Armani Code (parfum)

Armani Code (parfum) | Autor: Lemoni

Link direct la acest mesaj

Nu stiu unde este locul subiectului asa ca scuze daca nu trebuia postat aici.
Cu se sa incep , cica cel mai vandut parfum in nord america oare sunt eu nebuna de nu imi place.La-ti incercat? voi ce parere aveti?
Sotul meu tocmai a venit de la spital dupa o operatie si a schimbat parfumul a aparut acasa cu acest miros specific de tamie sau iod , ma gandeam eu na o fi dupa operatie si asa miroase .Am inceput sa ma plang de miros ca mi se facea rau , din vorba in vorba am ajuns la concluzia ca nu era dat cu nici o solutie pe operatie si ca defapt este acest parfum.Yuk pute de mori mai costa si o gramada de bani.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Lemoni, la mine acum asta e in topul preferintelor parfumurilor pentru barbati.

So, din punctul meu de vedere esti ciudata

PS: Asa nu-mi placea mie un parfum barbatesc de la Kenzo, aveam senzatia ca miroase a transpiratie. Nu-l suportam si pace.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lemoni - eu si sotul ne-am luat ambele variante: masculin/feminin. Si da, ne place! SI face toti banii.

Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mie personal imi plac amindoua. In schimb e unul Aqua di Gio parca, care mie mi se pare ca pute a... hoit!!! Ala masculin. Muream efectiv cind simteam la servici colegi care se dadeau cu ala!

Asa ca te inteleg, Lemoni. Este absolut normal sa nu-ti placa ceva ce place altora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

O fi si chestia ca tocmai venea de la spital cu un miros diferit, am asociat mirosul gandindu-ma la boala , suferintza si mi-a cam intrat pe dos . O sa il mai incerc peste cateva zile sa vad daca imi schimb parerea si va anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu te astepta la miracole, ca asocierile olfactive sunt foarte rezistente la schimbare.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu e musai sa-ti placa, fiecare avem alte gusturi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

E parfumul cu care chiar azi sunt data; mie mi l-a cumparat sotul de ziua mea si deja incep sa dau mai putin din el ca e pe terminate
Nu toti avem aceleasi gusturi

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Proful meu de psiho de anul asta se dadea cu un parfum absolut oribil , de la Bvlgari.Era atat de tare ca il simteam inainte sa apara el si cand ieseam din sala de curs asa miroseam de parca as fi stat lipita la el pe gat .

Armani acesta nu stiu cum miroase ,e u sunt innebunita dupa Bvlgari Aqva de cand l-am mirosit prima oara pe un prof buuuun. 1 an intreg am salivat dupa parfumul ala , am asteptat sa dau restanta ca sa-l intreb ce e , sa nu creada ca ii fac avansuri sau ceva dar n-am mai intrebat(nu de alta , dar a vazut cum se uitau toate fetele dupa el ).
Cand am aflat ce e am oftat de cate ori il vedeam si ...l-am primit de ziua mea
Si acum cand trec pe langa el il iau de pe etajera , trag adanc in piept si fac "ahhhhhh"

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Am si eu varianta pt doamne, de ceva timp l-am primit cadou si e uitat si ignorat pe etajera. Nu-mi place deloc. Probabil ca in sarcina mi se parea prea gretos si greu, nu cred ca pot reveni la bune parerei in privinta lui.Oricum nu mi se pare un a fi un parfum de vara si mai ales de zi.Asa ca uite vezi, gusturile nu se discutaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Mirosul unui parfum nu da bine pe pielea unora, nu e la fel la toti, depinde si de mirosul corpului respectivului utilizator. eu mi-am luat un parfum, prietena mea ma innebunea cu mirosul, la mine mirosea a pisu de cal.

Sau daca mananci usturoi ai alt miros al pieli, care in combinatie cu parfumul nu da bine...

Mergi la inceput