Armani Code (parfum)
Nu stiu unde este locul subiectului asa ca scuze daca nu trebuia postat aici.
Cu se sa incep , cica cel mai vandut parfum in nord america oare sunt eu nebuna de nu imi place.La-ti incercat? voi ce parere aveti?
Sotul meu tocmai a venit de la spital dupa o operatie si a schimbat parfumul a aparut acasa cu acest miros specific de tamie sau iod , ma gandeam eu na o fi dupa operatie si asa miroase .Am inceput sa ma plang de miros ca mi se facea rau , din vorba in vorba am ajuns la concluzia ca nu era dat cu nici o solutie pe operatie si ca defapt este acest parfum.Yuk pute de mori mai costa si o gramada de bani.
Raspunsuri
A_Iulia spune:
Lemoni, la mine acum asta e in topul preferintelor parfumurilor pentru barbati.
So, din punctul meu de vedere esti ciudata ![]()
PS: Asa nu-mi placea mie un parfum barbatesc de la Kenzo, aveam senzatia ca miroase a transpiratie. Nu-l suportam si pace.
Adina +
Olivia 04.03.2004
Roxana Claudia spune:
Lemoni - eu si sotul ne-am luat ambele variante: masculin/feminin. Si da, ne place!
SI face toti banii.![]()
Roxana
15 sapt si
Catalin (5 iunie 2006)
Siminaf spune:
Mie personal imi plac amindoua. In schimb e unul Aqua di Gio parca, care mie mi se pare ca pute a... hoit!!! Ala masculin. Muream efectiv cind simteam la servici colegi care se dadeau cu ala! ![]()
Asa ca te inteleg, Lemoni. Este absolut normal sa nu-ti placa ceva ce place altora.
Lemoni spune:
O fi si chestia ca tocmai venea de la spital cu un miros diferit, am asociat mirosul gandindu-ma la boala , suferintza si mi-a cam intrat pe dos . O sa il mai incerc peste cateva zile sa vad daca imi schimb parerea si va anunt.
Clover spune:
Nu te astepta la miracole, ca asocierile olfactive sunt foarte rezistente la schimbare.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
madau spune:
Nu e musai sa-ti placa, fiecare avem alte gusturi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
toanca spune:
E parfumul cu care chiar azi sunt data; mie mi l-a cumparat sotul de ziua mea si deja incep sa dau mai putin din el ca e pe terminate![]()
Nu toti avem aceleasi gusturi
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
XIO spune:
Proful meu de psiho de anul asta se dadea cu un parfum absolut oribil , de la Bvlgari.Era atat de tare ca il simteam inainte sa apara el si cand ieseam din sala de curs asa miroseam de parca as fi stat lipita la el pe gat .
Armani acesta nu stiu cum miroase ,e u sunt innebunita dupa Bvlgari Aqva de cand l-am mirosit prima oara pe un prof buuuun
. 1 an intreg am salivat dupa parfumul ala , am asteptat sa dau restanta ca sa-l intreb ce e , sa nu creada ca ii fac avansuri sau ceva dar n-am mai intrebat(nu de alta , dar a vazut cum se uitau toate fetele dupa el ).
Cand am aflat ce e am oftat de cate ori il vedeam si ...l-am primit de ziua mea ![]()
Si acum cand trec pe langa el il iau de pe etajera , trag adanc in piept si fac "ahhhhhh"![]()
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
vikinga spune:
Am si eu varianta pt doamne, de ceva timp l-am primit cadou si e uitat si ignorat pe etajera. Nu-mi place deloc. Probabil ca in sarcina mi se parea prea gretos si greu, nu cred ca pot reveni la bune parerei in privinta lui.Oricum nu mi se pare un a fi un parfum de vara si mai ales de zi.Asa ca uite vezi, gusturile nu se discuta
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
otilica74 spune:
Mirosul unui parfum nu da bine pe pielea unora, nu e la fel la toti, depinde si de mirosul corpului respectivului utilizator. eu mi-am luat un parfum, prietena mea ma innebunea cu mirosul, la mine mirosea a pisu de cal.
Sau daca mananci usturoi ai alt miros al pieli, care in combinatie cu parfumul nu da bine...