Armani Code (parfum)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si sotul meu foloseste parfumul asta si imi place foarte mult.Am si eu Armani si imi place.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Pe cel de gagica nu l-am mirosit asa ca nu stiu sa-mi spun parerea , asa si eu sunt inebunita dupa Allure la gagici dar cel de barbat miroase a pisu asa ca se poate sa fie numai unul din ele bun. Am incercat si ieri treceam pe langa el si il miroseam din sticla , caci la consoarta i-am interzis sa-si mai dea in prezentza mea pt moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mi-a placut cum se simte Allure de am innebunit dupa el! Dupa ce l-am avut si m-am dat eu cu el.... bleah! Si nici la alte persoane nu mi-a mai placut. Inseamna ca numai prietena la care mi-a placut prima oara ar fi putut sa-l poarte... asta dupa nasul meu, desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

Lemoni, constat ca numai eu te pot sustine...
Deh, ce inseamna gusturile... Mai precis simtul olfactiv! Am fost chiar ieri sa cumpar doua parfumuri barbatesti si m-am dus ata la Armani pt Code (Black), dupa sugestiile de pe forum. Vreau sa spun ca am facut semi-instant stanga-mprejur si, dupa o ora de smelling-uri si sniff-uri m-am oprit la Ungaro, cu al sau Apparition, in variantele clasic (negru) si sport (gri). Mi s-au parut cele mai misto.
No offense la cele cu gusturi contrare: le respect pe toate, doar ca nu se potriveste o optiune de la om la om... Cu toate astea, raman deschisa la orice fel de sugestii si comentarii, pe care abia le astept pe tema.
PS. De la Chanel mi-a placut cel mai mult Platinum Egoiste, si mai slabut, dar pt mine intra in clasament: Paco Rabanne Ultraviolet (dar NUUUUU versiunea de vara, Summer Pop - care mi se pare Bleah!)
So...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Armani code imi place.Miroase foarte barbatesc dupa parerea mea.

Dar ce ziceti de Angel(terry mugler),cel de femei?
Eu cand il simt...moooor ma apuca instantaneu durerea de cap.Bleah! mi se pare gretos,mult prea dulce,greu....

Insa,cel mai nefericit,nepotrivit,nereusit parfum,este dupa parerea mea Paloma Picasso(cutia rosie cu scris negru)Oribil,n-am cuvinte.Il stiti?Miroase a pustiu..vechi,greu,apasator...miroase ca o pivnita mucegaita....mult prea artistic

ladyJ

O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Eu am Armani Code,mi l-a dat sotzul de Craciun si mai am putin pe fund,mie imi place foarte mult.Cel barbatesc inca nu l-am mirosit.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

E clar ca gusturile nu se dicuta.
In general al meu isi cumpara parfum si dupa nasucul meu , dar de data asta a dat gres .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillian spune:

Si mie mi-a placut f mult cand l-am descoperit acum 1 an fix. Mi s-a parut o varianta noua a lui Armani Mania pe care il ador. Apoi, treptat, mi-am mai pierdut entuziasmul pt el. Cel pt Mania NU!!! Si probabil niciodata.
Varianta masculina a fost si ea pe lista mea, pana sotul a zis ca nu il atrage... prea mult (o forma eleganta de a spuen ca nu ii place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

Nici mie nu imi place Angel, deja imi e rusine sa zic, ca toata lumea se mira cum de nu... la fel si Envy... pur si simplu nu le suport. Ca sa nu mai zic de Amarige, de la care ma apuca nervii

Mergi la inceput