtica de acum in colo s-a zis cu piruetele....,in schimb vor fi lovituri dureroase.La mine bebe a descoperit vezica si cum simte ca e ceva in ea...ma termina.Danseaza pe ea si ma trimite fortat la baie.
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica